Kendi içimde asamadığım korkularım var arkadaşlar. Artık cidden panik atak olma yolunda ilerlediğimi düşünüyorum. Kafamda asamadığım evhamlı hallerim var. Bazen haz etmediğim bir kişi veya bir olay olduğunda kalbim ağzımdan çıkacakmıs gibi oluyor. Yada içimde kalbimden mideme doğru ağrılar giriyor. kalbimi ağzımda hissediyorum resmen. Ve bu olay daha 3 ay önce ortaya çıktı. Abimin eşinin ailesi yüzünden.. Çok dırdırcı annesi var herşeylerine karışan, gelene gidene yatak odasına karısacak kadar... Bu kadının halı aslında nişanlıyken belliydi ama hep abim için sessiz kaldık aman kötü birşey olmasın aman kötü olmasın diye. Ama insan bir yere kadar dayanıyormuş Arkadaşlar.. Bundan 3 ay önce küçük çaplı bir sorun oldu ve annem patladı artık kadına. ama kadın o kadar yüzsüz ki Bir sürü yüzü var ve çok güzel yalan bile söyleyebiliyor ve bunun abim de farkında eşi de farkında ama hiçbir şey diyemiyor abimin eşinin de annesinden farkı yok. O gün o tartışmada abimide alıp kendi memleketine gideceğini herkeside bize güldürceğini söylemişti nasıl bir mantıksa.... bunlar aklıma geldikçe sinir oluyorum... Ailemi Ezdirmek istemem yapmam da.. Bu olaydan sonra bana öyle birsey oldu ki yengeme karşı bile sogugum bunu herkes fark ediyor mecbur kalmadıkça konuşmuorum evlerine çıkmıyorum... YengemiN ailesinin abimlerin evine her gelecekmiş lafını duyduğumda kalbim öyle kötü çarpıyor ki korku değil ama bir gerginlik kaplıyor tüm vücudumu. İçten içe haz etmediğim için. bu arada abimler üst katımızda oturuyorlar. Annemde böyle olduğum için bana kızıyor kendine yapıyorsın bnm kimseden çekindiğim yok diyor. Kadın öyle yüzsüz ki her gelişinde kızını doldurup doldurup bırakıyor. Lafını edip edip sen karşısına çıktığında hıç birsey olmamiş gibi davranıyorlar.. Ben çok detaycı bir insanımdir Herşeyi görüyorum. Bazen babam yeğenimi sevmek için çağırıyor çok zor iniyor resmen aşağıya hatta zoraki iniyor. Ben bunu anneme dediğimde umrunda bile olmadığını tabi ki indireceğini söylüyor.. Kızlar en önemlisi o gün o tartışmadan sonra içimde çok kötü evham var asamıyorum korkuyorum geriliyorum aynı ortamda olmak istemiyorum ama mecburum onlarla aynı aile içinde olmaya. Bunu nasıl asıcam ben