Pandemi döneminde hamile öğretmenler

Masalim2021

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2020
25
23
3
39
Merhabalar 24.hafta ile 32.hafta arası idari izinli sayılan öğretmenler canlı ders yazılabilir mi ve bu dönemde tanımlanan ders programındaki ek ders alınır mı

Merhabalar 24.hafta ile 32.hafta arası idari izinli sayılan öğretmenler canlı ders yazılabilir mi ve bu dönemde tanımlanan ders programındaki ek ders alınır mı
Ders tanimllandiysa ücretini alabilirsin. Şöyle oldu benim.
25. Haftada izin aldım. Okula raporu verdim ama unutmuşlar izinde olduğunu.. ders ,sınav falan yazmışlar....hatırlatınca sildiler canlı dersleri.

ancaaaakkk 30. Haftaya geldim. Baktım bu hafta yine ders yazılmış. Müdür yardımcısı dediki " hocam kusura bakmayın yazmak durumunda kaldik . Ancak girmek zorunda değilsiniz izinde olduğunuz icin dedi." Ama ben girmeye başladım öğrenciler mağdur olmasin diye...32. Hafta gelince zaten ders yazmalarini isteyecektim izinleri sonraya aktarayim diye.

Yanı demem o ki pandemi izninde olduğunu hatırlatıp derslere giremeyeceğini söylersen sorun olmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…