Bitanem,
sanırım bu bir tür travma.. Kendinin farkında olman inan çok güzel. Ben de bir zamanlar bu anlattıklarına benzer şeyler yaşadım. O yüzden seni iyi anlıyorum. Kariyerinde yükselmene çok sevindim. İş çok önemli. İnsanın meşguliyeti olduğunda bu tür rahatsızlıklardan da uzaklaşıyor. Olumlu düşünmenin yanında sosyal ortamlarını da çeşitlendirebilirsin.. Burada dertleşebiliriz. Yani yeni şeylerle ilgilenmeye çalış ve kendini çok dinleme.. Hayatı akışına bırak..
Annenin mekânı cennet olsun canım. Onun için dua et (edelim). Unutma ki annen seni hep mutlu görmek ister. Sen ne kadar rahat olursan panik atak o kadar uzak olur. Herşey beyninde bitiyor..
eflatun benimde yaklaşık iki aydır kardeşimde başladı...çok zor anlar yaşıyoruz.doktora gittik bir ilaç verdi ...erkek kardeşimin horlaması vardı aşırı derecede nefes borusundaki darlıktaan kaynaklanan gece kalbinin durma teh. var nefes alamıyor...oksijen kullanıyor...uyursam nefes alamazsam ölürüm korkusuyla başladı...bazen soğukta sabaha kadar balkonda kalıyor...hiç yanlız bırakamıyoruz....allah hepimize sağlık versin...bunu yaşamayan da bilemez
CANIM çok teşekkür ederim.Olumlu olmaya bakıyorum.Kendimi annemin ölümü sonrası tamamen kariyere verdim.Çok iyi noktalara geldim işimi seviyorum.
Geçen sene üniversiteden bi arkadaşım geldi bayram için bana.Kızcağız fotograflar getirmiş anılarımızı tazelemek için , olayları anlatıyo.İnanırmısın hatırlamıyorum bile çoğunu.Ve ben bu kızla aynı evde kalmıştım 1 yıl çok samimi arkadaşımdı.Kız sen hangi sınıftın ne okuyordun dedim.Düşünsene bu kısmını hatırlamıyorum.Bu olay sonucunda bişeyler farkettim.Ben anneme ait biçok anıyı hatırlamıyom.Resimlere bakıyom sadece anımsar gibi oluyorum...
Sadece hastalık sürecini anımsıyorum.Bazen sanki annem hiç olmamış gibi hissediyom.Bazen ise korkunç özlüyorum onu.Gece mutlu bi şekilde başımı yastığa koyduğum bazı zamanlarda bile aklıma geliyor yaşadığımız acı, Uykularım kaçıyor ağlıyorum.İçimden bir parça koparcasına acı çekiyorum.Yine samimi olan doktor arkadaşıma sordum.Hafıza kaybımı yaşıyom die.
Onunla aynı şeyi düşünmüşüm.(bende çok severim psikolojik araştırmalar yapmayı)Sanırım annem ölmeden beynim kendini hazırlamaya başladı: bi gün çok acı çekebilir onu kaybedebilirsin düşüncesine ve bilinç altıma itti herşeyi.Görünüşte çok acımı çekemedim gibi ama bilinçaltımda kalan herşey BOMBA gibi.rada bi ufak patlamalar yapıyor...Bir gün büyük bir acı yaşarım ve eski acım da patlar diye korkuyorum...
Hayatımın 4 -5 yıl evvelki kısmı çok net değil ne olaylar ne insanlar ne isimler ne fotograflar...Açıkçası ben bundan şikayetçi değilim.Acımı her an yaşamıyom ama bazen bu panik atak denen şey olunca çok büyük yıkım oluyor..
elmacık yazdıklarını okuyunca kendi hayatımı okuyorum sandım bir an benımde annem kanserden öldü gözlerimin önünde ve bende tamamen senın yazdıklarını yaşıyorum çözüm bulamıyorum dr sadece ilaç weriyor ve ben istemiyorum açıkçası.çözüm bulabilirsek çok mutlu olacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?