Pandemi bitti de bir kac maske takanin haberi mi yok?

Ani hava değişimlerinden dolayı çok duyuyorum inşaAllah öyledir sizinki de geçmiş olsun
Tatilden döndük. Her tatil sonrası hasta olurum ben. Çünkü hafta boyunca eşimle klima savaşları yapıyoruz. Ben kapatıyorum o açıyor, dönüşte ben pert. Ama bu kez işte covid var ortada endişelendim o yüzden.

Tatilden döndük. Her tatil sonrası hasta olurum ben. Çünkü hafta boyunca eşimle klima savaşları yapıyoruz. Ben kapatıyorum o açıyor, dönüşte ben pert. Ama bu kez işte covid var ortada endişelendim o yüzden.
Şüphelenmekte haklısınız insan acaba mı diyor en azından içiniz rahatlar üşütme der geçersiniz

Durum geçen sene bayram sonundan şuan daha mı kötü bana mı öyle geliyor 🙄🤦🏻‍♀️

Ya geçen yıl ile bu yılı vaka sayısı bakımından değerlendirmek doğru değil. Hatırlarsanız geçen sene bu zamanlar tablodaki bilgiler vaka sayısından hasta sayısına çevrilmişti.

Sonra Kasım ayında vaka sayısının hasta sayısı olmaldığını bir günde 28bin vaka görünce anlamıştı (yani sanırım) bazı gruplar.

Mesela geçen seneki vakaların kaçı hastaneye yatıyordu kaçı yoğun bakıma ihtiyaç duyuyordu kaçı zatüreye evriliyordu bunlar da önemli.

Varyantlar çıksa da genel olarak hastalığı tanımış durumdayız bence.

Ekleme: Geçen yaz test sayıları 50bini bile bulamazken şimdi 200binin altına inmiyor. Test sayısı pozitiflik oranı da önemli.

Ya geçen yıl ile bu yılı vaka sayısı bakımından değerlendirmek doğru değil. Hatırlarsanız geçen sene bu zamanlar tablodaki bilgiler vaka sayısından hasta sayısına çevrilmişti.

Sonra Kasım ayında vaka sayısının hasta sayısı olmaldığını bir günde 28bin vaka görünce anlamıştı (yani sanırım) bazı gruplar.

Mesela geçen seneki vakaların kaçı hastaneye yatıyordu kaçı yoğun bakıma ihtiyaç duyuyordu kaçı zatüreye evriliyordu bunlar da önemli.

Ekleme: Geçen yaz test sayıları 50bini bile bulamazken şimdi 200binin altına inmiyor. Test sayısı pozitiflik oranı da önemli.
Öylemiydi valla ben tarihleri zamanları karıştırmaya başladım açıkçası çünkü sürekli film başa sarıyor gibime geliyor 😟

Tam bunları yazacaktım. +1

Film basa sarmiyor mutasyon gecirecek ki bulasacak ki bizi öldürmeden insan vucuduna zararsiz hale gelsin.yani son demleri biyecek insallah.geven seneki vakadan yuksek olmasi onemli degil ölüm sayisi yuksek degilse tabi.yuksekse vay halimiza☹️

Back
X