Pandemi bitti de bir kac maske takanin haberi mi yok?

Ben de bir video hazırlayıp youtube'a yükleyebilirim biliyorsun değil mi?
Mesela aslında uçan arabaların olduğunu ve bir çok ünlünün çaktırmadan kullandığını vs...

Bilim nediR? Bilimsel kanıt nedir?
Mesela pubmed'den bir akademik makale verir misin bize?
Şimdi diyeceksin ki sen araştır
İddia eden sensin, ben senden talep ediyorum.

Şimdi yazacaklarıma acayip kızacaklar olacak ama konuya daha önce uyarı mesajı yazmışım, uyulmamışsa böyle bir mesaj da gelir haliyle.

Üye yazdıkları nedeniyle banlanmış, banlandığı günden itibaren de ne bu topiğe girmiş ne foruma, ki altını yeniden çizelim banlanmış, üstüne uyarı yazıp konuya yorum yazın denilmiş, hala alıntılanıp kafa buluyorsanız sonuçlarına katlanırsınız.
Sonra millet herkesle dalga geçiyorlar diye şikayet edince hiçbir şey yapmıyormuşsunuz gibi davranıyorsunuz, çok dalga geçesiniz varsa toplaşırsınız özelde, bol bol kafa bulursunuz.

Topikte alıntılayıp tiye almak karşı tarafı kışkırtmaktan başka bir şey değil, niyetiniz kışkırtmaksa o zaman bir şey yapmıyormuş gibi kenara çekilmeyeceksiniz.

Aşı topiği ne kız :KK70:
Orada aksiyon vardır azıcık da oraya dadanayım

Bu arada aşı olanlar yüzde 100 coronaya yakalanamaz ve asla ölmez açıklaması hangi sitede mevcut?
Aşı karşıtı komplocuların en büyük savunması "Kaynım aşı oldu, covid oldu, öldü" şeklinde de...
Heralde ulvi bakış açıları ile böyle bir açıklama görmüşler ki bunu söylüyorlar

anketli olan topic var ya o, hani genel covid mevzuu da orada konuşuluyor

Şimdi yazacaklarıma acayip kızacaklar olacak ama konuya daha önce uyarı mesajı yazmışım, uyulmamışsa böyle bir mesaj da gelir haliyle.

Üye yazdıkları nedeniyle banlanmış, banlandığı günden itibaren de ne bu topiğe girmiş ne foruma, ki altını yeniden çizelim banlanmış, üstüne uyarı yazıp konuya yorum yazın denilmiş, hala alıntılanıp kafa buluyorsanız sonuçlarına katlanırsınız.
Sonra millet herkesle dalga geçiyorlar diye şikayet edince hiçbir şey yapmıyormuşsunuz gibi davranıyorsunuz, çok dalga geçesiniz varsa toplaşırsınız özelde, bol bol kafa bulursunuz.

Topikte alıntılayıp tiye almak karşı tarafı kışkırtmaktan başka bir şey değil, niyetiniz kışkırtmaksa o zaman bir şey yapmıyormuş gibi kenara çekilmeyeceksiniz.
Olur
Mu canim, onlar yuksek
Egitimli kadinlarimiz😂 genel resmi onlar goruyor😂

cezam 1 gun icinde bitmisti ki vakit bulamadim girmeye..daha arastirma yapmaktan aciz olan kadinlar gelmis burda bana lak lak yapip laf yetistiriyor pek sayin cok yuksek egitimli hanimlar😐😂😂 evet kiskisrtma yaptiklari dogru ve kisisel saldiri tabiiki cunku ellerinden gelen baska birsey yok yazik😂 neyse gidin bi insan kacakciligini arastirin..kuresel guclerin asil amaci nedir onlari arastirin ondan sonra karsidakini tiye alirsiniz..birde bu forumda genel bir tutum var..fikrine saygi duymasanda saygisizlik yapma yani..ben bazilariniza nasil beyinsiz demediysem sizde diyemezsiniz😐😂 saygilar efendim😏

Biraz önce geçen sene benzer zamanlara baktım 1200 civarıymış 😱
Ben de buna takıldım o zamanlar sadece semptom gösteren hasta sayısını mı veriyorlardı acaba? hani bir ara öyle yaptılar ya

Aşı olanlar da covid gecirebiliyor
Ölebiliyor hatta covidden

ve aşı sizi koruyor efendim
Karşınızdakini değil
Benim de iki Aşım tam ancak çocuğuma geçiririm endişesi var
İnsanlar önce bu u öğrenmeli
Aşı koruyorsa sadece sizi korur yine bulaştırıcılık olur

Şuna her yer o kadar kalabalık ki çoğu kişi de maske yok.
Ben kapalı yere girerken çift maske takıyorum.
Tatil yerleri her yer dolu dolu ve mesafe yok.
Nasil bu kadar rahat oluyor insanlar.
Çoğu kişi aşısı zaten.Asi olsa bile maske mesafe devam.etmeli vaka kalmadan.
Bir o kadar da yakalanan var .
Maske mesafe devam.etse az bebeğimle çıkıp dolanmak istiyorum ama bebis maske olmadığı için çıkamıyorum
. Eylül sil baştan olacak .Ama kışın da yazın bile kazanamayan insanlar var.Allah sonumuz hayır etsin.
Hiç sormayın geçenlerde öylesine önünden geçtiğimiz bi mağazanın içine bakalım dedik bi tane maske takan yok. Biz de dedik maske niye takmiyosunuz falan, özür dileyerek söylüyorum beyinsiz kadın daha diyo ki 'ne de olsa Eylül de kapanma gelecek illa takicaz şimdi takmiyorum'. Ben de dedim ki iste simdi takacaksın ki Eylül de de kapanmayalim. Hala savunmaya çalışıyor.
Boyle insanlarımız oldukça işimiz zor

Sevgili arkadaşlar, acil bir sorum var. Biz pandeminin başından beri ilk defa dışarıdan peynirli pide aldık. Paket yaptırdık. Ancak keserken de kutuya koyarken de pideyi çıplak elleriyle koydu, bunu gördüm. Pideyi 200derece fırına atsam kaç dakikada virüsü ölür? Pide de tamamen kurusun yansın istemiyorum.

Sevgili arkadaşlar, acil bir sorum var. Biz pandeminin başından beri ilk defa dışarıdan peynirli pide aldık. Paket yaptırdık. Ancak keserken de kutuya koyarken de pideyi çıplak elleriyle koydu, bunu gördüm. Pideyi 200derece fırına atsam kaç dakikada virüsü ölür? Pide de tamamen kurusun yansın istemiyorum.
Ay yiyin saçmalamayın ya , 1 yıldır dışardan yiyorum hiçbir şey olmadı. Yemekten bulaşmıyor ayrıca

Ay yiyin saçmalamayın ya , 1 yıldır dışardan yiyorum hiçbir şey olmadı. Yemekten bulaşmıyor ayrıca
teşekkür ederim. sindirim yoluyla bulaşmıyor biliyorum ama işte ağzımıza falan değireceğiz ya ondan çekindim. Fırına attım şimdi hem biraz tazelenir :)

teşekkür ederim. sindirim yoluyla bulaşmıyor biliyorum ama işte ağzımıza falan değireceğiz ya ondan çekindim. Fırına attım şimdi hem biraz tazelenir :)

teşekkür ederim. sindirim yoluyla bulaşmıyor biliyorum ama işte ağzımıza falan değireceğiz ya ondan çekindim. Fırına attım şimdi hem biraz tazelenir :) 120 dereceye attım. nette 92 derecede 15 dakika diyordu :)

Hiç sormayın geçenlerde öylesine önünden geçtiğimiz bi mağazanın içine bakalım dedik bi tane maske takan yok. Biz de dedik maske niye takmiyosunuz falan, özür dileyerek söylüyorum beyinsiz kadın daha diyo ki 'ne de olsa Eylül de kapanma gelecek illa takicaz şimdi takmiyorum'. Ben de dedim ki iste simdi takacaksın ki Eylül de de kapanmayalim. Hala savunmaya çalışıyor.
Boyle insanlarımız oldukça işimiz zor

Eylül de sizce de kapanma gelir mi ya cidde?

Ben de pimpirikliyim bu konuda, içim rahat etmiyor. Lahmacun, pide aldığım zaman önceden 200 derecede ısıtılmış fırında 5 dakika ısıtıp yiyoruz. Siz de öyle yapın, içiniz rahat etsin.

Uzmanlar virüsün gida yoluyla bulamayacağınız aciklamislardi .
Virüslü birinden solunum yoluyla bulaşıyor..
Aynı evin içinde delta viruslu abim yengeme bulaştırmadi. Hastalığın başlangıç seviyesiymis. Pozitif çıkıp ağırlaşmaya başlayınca odaları ayırdılar.

Back
X