Pandemi bitti de bir kac maske takanin haberi mi yok?

Kızlar eşim 2 doz bıontech oldu 3. Dozu olacak mı ? Kaç doz olacağız yaaaa 🤦🏻‍♀️

Napalımmm eğitim seviyemiz büyük resmi görmeye yetmiyor😀
Görsen ne yapacan? aşıları, maskeleri her tedbiri fora edip, covid olalım mı diyeceğiz? Ben bireysel önlemlerimi alıyorum, yapacak bir şey yok. Bir şey olmaz beya diyenlerin cahiliğine sahip olacağıma komplo teorilerine cahil kalayım önemli değil. Bilip ne yapacağım dünyayı mı kurtaracağım.

Görsen ne yapacan? aşıları, maskeleri her tedbiri fora edip, covid olalım mı diyeceğiz? Ben bireysel önlemlerimi alıyorum, yapacak bir şey yok. Bir şey olmaz beya diyenlerin cahiliğine sahip olacağıma komplo teorilerine cahil kalayım önemli değil. Bilip ne yapacağım dünyayı mı kurtaracağım.
Haklısın. Ama avokado ma niye karıştı onu anlamadım. Vitamin deposu bir meyve . Niye bana layık görmüyorlar yıllardır çözemedim sitede🤣😃

Ya mesela ben aşı olunca hemşire iğneyi soktuğunda böyle sanki kızgın kumlardan serin sulara atlatmış gibi bi ohhh çekmiştim.

Çipim ıslanmış gibi olmuş mudur o_O

O olay ne ben hiç anlamadım
Yıllarrr önce bir geçim konusunda kızım avokado sever haftada 1 2 alırız demiştim. Ovvvv demez olaydım ne müsrifliğim kaldı ne görgüsüzlüğüm ne parayı sokağa atmışlığım. Elma neyime yetmezmiş.özelime bile selam zengin kadın yazdılar a101 de bile satılan avokado için. O gün bu gündür esprisi döner eski üyeler arasında😅😃

Yıllarrr önce bir geçim konusunda kızım avokado sever haftada 1 2 alırız demiştim. Ovvvv demez olaydım ne müsrifliğim kaldı ne görgüsüzlüğüm ne parayı sokağa atmışlığım. Elma neyime yetmezmiş.özelime bile selam zengin kadın yazdılar a101 de bile satılan avokado için. O gün bu gündür esprisi döner eski üyeler arasında😅😃
Bu sene hiç alamadım ya. Çok severim ama elim gitmedi resmen. Geçen yazlıkta yandaki otelin sahibi bi şişe zeytinyağı verdi ama korkunç asitli. İçine bir dilim avokado at asidini alır dedi. Şimdi mecburen avokado alacaz 😂

anlaşıldı,bir dahaki başlığım bu olacak,hem de kaynakça göstererek yapacağım bunu. merak etmeyin meta-analiz çalışmalarının sonuçlarını paylaşacağım.

eee ne olmuş? vücutta üretilen adrenalin hormonunun yükseltgenmesiyle/oksidasyonuyla oluşan bir madde.

şimdi komplo teorilerinden bahsedersiniz,işte bebeklerin kanını alıyorlar bunu elde edip ölümsüz olabilmek için bla bla.

millet korksun diye bebekleri falan atıyorlar ortaya,siz de ekmeklerine yağ sürüyorsunuz.

bebeğe ne gerek var? her insanın böbreküstü bezinde üretilen bir hormon adrenalin. al onu laboratuarda yükseltge, al sana adrenochrome. abartmayın nolur ya,prim yaptırmayın şöyle insanlara.

işte bilim ! işte fazilet ! işte bilgi !
anlat anlat da aydınlansın insanlar.

Park yeri dolmaya başladı memlekete gidenler tatilciler dönüyor. Virüsleri de getiriyorlar yandıkkkk😞10 gün onlardız Ankara çok güzeldi tenhaydı rahatça gezmiştik. Gelmeselermiydi acep? Çift maskede yetmez artık 3 lerim maskeyi🤨

Park yeri dolmaya başladı memlekete gidenler tatilciler dönüyor. Virüsleri de getiriyorlar yandıkkkk😞10 gün onlardız Ankara çok güzeldi tenhaydı rahatça gezmiştik. Gelmeselermiydi acep? Çift maskede yetmez artık 3 lerim maskeyi🤨
Ahshs gitsinler artik da bir rahat edelim, alın arkadaslari geri :D 10 gundur konser disinda sokaga adimimi atmadim. Go home! :D

Hanımlar üye banlanmış, banlı birinin ardından yazıyorsunuz banı açılınca polemik çıkınca bizi polemiğe çekiyor diye rapor edersiniz sonra, üyeye yorum yerine konuya yorum yazsanız lütfen, defalarca uyarıya gerek yok değil mi?

Back
X