Şiddetli ölüm korkusu aylardır bende sürüyorŞiddetli ölüm korkusu sol omuz kol ağrısı uyuşması göğüs kafesimde sol göğüsde batma yada ağrı daha çok şey
İnşallah bir an önce geçsin hepimizdenŞiddetli ölüm korkusu aylardır bende sürüyor
Çok berbat bir his yaşamayan anlayamazBende sizin gibiyim kizlarcok kotuyum nasil asacagiz bilmiyorum Rabbim yardimcimiz olsun
Cok kotu cok beynim bir saniye susmuyo sizinde oyle miÇok berbat bir his yaşamayan anlayamaz
Evet sürekli ölüm senaryoları yazıyorum şuan ölecek mişim gibi his geliyor korkuyorumCok kotu cok beynim bir saniye susmuyo sizinde oyle mi
Merhaba kürek kemiği ağrısından duramıyorum demişsiniz son 1 aydır yaşıyorum. Nasıl bir ağrı bu? Nefes alırken (çook derin nefes alırken) canım acıyor resmen, hapşırmak falan acıtıyor.Arkadaşlar yaşım 40 oldu ben böyle birşey yaşamadım 2 aydır sırt ağrısından kürek kemiği ağrısından duramıyordum perşembe günü doktora gittim emarlar tahliller yapıldı çok şükür ciddi birşey çıkmadı doktor stres kaynaklı fibromiyalji dedi cuma dan itibaren o ağrılarım gitti başka ağrılar başladı oradan çıktım psikiyatri ye gittim ilaç verdi ama başlamadım nasıl üstesinden gelecem bilmiyorum baş ağrısı baş dönmesi dengesiz lik iştahsızlık çarpıntı vücutta gezen ağrı kilo kaybediyor um izzet güllü yü dinliyorum ama bilmiyorum arkadaşlar
Canım ben o ağrıyı 5-6 ay çektim yani dayanılmaz bir ağrıydı gerçekten sanki orada bir şey kırık gibi Allah'ım böyle sağa sola dönemiyordum namazı zor kılıyordum yani Ama yatarken bir şey yoktu Ben Uyandıktan sonra başlıyordu Bendeki Ağrı Yani ben dayanamadım Doktora gittim doktor bana Fibromiyalji demişti yani baktım Çok ciddi bir şey olmayınca herhalde sonra kafam rahatladıktan sonra geçti ama ara ara oluyor Yine stresle mi alakalı bilmiyorum yani Ama geçen sene çektiğim O ağrı çok feci idiMerhaba kürek kemiği ağrısından duramıyorum demişsiniz son 1 aydır yaşıyorum. Nasıl bir ağrı bu? Nefes alırken (çook derin nefes alırken) canım acıyor resmen, hapşırmak falan acıtıyor.
bende de öyle uyurken problem yok ama yatakta sağa sola dönerken uyanıkken mesela canım çok çok yanıyoCanım ben o ağrıyı 5-6 ay çektim yani dayanılmaz bir ağrıydı gerçekten sanki orada bir şey kırık gibi Allah'ım böyle sağa sola dönemiyordum namazı zor kılıyordum yani Ama yatarken bir şey yoktu Ben Uyandıktan sonra başlıyordu Bendeki Ağrı Yani ben dayanamadım Doktora gittim doktor bana Fibromiyalji demişti yani baktım Çok ciddi bir şey olmayınca herhalde sonra kafam rahatladıktan sonra geçti ama ara ara oluyor Yine stresle mi alakalı bilmiyorum yani Ama geçen sene çektiğim O ağrı çok feci idi
Aynen canım sıcak tutmaya çalış hafif hafif zeytin yağı ile felan masaj yaptırbende de öyle uyurken problem yok ama yatakta sağa sola dönerken uyanıkken mesela canım çok çok yanıyo
ay bilmiyorum ki yaptıracağımAynen canım sıcak tutmaya çalış hafif hafif zeytin yağı ile felan masaj yaptır
Bence bi dene canım belki rahatlarsın birde sırt üstü yatma yan yatay bilmiyorum ki yaptıracağım
sırt üstü yatınca çok rahat ediyorum sanki yan yatınca dengeleyemiyorum ağırlık veriyorumBence bi dene canım belki rahatlarsın birde sırt üstü yatma yan yat
sırt üstü yatınca çok rahat ediyorum sanki yan yatınca dengeleyemiyorum ağırlık veriyorumböyle bi batma yok. bi de çok uzun süredir yaygın ağrı çekiyorum vücudumun her yerinde. daha önce boyun düzleşmem çıktı, kan sonuçlarıma baktırdım b12-dvit eksik çıktı, beyin mr’ım temiz çıktı. ama şimdi bu ağrılarla akciğer/meme endişem başladı 1 aydır sürüyor da… pazartesiye fizik randevusu alacağım galibgen
benim gibi biri olduğunu duymak iyi geldi :-( boynuma alismistim ama 1 aydir sirt olayi beni cildirtti kalbim omzum boynum OFOFFCanım bende geçen sene aynıydım hem boyun EMAR'ım çekildi hemde beyin elhamdülillah temiz çıktı birde bende kalp ağrısı vardı eko çekildi aşırı çarpıntı vardı o da temiz çikti elhamdülillah antidepresan a başladı ağrılarım eski ye nazaran daha iyi ama stres ve rüzgarlı havada hemen tekrar tutuluyor benim
Bende bugün omuzdan koluma yayılan bi ağrı yatamadım uyuştu sol omuzum çok fenabenim gibi biri olduğunu duymak iyi geldi :-( boynuma alismistim ama 1 aydir sirt olayi beni cildirtti kalbim omzum boynum OFOFF
haziranda göğüs ağrım başladı (iman tahtamın tam ortasında) o zaman sırtıma da vuruyodu ama çok çok az. gittiğim fizik tedavi profu ağrıyı eliyle buldu burası dedi. ki cidden orasıydı dokununca anladım. ila verdi ilacı 1 ay kullandım ve o ağrı hafifledi hemen geçmez demişti zaten. sonra eylülün başında sırt ve kol ağrısı eşlik ederek geri döndü, şimdi da göğsüm çok çok daha az ama sırtım ÇOOOK fazla. aynı doktora gitmeyi düşünüyorum p’tesi günü için randevu alıp. nefes alırken batma olayı beni korkutuyor (ayaktayken hiç problem yok ama gece uykularım yok resmen) bi de ensemde de ağrılar başladı tekrar. bilmiyorum fibromiyaljiden şüpheleniyorumBende bugün omuzdan koluma yayılan bi ağrı yatamadım uyuştu sol omuzum çok fena
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?