- 1 Kasım 2022
- 151
- 26
- 28
- Konu Sahibi Panikli biri
Arkadaşlar merhaba. Ben 4 yıldan beri panik bozukluk hastasıyım. 1 sene öncesine kadar ilaç kullanıyordum iyileştiğim için bıraktım yani bir senedir ilaç kullanmıyorum. Keşke bırakmasaydım sanırım şikayetlerim daha farklı bi şekilde geri gelmeye başladı. Nefes darlığı başımda ağırlık hisssi başım dönüyormıuş gibi vücutta sallantı hissi özellikle ayakta sabit dururken oluyor bu o sırada derin nefes almaya çalışıyorum sakinleşmek için daha çok tıkanıyorum karnım şişiyor nefes alamıyorum daha farklı zamanda kollarımda bacaklarım da yanma hissi boynumda tuhaf bir his el ve ayaklar da karıncalanma özellikle bi yere gittiğim zaman insanlarla beraberken hepsi daha çok oluyor. Artık ne yapacağımı bilmiyorum kafayı yiyecek gibi oluyorum o kadar yoruldumki bunların hepsi panik bozukluktan mı başka bir hastalığım mı var diyede düşünüyorum çalışıyorum ama zar zor kendime zorlayarak tüm günüm zehir olarak çalışıyorum hiç birşey yapmak istemiyorum bunların yaşayacağım için arkadaşlarım la bile görüşmek istemiyorum 2 yıldır evliyim artık çocuk sahibi olmak istiyorum yeniden ilaçlara başlarsam hamilelik nasıl düşünücem zaten bu durum da da hamilelik düşünemem kendime hayrım yok çocuğuma hiç bakamam aynı şeyleri yaşayıp atlatan var mı ne olur varsa anlatır mısınız yaşadıklarınızı artık dayanamıyorum…