arkadaşlar bana kimse cevap vermeyecekmi?
canım öncelikle mutlaka doktora gitmelisin bunda çekinecek hiç bişi yok.sana komik yada anlamsız korkular gibi gözüksede bu hissettiklerin psikolojik bir rahatsızlığın sebebi mutlaka.panik atak olabilir diye düşünüyorum ama mutlaka dr gitmeni tavsiye ederim.çünki bu korkularla yaşamak çok yıpratıcı bir durum.a.s.
:uhm: :uhm: :uhm: :uhm: :uhm:
Herkese selam.cok uzn bi mesaj yazmisdim ama bi türlü gönderemedim.yasadiklarinizi okudum.cok üzüldüm.her sey biz insanlar icin ama kaldiramadigimiz,agir gelen seyler oluyor isde hayatta..benimde bazi sorunlarim var.panik atakta illaki atak gelmesimi lazim.ölüm korkusu olmasimi lazim.bende onlar yok.ama titreme,kalp carpintisi,terleme,sese karsi asiri tepkim var.beynimi okadar dolu hissediyorumki..hic bisey kafam almiyor.bir anda beynim duruyor sanki.cocuklarim var vede saglikli bir anne olmak isdiyorum.annemdede var panik atak.bende 3.4 ay tablet kullandim.ismi lustural.icdigim zaman kendimi iyi hissediyorum.psikologoda gittim.ama konusdukca ben daha kötü oluyorum.bu hasdaliga neden olarakda ailemden uzak olmami görüyorum.ve yalniz olmam cok üzüyor beni.esim ve cocuklarim var ama annemide cok özlüyorum.neyse cok uzattim heralde....görüsmek üzere......
:uhm: :uhm: :uhm: :uhm: :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?