Pandemi Sürecinde İşe Başlamak (Acil)

Saat 9-16:30 arası çalışıyorum hafta sonu tatil. Meslektaşız seninle.
İşe giderken işyeri arabasıyla gidiyorum ama gelirken 2 toplu taşıma kullaniyorum.
Odamda tekim.
Pandemi sürecinde fazlaca dikkat etmek lazım. Evliyim bir çocuk sahibiyim.
Bazen bu şartlarda bile bunaldigimi hissediyorum.
Yürüme mesafem 15 dakika eve gelmem toplamda 1 saat sürüyor o bile bazen bana fazla geliyor.
Özel sektörde hafta sonu tatil olan işyeri çok nadir bulunur.
Aldığım maaşa değer diyorsan dene derim ama günde en az 1.5 saat gidiş 1.5 saatte gelis çok fazla arkadaşım.
Ben olsam riske atmazdim.

karar vermişsiniz, riske atmayın vakalar çok fazla , ilerde daha iyisini bulursunuz inşallah
İnşallah yakın zamanda bulurum. Gerçekten de çalışmam gerek. Psikolojik olarak da iyi değilim çünkü.

Saat 9-16:30 arası çalışıyorum hafta sonu tatil. Meslektaşız seninle.
İşe giderken işyeri arabasıyla gidiyorum ama gelirken 2 toplu taşıma kullaniyorum.
Odamda tekim.
Pandemi sürecinde fazlaca dikkat etmek lazım. Evliyim bir çocuk sahibiyim.
Bazen bu şartlarda bile bunaldigimi hissediyorum.
Yürüme mesafem 15 dakika eve gelmem toplamda 1 saat sürüyor o bile bazen bana fazla geliyor.
Özel sektörde hafta sonu tatil olan işyeri çok nadir bulunur.
Aldığım maaşa değer diyorsan dene derim ama günde en az 1.5 saat gidiş 1.5 saatte gelis çok fazla arkadaşım.
Ben olsam riske atmazdim.
Başlayamıyorum maalesef. Annem sıcak bakmadı :( hayırlısı...

Vakalar çok fazla 1.5 saat yol baya uzak eğer maddi açıdan mecbur değilsen bence işe girme

İnşallah yakın zamanda bulurum. Gerçekten de çalışmam gerek. Psikolojik olarak da iyi değilim çünkü.
mutlaka öyledir. Sağlık gittimi gelmiyor ama . Başka zaman olsa yolu falan dert etmezdim, sizden çok daha kötü şartlarda gittim geldim 4 vesaitle 2 ,5 saat sadece gidiş olarak.. anneniz hem yaş hem kronik hastalık olarak riski fazla, kaldı ki sağlam arkadaşlarımı kaybettim coronadan..o yüzden biraz daha beklemeniz bence daha doğru

ben sağlık sektöründe çalışıyorum (hastanede değilim) biz bile kapanma kararı aldık. şuan tehlike oldukça fazla. düşünün yani o derece biz ki tüm pandemide çalışmış insanlarız

Vakalar çok fazla 1.5 saat yol baya uzak eğer maddi açıdan mecbur değilsen bence işe girme
Maddi açıdan şu an çok sıkıntılı değilim. Biraz daha idare ederim ama psikolojik açıdan ''soldan soldan geliyorlar'' evresindeyim. Annemden onay çıkmadı zaten.

mutlaka öyledir. Sağlık gittimi gelmiyor ama . Başka zaman olsa yolu falan dert etmezdim, sizden çok daha kötü şartlarda gittim geldim 4 vesaitle 2 ,5 saat sadece gidiş olarak.. anneniz hem yaş hem kronik hastalık olarak riski fazla, kaldı ki sağlam arkadaşlarımı kaybettim coronadan..o yüzden biraz daha beklemeniz bence daha doğru
Bekleyeceğim...

Back
X