Öyle yapıyorum evet geldiklerinde hoşgeldiniz diyip yarım saat bir saat oturup ayrılıyorum fakat haz etmiyorum yengemi de. Yenge demiyorum bu arada benden 2 yaş küçük. Saygı duymak zorunda olmak beni çıldırtıyor. Karakteri bozuk daha çocuk gibi nerde nasıl napcani bilmiyor. Hep duymazdan görmezden geliyorum.Yengenin ailesi yüzünden mi böylesiniz sizde ki panik atak değil yenge atağı o taraftan kimseyi görmezsen geçer
Öyle yapıyorum evet geldiklerinde hoşgeldiniz diyip yarım saat bir saat oturup ayrılıyorum fakat haz etmiyorum yengemi de. Yenge demiyorum bu arada benden 2 yaş küçük. Saygı duymak zorunda olmak beni çıldırtıyor. Karakteri bozuk daha çocuk gibi nerde nasıl napcani bilmiyor. Hep duymazdan görmezden geliyorum.Yengenin ailesi yüzünden mi böylesiniz sizde ki panik atak değil yenge atağı o taraftan kimseyi görmezsen geçer
Aman yengeyi kafana niye takıyorsun kafanda abartmaÖyle yapıyorum evet geldiklerinde hoşgeldiniz diyip yarım saat bir saat oturup ayrılıyorum fakat haz etmiyorum yengemi de. Yenge demiyorum bu arada benden 2 yaş küçük. Saygı duymak zorunda olmak beni çıldırtıyor. Karakteri bozuk daha çocuk gibi nerde nasıl napcani bilmiyor. Hep duymazdan görmezden geliyorum.
Üniversiteden mezun oldum şuan iş arıyorum kpss atama bekliyorum falan filan baya sıkıntılı bir sürec yani.. Su süreçte de evdeyim yaptığım hiç birşey yok. Sevemiyorum abimin eşini çok bilmişlik taslıyor bnm beceriksiz olduğumu ima eder hep toplum içinde, ama uyardım ve haddini bildirdim şimdi öyle birsey yapamıyor.. Daha doğrusu muhalefet olmamaya çalışıyorum ortam içinde muhabbet bile etmemeye çalışıyorum çünkü konuşabileceğim bir insan karakterinde değil..kaç yaşındasın, bence kendi işine gücüne okuluna falan odaklan, olanlar seni birebir ilgilendirmiyor gibi, sonuçta abin evli, ve kendi aklı mantığı var, dışarıdan sen müdehale edemezsin ki, ya da yengenin annesi gelmiş gelmemiş sanane ki
çok fazla yüz göz olunmuş iç içe geçmişsiniz, annen bile senin kadar rahatsız değil
bence sen bu konuya gereksiz takmış durumdasın
Üniversiteden mezun oldum şuan iş arıyorum kpss atama bekliyorum falan filan baya sıkıntılı bir sürec yani.. Su süreçte de evdeyim yaptığım hiç birşey yok. Sevemiyorum abimin eşini çok bilmişlik taslıyor bnm beceriksiz olduğumu ima eder hep toplum içinde, ama uyardım ve haddini bildirdim şimdi öyle birsey yapamıyor.. Daha doğrusu muhalefet olmamaya çalışıyorum ortam içinde muhabbet bile etmemeye çalışıyorum çünkü konuşabileceğim bir insan karakterinde değil..
yengenizin olayları sizi sıkmış uzaklaşın yada görmemezlikten gelirseniz rahatlarsınız.Kendi içimde asamadığım korkularım var arkadaşlar. Artık cidden panik atak olma yolunda ilerlediğimi düşünüyorum. Kafamda asamadığım evhamlı hallerim var. Bazen haz etmediğim bir kişi veya bir olay olduğunda kalbim ağzımdan çıkacakmıs gibi oluyor. Yada içimde kalbimden mideme doğru ağrılar giriyor. kalbimi ağzımda hissediyorum resmen. Ve bu olay daha 3 ay önce ortaya çıktı. Abimin eşinin ailesi yüzünden.. Çok dırdırcı annesi var herşeylerine karışan, gelene gidene yatak odasına karısacak kadar... Bu kadının halı aslında nişanlıyken belliydi ama hep abim için sessiz kaldık aman kötü birşey olmasın aman kötü olmasın diye. Ama insan bir yere kadar dayanıyormuş Arkadaşlar.. Bundan 3 ay önce küçük çaplı bir sorun oldu ve annem patladı artık kadına. ama kadın o kadar yüzsüz ki Bir sürü yüzü var ve çok güzel yalan bile söyleyebiliyor ve bunun abim de farkında eşi de farkında ama hiçbir şey diyemiyor abimin eşinin de annesinden farkı yok. O gün o tartışmada abimide alıp kendi memleketine gideceğini herkeside bize güldürceğini söylemişti nasıl bir mantıksa.... bunlar aklıma geldikçe sinir oluyorum... Ailemi Ezdirmek istemem yapmam da.. Bu olaydan sonra bana öyle birsey oldu ki yengeme karşı bile sogugum bunu herkes fark ediyor mecbur kalmadıkça konuşmuorum evlerine çıkmıyorum... YengemiN ailesinin abimlerin evine her gelecekmiş lafını duyduğumda kalbim öyle kötü çarpıyor ki korku değil ama bir gerginlik kaplıyor tüm vücudumu. İçten içe haz etmediğim için. bu arada abimler üst katımızda oturuyorlar. Annemde böyle olduğum için bana kızıyor kendine yapıyorsın bnm kimseden çekindiğim yok diyor. Kadın öyle yüzsüz ki her gelişinde kızını doldurup doldurup bırakıyor. Lafını edip edip sen karşısına çıktığında hıç birsey olmamiş gibi davranıyorlar.. Ben çok detaycı bir insanımdir Herşeyi görüyorum. Bazen babam yeğenimi sevmek için çağırıyor çok zor iniyor resmen aşağıya hatta zoraki iniyor. Ben bunu anneme dediğimde umrunda bile olmadığını tabi ki indireceğini söylüyor.. Kızlar en önemlisi o gün o tartışmadan sonra içimde çok kötü evham var asamıyorum korkuyorum geriliyorum aynı ortamda olmak istemiyorum ama mecburum onlarla aynı aile içinde olmaya. Bunu nasıl asıcam ben
Evet haklısınız zaten çok muhabbet edebileceğim birisi de değil 1 çocuk annesi gibi de değil hala çocuk gibi. İleriyi düşünüyorum hep anneme babama iyi davranır mı ben evlendiğimde diye. Aklima kötü kötü şeyler geliyor. O kadar sinir oluyorum ki size anlatamam.panik atak gibi durmuyor.
ama o kişiden uzaklaşmak size iyi gelir. sizi gerdiği için vücudunuz o ortamdan kaçmak istiyor.
kafanızda bu kadar büyütmeyin, canınızı alacak değil ya. istediği kadar bağırsın dırdır yapsın.
kadın dırdırı çok fena bir şey hak veriyorum, ama biraz rahat olmalı
Kendi içimde asamadığım korkularım var arkadaşlar. Artık cidden panik atak olma yolunda ilerlediğimi düşünüyorum. Kafamda asamadığım evhamlı hallerim var. Bazen haz etmediğim bir kişi veya bir olay olduğunda kalbim ağzımdan çıkacakmıs gibi oluyor. Yada içimde kalbimden mideme doğru ağrılar giriyor. kalbimi ağzımda hissediyorum resmen. Ve bu olay daha 3 ay önce ortaya çıktı. Abimin eşinin ailesi yüzünden.. Çok dırdırcı annesi var herşeylerine karışan, gelene gidene yatak odasına karısacak kadar... Bu kadının halı aslında nişanlıyken belliydi ama hep abim için sessiz kaldık aman kötü birşey olmasın aman kötü olmasın diye. Ama insan bir yere kadar dayanıyormuş Arkadaşlar.. Bundan 3 ay önce küçük çaplı bir sorun oldu ve annem patladı artık kadına. ama kadın o kadar yüzsüz ki Bir sürü yüzü var ve çok güzel yalan bile söyleyebiliyor ve bunun abim de farkında eşi de farkında ama hiçbir şey diyemiyor abimin eşinin de annesinden farkı yok. O gün o tartışmada abimide alıp kendi memleketine gideceğini herkeside bize güldürceğini söylemişti nasıl bir mantıksa.... bunlar aklıma geldikçe sinir oluyorum... Ailemi Ezdirmek istemem yapmam da.. Bu olaydan sonra bana öyle birsey oldu ki yengeme karşı bile sogugum bunu herkes fark ediyor mecbur kalmadıkça konuşmuorum evlerine çıkmıyorum... YengemiN ailesinin abimlerin evine her gelecekmiş lafını duyduğumda kalbim öyle kötü çarpıyor ki korku değil ama bir gerginlik kaplıyor tüm vücudumu. İçten içe haz etmediğim için. bu arada abimler üst katımızda oturuyorlar. Annemde böyle olduğum için bana kızıyor kendine yapıyorsın bnm kimseden çekindiğim yok diyor. Kadın öyle yüzsüz ki her gelişinde kızını doldurup doldurup bırakıyor. Lafını edip edip sen karşısına çıktığında hıç birsey olmamiş gibi davranıyorlar.. Ben çok detaycı bir insanımdir Herşeyi görüyorum. Bazen babam yeğenimi sevmek için çağırıyor çok zor iniyor resmen aşağıya hatta zoraki iniyor. Ben bunu anneme dediğimde umrunda bile olmadığını tabi ki indireceğini söylüyor.. Kızlar en önemlisi o gün o tartışmadan sonra içimde çok kötü evham var asamıyorum korkuyorum geriliyorum aynı ortamda olmak istemiyorum ama mecburum onlarla aynı aile içinde olmaya. Bunu nasıl asıcam ben
Şimdiye kadar hıç öyle birsey yapmadım. Geçenler de omu diyor gelinlik yaparım Bende diyor. Ben bu kızın laflarından bıktım kızlar Allah kimseyi böyle insanlarla karşılastırmasın. Dün gece doldum ağladım kendi kendime. İki gündür rüyamda sürekli laf dalaşı yaparken görüyorum kendimi beynim agrıyarak uyandım.yengene görümcelik yapma zamanın gelmiş gibi gözüküyor..
Şimdiye kadar hıç öyle birsey yapmadım. Geçenler de omu diyor gelinlik yaparım Bende diyor. Ben bu kızın laflarından bıktım kızlar Allah kimseyi böyle insanlarla karşılastırmasın. Dün gece doldum ağladım kendi kendime. İki gündür rüyamda sürekli laf dalaşı yaparken görüyorum kendimi beynim agrıyarak uyandım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?