• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panik atak hamile kalma

Ilacla bir dönem iyiydim. Ta ki evleninceye kadar. Cok çok zor geçti bir senem stresten vücudum çöktü artık iyi oldu ama hassas bir insan olduğum için bende izleri kaldı. 4 aydır 4 ten fazla atak geçirdim. Bazı atakları ilk geldiği anda anlayıp kendimi telkin ediyorum. Ama son gecirdiklerim çok ani göz kararması baş dönmesi el ayak çekilmesi şeklinde geldi onları hastaneye gitmeden atlatmam mümkün olmadı. Bu krizlerden sonra da haftalarca ya kriz gelirde diye panik içinde yaşıyorum. Dışarı çıkmak istemiyorum otobüsle yolculuk yapamıyorum yalnız kesinlikle kalamıyorum en ufacık bir olumsuzluğa ise asla tahammülüm yok zaten sürekli icim sıkılmış bunalmış bir haldeyim. Inşaallah Rabbim yardım eder de geçer
Benimde korkularım evlendikten sonra daha da arttı..bende çocuk düşünüyorum ilaç içmiyorum 6 aya yakın süredir...anksiyete artmaya başladı benim korkum odaklanamamak kendimi verememek hiç bişeyi anlamıyorum hep unutuyorum falan...karşımdaki bişey anlatıyor ben bi cümlesini anca anlayabiliyorum o derece...tabi bu durum ilerledikçe çarpıntı yoğun korku panik atak oluyor bende...bi an önce hamile kalıyım istiyorum bitsin bu işkence

Hamilelik gercekten stresli bir donemmis yada benim takintilarim oldugu icin oyle keske bu bebegide hicbirsey aklimda hicbir dusunce yokken olsaydi :(millete bakiyorum hic hormonlar fln etkilemiyor gayet yuzleri guluyor hamileler mutlular ben bu takinti yuzunden yataktan cikamiyorum :( tsk ederim dualariniz icin insallah allah size hayirli saglikli ve sihhatli hamilelik diler.

Son düzenleme:

Hamilelik gercekten stresli bir donemmis yada benim takintilarim oldugu icin oyle keske bu bebegide hicbirsey aklimda hicbir dusunce yokken olsaydi :KK43:millete bakiyorum hic hormonlar fln etkilemiyor gayet yuzleri guluyor hamileler mutlular ben bu takinti yuzunden yataktan cikamiyorum :KK43: tsk ederim dualariniz icin insallah allah size hayirli saglikli ve sihhatli hamilelik diler.
Canım benim bir oğlum var, benzer şeyler yasadim.
İnan geçiyor hepsi zamanla.
Zor biliyorum.
İnşallah olursa ikinci de sağlıklı bir ruh halinde olurum.
Kendine meşgale bulmaya çalış, ve o düşüncelerinin gerçek olmadığını kendine soyle.

Panikatak,anksiyete bende asiri nefes darligi,carpinti yapardi.Zaten bunlar varken bir de ikiz olmasi gum hamoleligim boyunnca riski iki katina cikardi zatdn.Tum hamileligim boyunca bebeklerime odaklanmaktan kendimi dinlemeyi unuttum ama.Hee,sayisiz defa nst ye girdim,devamli bir bahane bulup kalp atislarini dinlemeye gittim.Doktorum,hemsireleri benden bikmisti artik.Dogumdan sonra engellemis zaten hemsirelerden biri beni :) Nefes darligimdan nabzim 140-150 leri bulurdu ,tansiyonum firlardi kesin genel aneztezi yaparlar dedim,gayette nabzim da normaldi,tansiyonum da,dogumun her anini yasadim.Hepi topu 30 dk surdu zaten.Dogumhanede once anestezi uzmaniylaydim.Doktorum 15 dk sonra girdi ve girer girmez ,annemiz biraz paniktak ona gore dedi.Sanirim ya sakinlestirici yapti ya da cesaret ignesi.Yani hamilelikte ben kendimi dinleyemedim,beirtileri cok az yasadim.Umari.

Arkadaşlar merhaba benim bu ay transferim yapılacak inşallah sizler birkaç sorum var ben anksiyete panik atak hastasıyım ve bu yuzden sürekli tansiyon yüksek hissediyorum ve böyle dusundukce de çıkıyor muhtemelen asla da olcemem yüksek cikacak korkusundan....bu gebelik zehirlenmesi denen şey stres tansiyonu dan olusur mu çünkü bu benim elimde değil rahat ol deseler de olamıyorum yaşayan bilir ne olur yardım edin hamilelikten çok korkuyorum

Panikatak,anksiyete bende asiri nefes darligi,carpinti yapardi.Zaten bunlar varken bir de ikiz olmasi gum hamoleligim boyunnca riski iki katina cikardi zatdn.Tum hamileligim boyunca bebeklerime odaklanmaktan kendimi dinlemeyi unuttum ama.Hee,sayisiz defa nst ye girdim,devamli bir bahane bulup kalp atislarini dinlemeye gittim.Doktorum,hemsireleri benden bikmisti artik.Dogumdan sonra engellemis zaten hemsirelerden biri beni :) Nefes darligimdan nabzim 140-150 leri bulurdu ,tansiyonum firlardi kesin genel aneztezi yaparlar dedim,gayette nabzim da normaldi,tansiyonum da,dogumun her anini yasadim.Hepi topu 30 dk surdu zaten.Dogumhanede once anestezi uzmaniylaydim.Doktorum 15 dk sonra girdi ve girer girmez ,annemiz biraz paniktak ona gore dedi.Sanirim ya sakinlestirici yapti ya da cesaret ignesi.Yani hamilelikte ben kendimi dinleyemedim,beirtileri cok az yasadim.Umari.
Ya nasıl bu hale geldiniz maşallah ben de böyle.olmak istiyorum

Back
X