Pandemi bitti de bir kac maske takanin haberi mi yok?

Ceycey bu konu o
Kondurdugun smiley gibi komik bi konuda degil ama sen bilirsin
Kız ben üşenmedim baktım o yazdığına adını bile yanlış yazmışsın. Sağ olsun google amca düzeltti. Başka bir komplo teorisiyle karşılaşıp tıpçıların yazdığını da okudum. Ve saçmalığın daniskası olduğuna kanaat getirdim.

dünyadaki tüm komplo teorilerine inanmak zorunda değilsin gerçekten bak :( arada birkaçını es geçebilirsin yorucu olur böyle :(

Kız ben üşenmedim baktım o yazdığına adını bile yanlış yazmışsın. Sağ olsun google amca düzeltti. Başka bir komplo teorisiyle karşılaşıp tıpçıların yazdığını da okudum. Ve saçmalığın daniskası olduğuna kanaat getirdim.

dünyadaki tüm komplo teorilerine inanmak zorunda değilsin gerçekten bak :KK43: arada birkaçını es geçebilirsin yorucu olur böyle :KK43:
Komplo teorisi mi🙄 amerikali bir cok unlu bunu kabul etmisken senin gibilerin komplo
Teorisi demesi🤔 sasirmadim ama😘 sizler ancak komplo teorisi dis mihraklar diye dalga gecip ancak gulucuk kondurursunuz

andrenochrome..yanlista olsa dogruda.. icerigini degistiremezsiniz, boyle bir gercegi inkar edemeZsiniz..

Sacmalign daniskasi demek vay be

Komplo teorisi mi🙄 amerikali bir cok unlu bunu kabul etmisken senin gibilerin komplo
Teorisi demesi🤔 sasirmadim ama😘 sizler ancak komplo teorisi dia mihraklar diye dalga gecip ancak gulucuk kondurursunuz
Adrenochrome zaten kullanılıyor kozmetikte ama çocuklara eziyet edilerek elde edilmiyor :KK48: Sentetik olarak üretiliyor ve eczanelerde bile satılıyor

Adrenochrome zaten kullanılıyor kozmetikte ama çocuklara eziyet edilerek elde edilmiyor :KK48: Sentetik olarak üretiliyor ve eczanelerde bile satılıyor
Bence gerceklerden baya uzaksiniz ama sizlere kizmiyorum.. neyseki bu sayede birseyler ogrenenler olmus googleda arastirip.. ayrica diyorumki ben bir cok yabanci
Unlu bunu kabul
Ediyor sizin gibi siradanlar inanmayip ustune ustluk dalga geciyor..

Bence gerceklerden baya uzaksiniz ama sizlere kizmiyorum.. neyseki bu sayede birseyler ogrenenler olmus googleda arastirip.. ayrica diyorumki ben bir cok yabanci
Unlu bunu kabul
Ediyor sizin gibi siradanlar inanmayip ustune ustluk dalga geciyor..
Hangi yabancı ünlü kabul ediyor?

Teorisi demesi🤔 sasirmadim ama😘 sizler ancak komplo teorisi dis mihraklar diye dalga gecip ancak gulucuk kondurursunuz

andrenochrome..yanlista olsa dogruda.. icerigini degistiremezsiniz, boyle bir gercegi inkar edemeZsiniz..

Sacmalign daniskasi demek vay be
Amerikalı ünlüler kabul ediyorsa tamam o zaman.

brad pitt kabul ediyorsa ben de kabul etmiş sayılırım zaten 😂

Hani hangi ünlü nerde söylemiş? Çip için link atıyon bunun için de bekliyooooz. Bizi mahrum etme
Google amcana sorsana😏 biraz arastir belki biseyler ogrenirsin bu sayede.. valla ben saskinim
Bu konuyla bu kdr dalga gecmeniz gercwkten cok uzucu

zaten tek yaptiginiz dalga gecmek kendi capinizda.. link versem onlada gececeksin.. kendin merak et biraz yeterince ilgincse eger

Google amcana sorsana😏 biraz arastir belki biseyler ogrenirsin bu sayede.. valla ben saskinim
Bu konuyla bu kdr dalga gecmeniz gercwkten cok uzucu

zaten tek yaptiginiz dalga gecmek kendi capinizda.. link versem onlada gececeksin.. kendin merak et biraz yeterince ilgincse eger
Sordum google amca yalan olduğunu söyledi. Önceden uyduruk kaynak atıyodun bu söylediğinde uyduruk kaynak bile atmadın:((((

Back
X