- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.166
- 208
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ani hava değişimlerinden dolayı çok duyuyorum inşaAllah öyledir sizinki de geçmiş olsunMuhtemelen üşütme ama emin olalım dedik.
Hadi inşallahTeste gidiyorum birazdan. Darısı başıma, negatif çıksın![]()
Tatilden döndük. Her tatil sonrası hasta olurum ben. Çünkü hafta boyunca eşimle klima savaşları yapıyoruz. Ben kapatıyorum o açıyor, dönüşte ben pert. Ama bu kez işte covid var ortada endişelendim o yüzden.Ani hava değişimlerinden dolayı çok duyuyorum inşaAllah öyledir sizinki de geçmiş olsun
Şüphelenmekte haklısınız insan acaba mı diyor en azından içiniz rahatlar üşütme der geçersinizTatilden döndük. Her tatil sonrası hasta olurum ben. Çünkü hafta boyunca eşimle klima savaşları yapıyoruz. Ben kapatıyorum o açıyor, dönüşte ben pert. Ama bu kez işte covid var ortada endişelendim o yüzden.
Çıktı çıktı şimdi çıktı hatta. Negatif çok şükür.KudrAlobar çıktı mı sonuç?
Süper haber geçmiş olsunÇıktı çıktı şimdi çıktı hatta. Negatif çok şükür.
evet öyle.daha da yeni dönüldü tatilden memleketlerden esas kıyamet 10 gün sonra koparDurum geçen sene bayram sonundan şuan daha mı kötü bana mı öyle geliyor![]()
Biraz önce geçen sene benzer zamanlara baktım 1200 civarıymışevet öyle.daha da yeni dönüldü tatilden memleketlerden esas kıyamet 10 gün sonra kopar
bu gece yok mu aşı karşıtları?bu duruma da bir yorum yaparlardı engin bilgileriyleBiraz önce geçen sene benzer zamanlara baktım 1200 civarıymış![]()
Hahahahbu gece yok mu aşı karşıtları?bu duruma da bir yorum yaparlardı engin bilgileriyle![]()
Öylemiydi valla ben tarihleri zamanları karıştırmaya başladım açıkçası çünkü sürekli film başa sarıyor gibime geliyorYa geçen yıl ile bu yılı vaka sayısı bakımından değerlendirmek doğru değil. Hatırlarsanız geçen sene bu zamanlar tablodaki bilgiler vaka sayısından hasta sayısına çevrilmişti.
Sonra Kasım ayında vaka sayısının hasta sayısı olmaldığını bir günde 28bin vaka görünce anlamıştı (yani sanırım) bazı gruplar.
Mesela geçen seneki vakaların kaçı hastaneye yatıyordu kaçı yoğun bakıma ihtiyaç duyuyordu kaçı zatüreye evriliyordu bunlar da önemli.
Varyantlar çıksa da genel olarak hastalığı tanımış durumdayız bence.
Ekleme: Geçen yaz test sayıları 50bini bile bulamazken şimdi 200binin altına inmiyor. Test sayısı pozitiflik oranı da önemli.
Tam bunları yazacaktım. +1Ya geçen yıl ile bu yılı vaka sayısı bakımından değerlendirmek doğru değil. Hatırlarsanız geçen sene bu zamanlar tablodaki bilgiler vaka sayısından hasta sayısına çevrilmişti.
Sonra Kasım ayında vaka sayısının hasta sayısı olmaldığını bir günde 28bin vaka görünce anlamıştı (yani sanırım) bazı gruplar.
Mesela geçen seneki vakaların kaçı hastaneye yatıyordu kaçı yoğun bakıma ihtiyaç duyuyordu kaçı zatüreye evriliyordu bunlar da önemli.
Varyantlar çıksa da genel olarak hastalığı tanımış durumdayız bence.
Ekleme: Geçen yaz test sayıları 50bini bile bulamazken şimdi 200binin altına inmiyor. Test sayısı pozitiflik oranı da önemli.
Geçen seneki sayıları bilmiyoruz ki ama açıklanmıyordu.Biraz önce geçen sene benzer zamanlara baktım 1200 civarıymış![]()
Yoo açıklanıyorduGeçen seneki sayıları bilmiyoruz ki ama açıklanmıyordu.