Pandemide monotonluk herkeste mi böyle??? Plansız eş.

sevmeyebilir bazı erkekler plan yapmayı. evli değilim ama benim erkek kardeşimde öyle. genelde ben plan yaparm şurası şurası var gidelim derim.

Sorun sadece plan yapmaksa bizde ben yaparım.Alternatifleri sunarım karar veririz.Ama pandemiden dolayı bu sene yapmıyoruz bir şey.
Bizim de düzen bozuldu.Karı koca bunaldık.Günümüz günümüze tutmuyor.Bazen birlikte vakit geçirirken bazen telefonlara gömülüyoruz.Ama sürekli telefonda olsak bu sorun olurdu.Ama bu hastalık bizi de etkiledi.Eski sosyal yaşantımız yok.Ve bu baya bir can sıkıcı olmaya başladı.

genelde gidilecek yerleri ben bulur, plan yaparım. bu işi kimseye bırakamam
fakat şu an korona, pandemi. ben bile plan yapmıyorum.. bu yazda böyle geçecek.
coinler yüzünden böyle de olmuş olabilir, zira iki gündür "batıyorum ulan edirnekapı" diye dolaşıyorum bknz:lokma selçuk

Eşim iyi, hoş adamdır ama bu pandemide sürekli dip dibe yaşadık bazen pencereden atasım geliyor.
önceden akşam yemeğe, eğlenceye giderdik ama pandemiden beri ikimizde de hayat sevinci yerlerde. En büyük lüksümüz akşam Netflix’de dizi izlemek oldu.
Tatil planı yapmıyoruz. Sürekli zamlar, önümüzü göremiyoruz ki ona bütçe ayıralım. Antalya’da yaşıyoruz zaten. Belki bir hafta-10 gün yakınlardeki plaja gideriz.

Pandemi bile olsa tatile gitmek isteyen insan hayal kurar plan yapar bence sonuçta hayali bedava belki tatili fazla sevmiyordur esiniz

Tatile gidilecekse birlikte plan yaparız, şuraya gidelim burda kalalım gibi. Sonra detaylıca araştırıp yine üstüne konuşuruz.
Ikimizde yeni yerler keşfetmeyi çok sevdiğimiz için birimiz bi fikir atsa hemen heyecanlanırız yapmak için fırsat kollarız. Ama bizim tatil anlayışımız otele tıkılıp havuza gir denize gir değil. Doğayla iç içe olmak.

Ama corona varken gitmek ne kadar doğru, giderseniz ne kadar rahat olabilirsiniz bilemedim. Belki eşiniz gitmek istemiyor korkuyordur?

Karakter meselesi. Bir ara ben de eşimin o huyundan sikayetleniyordum hatta baya gömüyordum herseyi ben dusunuyorum diye ama vazgectim, cunku farkli acidan bakmayi denedim. Adam işkolik, işi yogun ve yonetici zaten bir de evde oturup ince ince devamli tatil planlari yapmasini, hayal kurmasini, 6263636 ay onceden ivir zivir planlamasini beklememeye karar verdim. Ben calismiyorum ve boş vaktim cok. Yapiyorum ve zevkli de oluyor.

Butun tatiller, kultur gezileri hatta yurt disi planlarini ben yapiyorum ben seciyorum, kararlar tamamen bana ait. Herşeye karişmasindan veya ben gelmem etmem demesinden iyidir. Benim plana uyunca gayet keyif aliyor adam.

Ha ama yildonumu, dogum gunu gibi durumlarda kendisi hediye dusunur, supriz dusunur.

6 bucuk yillik evliyiz, monotonluk oldugunu dusunmuyorum tatili vs ben ayarliyorum diye, ikimizde egleniyoruz sonuçta. Bu sene icinse ben bile harekete gecmedim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…