Panik atak anksiyete hastalık hastalığı nabız yukselmesi

Çok geçmiş olsun yaş olarak çok büyüğüm sizden ama sorun aynı bende ilk bebeğimden sonra aynı olmuştum ikinci bebeğimden sonra tiroid değerlerim tepe taklak olmuş ilaç ameliyat o süreci geçirdim ama o hastalık korkusu ya bir şey olursa ne yazık ki zor geçiyor bir süre yğun tempoda hafifliyor ya da unutuluyor ama gün geliyor kendini hatırlatıyor 3 senedir ara ara bazen sık sık yaşıyorum artık eşimden komşularımdan utanır oldum nasılsın diyince şuram ağrıyor tansiyon çarpıntı demekten terapi aldım ilaç kullandım ki sizin içmediğiniz ilacı bende çok kötü hissettiğim anlarda alıyorum herkes sen güçlüsün vesvese bunlar diyor dualar ediyorum sakinleşmeye çalışıyorum başaramıyorum bazen bazende umursamıyorum bebeğinizin en güzel zamanı çok kolay değil anne olmak daha çok düşünce efor ama inanın o sizin şifanız bu güzel anları inşallah sağlığınıza biran önce kavuşur keyfine vararak yaşarsınız Allahım hepimize Ya Şafi esmasıyla şifa versin Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…