Pandemi bitti de bir kac maske takanin haberi mi yok?

Temizlenmemiş klima flitresinden bulaşma ihtimali olan bi bakteriymiş doktorun dediğine göre. Benim zatürre aşım olduğu için o korumuş. Yoksa ağır bir seyir izlermiş.
Uzun yola çıkmadan arabanın klima filtrelerini değiştirin otel odalarında klima açmayın dedi.
Aaaaaa şaşırdım geçmiş olsun 💐 bizde bu sene evdekini değiştirmemiştik daha eşime söyleyeyim bi

valla bayramda bir akşam biraz dolanalım dedik arabayla, bir bakınalım dışarısı ne durumda diye.
burada bir marinaya gittik.maskesiz üst üste insanlar.
pandemi olmasa bile girmek istemezdim o derece.
Babamlar Mersin’de denizin yüzü insandan görünmüyordu dediler . Hiç evden çıkmamışlar korkudan

Bir süredir kovid hasta almıyorduk biraz ümitlenmiştik son bir haftadır sürekli kovid alıyoruz ve çoğu ya arrest yada kıyısından dönüyor. Dün bakımını yaptığım kovid hastam elimde arrest oldu. Kendimi vicdanen kötü hissediyorum halbuki en mağdur biz sağlıkçılarız ama kimsenin kimseyi umursadığı yok artık. Ülkenin çoğu aşılandım diye maskeyi bıraktı kalanlarda ya evinden hiç çıkmayan dikkat eden (çok az bir kısım) yada zaten virüse inanmayanlar. Ne olacak böyle bilmiyorum mutsuzuz temmuz sıcağında millet denizlerde salınırken tulumların içinde nefes alamıyoruz buharlanan gözlüklerimizden önümüzü göremiyoruz nöbetlerden bıktık. Esnek çalışmanın e si yok. Ek ödeme yok. Bir iettler ücretsizdi sağolsunlar artık o bile yok. Mesleğimi seviyorum ama çok zorlanıyorum. Dün iki arkadaşımız kovid pozitif oldu. Çocuğuma aileme korkudan sarılamıyorum. Umarım biran önce biter. Sanmıyorum ama zor yani. Bu işin daha “bayram tatili”nden dönecek suriyelileri var. Sonumuz hayr olsun

insanlar konu bulamayınca bu konuya sarıyor bence. herkes aynı şeyi söylüyor lafta ama icraatta kaç kişi uyguluyor? Herkeste bir şikayet bir şikayet...

Bir süredir kovid hasta almıyorduk biraz ümitlenmiştik son bir haftadır sürekli kovid alıyoruz ve çoğu ya arrest yada kıyısından dönüyor. Dün bakımını yaptığım kovid hastam elimde arrest oldu. Kendimi vicdanen kötü hissediyorum halbuki en mağdur biz sağlıkçılarız ama kimsenin kimseyi umursadığı yok artık. Ülkenin çoğu aşılandım diye maskeyi bıraktı kalanlarda ya evinden hiç çıkmayan dikkat eden (çok az bir kısım) yada zaten virüse inanmayanlar. Ne olacak böyle bilmiyorum mutsuzuz temmuz sıcağında millet denizlerde salınırken tulumların içinde nefes alamıyoruz buharlanan gözlüklerimizden önümüzü göremiyoruz nöbetlerden bıktık. Esnek çalışmanın e si yok. Ek ödeme yok. Bir iettler ücretsizdi sağolsunlar artık o bile yok. Mesleğimi seviyorum ama çok zorlanıyorum. Dün iki arkadaşımız kovid pozitif oldu. Çocuğuma aileme korkudan sarılamıyorum. Umarım biran önce biter. Sanmıyorum ama zor yani. Bu işin daha “bayram tatili”nden dönecek suriyelileri var. Sonumuz hayr olsun

ne deseniz haklısınız.
bu süreci en zor geçirenler sizlersiniz ve insanlar buna bile duyarsız.
hastane önünde açık havada maskelerini çıkarmış doktorlar gördü diye "virüs yok, doktorlar da maske takmıyor, kandırılıyoruz" diyenleri okuduk burada.
bu kadar yozlaşmış bir düzen içinde iyi ki sizin gibi mesleğinin hakkını veren, duyarlı sağlıkçılarımız var.

Merhaba bende 2 yil once klimadan zaturre olmustum gunlerce gecmemisti hatirladigim en kotulerden biriydi cok gecmis olsun zar zor buluban agir bir antibiyotikle gozum acilmisti
Geçmiş olsun size de. Bende de kronik zatürre olduğu için geçen sene zatürre aşımı yeniletmiştim o sayede hafif atlatmışım sanırım. Gerçi hafifi bile ağırdı bence. Covid testine bile gittim.

Geçmiş olsun size de. Bende de kronik zatürre olduğu için geçen sene zatürre aşımı yeniletmiştim o sayede hafif atlatmışım sanırım. Gerçi hafifi bile ağırdı bence. Covid testine bile gittim.

Evet bencede suphelenilir.. hatta ben zaman biraz daha farkli olsa ben aslinda marttan once gecirdim yeaah derdim 2019 ekim kasim gibiydi 😂
Doktorun gozlemi ile teshis aldim klinik seyri cok agirdi bolbol dinlenin gecmis olsun

O kadar haklısınız ki,hakkınız asla ödenmez helal edin çok saygı duyuyorum sizlere..
keleş abla naslsın? eskilerden birini görmek ne güzel. var mı eskilerden hala?
İpekcim hoş geldin epeydir yoktun sende nasılsın iyimsin ..

aşı topiğinde de bir adamı söylemişlerdi, açtım baktım "aşılar sünnetullaha uygun değil" diyor. o zaman uygun olanını üret ondan olalım.

Aşı topiği ne kız :D
Orada aksiyon vardır azıcık da oraya dadanayım

Bu arada aşı olanlar yüzde 100 coronaya yakalanamaz ve asla ölmez açıklaması hangi sitede mevcut?
Aşı karşıtı komplocuların en büyük savunması "Kaynım aşı oldu, covid oldu, öldü" şeklinde de...
Heralde ulvi bakış açıları ile böyle bir açıklama görmüşler ki bunu söylüyorlar

hem de bayadır yoktum. valla burayı bıle unutacak duruma gelmısım. ıyı abla yaşladım geldim nolsun.
eskiler duruyor mu?
Bir ara senin sağlık sorunun vardı demi öyle hatırlıyorum konuda açmıştın hatta oradan biliyorum.
Şimdi nasıl oldun iyisindir umarım.
Çok kişi kalmadı artık hep yeni üyeler var.

Bir ara senin sağlık sorunun vardı demi öyle hatırlıyorum konuda açmıştın hatta oradan biliyorum.
Şimdi nasıl oldun iyisindir umarım.
Çok kişi kalmadı artık hep yeni üyeler var.
tiroidimde nodül vardı ama önemli değildi işte insan büyütüyor. çok şükür iyiyim. boşta kalınca bi bakayım dedim de sayfa da çok değişmiş.smile ların yerini bulamadım bunu yazarken

tiroidimde nodül vardı ama önemli değildi işte insan büyütüyor. çok şükür iyiyim. boşta kalınca bi bakayım dedim de sayfa da çok değişmiş.smile ların yerini bulamadım bunu yazarken
Atlattın herhalde demi tiroid durumunu.
Mesaj yazdığın sayfada ikonlar varya sağ en başta 3 nokta var ona tıklayacaksın sol taraftda çıkıyor ikonlar.

Geçenlerde eşimle muhabbet ederken nostalji kelimesinin kökeni ne acaba dedim. Sadece dedim araştırmadım bile. Bir kaç saat sonra telefondaki reklamlarda nostaljik hediyeler sayfası çıktı. Bize çipi takan takmış :KK70:

Biz bilgisayarda klima araştırdık
Telefonlarımız klima reklamından geçilmiyor...
Bilgisayardan telefona....

Bize takan takmış :D
Telefonumdaki saçma reklamlardan kurtulacaksam bana çip takabilirler

Komplo teorisi mi🙄 amerikali bir cok unlu bunu kabul etmisken senin gibilerin komplo
Teorisi demesi🤔 sasirmadim ama😘 sizler ancak komplo teorisi dis mihraklar diye dalga gecip ancak gulucuk kondurursunuz

andrenochrome..yanlista olsa dogruda.. icerigini degistiremezsiniz, boyle bir gercegi inkar edemeZsiniz..

Sacmalign daniskasi demek vay be

Ünlüler kabul etti derken?
Ancelina Joli gibi mi?

Biz de Edis kabul etmezse inanmam
Edis kabul etsin önce...

Back
X