Panik atak ölüm korkusu

panik atağım varken bendede ölüm korkusu vardı. bayılma korkusu ölüm korkusu dışarı çıkmaktan korkma. kabus gibiydi. Allaha şükür hepsini atlattım. doğru doktor, bilişsel terapi ve emdr bunun ilacı bence. mutlaka destek alınmalı. bende başlarda destek almadım kendim halletmeye çalıştım hiçbir yararı olmadı hatta daha kötüye gittim. sonra psikiyatriye gittim ilaca başladım yine geçmedi. terapi önerdiler terapiyle aşabildim. onda da iki doktor değiştirdim üçüncüde doğrusuna denk gelebildim. hepsi bitiyor sabırlı olun. terapi alın bilişsel terapiyle emdr bende işe yaramıştı.

Merhaba kürek kemiği ağrısından duramıyorum demişsiniz son 1 aydır yaşıyorum. Nasıl bir ağrı bu? Nefes alırken (çook derin nefes alırken) canım acıyor resmen, hapşırmak falan acıtıyor.

Merhaba kürek kemiği ağrısından duramıyorum demişsiniz son 1 aydır yaşıyorum. Nasıl bir ağrı bu? Nefes alırken (çook derin nefes alırken) canım acıyor resmen, hapşırmak falan acıtıyor.
Canım ben o ağrıyı 5-6 ay çektim yani dayanılmaz bir ağrıydı gerçekten sanki orada bir şey kırık gibi Allah'ım böyle sağa sola dönemiyordum namazı zor kılıyordum yani Ama yatarken bir şey yoktu Ben Uyandıktan sonra başlıyordu Bendeki Ağrı Yani ben dayanamadım Doktora gittim doktor bana Fibromiyalji demişti yani baktım Çok ciddi bir şey olmayınca herhalde sonra kafam rahatladıktan sonra geçti ama ara ara oluyor Yine stresle mi alakalı bilmiyorum yani Ama geçen sene çektiğim O ağrı çok feci idi

bende de öyle uyurken problem yok ama yatakta sağa sola dönerken uyanıkken mesela canım çok çok yanıyo

Bence bi dene canım belki rahatlarsın birde sırt üstü yatma yan yat
sırt üstü yatınca çok rahat ediyorum sanki yan yatınca dengeleyemiyorum ağırlık veriyorum böyle bi batma yok. bi de çok uzun süredir yaygın ağrı çekiyorum vücudumun her yerinde. daha önce boyun düzleşmem çıktı, kan sonuçlarıma baktırdım b12-dvit eksik çıktı, beyin mr’ım temiz çıktı. ama şimdi bu ağrılarla akciğer/meme endişem başladı 1 aydır sürüyor da… pazartesiye fizik randevusu alacağım galiba

Canım bende geçen sene aynıydım hem boyun EMAR'ım çekildi hemde beyin elhamdülillah temiz çıktı birde bende kalp ağrısı vardı eko çekildi aşırı çarpıntı vardı o da temiz çikti elhamdülillah antidepresan a başladı ağrılarım eski ye nazaran daha iyi ama stres ve rüzgarlı havada hemen tekrar tutuluyor benim

benim gibi biri olduğunu duymak iyi geldi :-( boynuma alismistim ama 1 aydir sirt olayi beni cildirtti kalbim omzum boynum OFOFF

Bende bugün omuzdan koluma yayılan bi ağrı yatamadım uyuştu sol omuzum çok fena
haziranda göğüs ağrım başladı (iman tahtamın tam ortasında) o zaman sırtıma da vuruyodu ama çok çok az. gittiğim fizik tedavi profu ağrıyı eliyle buldu burası dedi. ki cidden orasıydı dokununca anladım. ila verdi ilacı 1 ay kullandım ve o ağrı hafifledi hemen geçmez demişti zaten. sonra eylülün başında sırt ve kol ağrısı eşlik ederek geri döndü, şimdi da göğsüm çok çok daha az ama sırtım ÇOOOK fazla. aynı doktora gitmeyi düşünüyorum p’tesi günü için randevu alıp. nefes alırken batma olayı beni korkutuyor (ayaktayken hiç problem yok ama gece uykularım yok resmen) bi de ensemde de ağrılar başladı tekrar. bilmiyorum fibromiyaljiden şüpheleniyorum kendisiyle tekrar görüşüp tetkiklerimi yaptıracağım. bi de geçen hafta grip oldum sinüzitim de var iyice vücudum ağrıdan kırılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…