Panik Atak sorunu olanlar....

her
naber canım ya kusra bakma sanad acevap yazamadım bi kendini bilmez yüzünden ceza aldım neyseki geri döndüm:)

hoşgeldin :) diğer başlıkta msj ını gördüm.

sen ağzını bozma.başlıklara göre yorum yap.sana sataşanı uyar ama hiç cvp verme hemen ünlem butonu var sol alt köşede onu tıkla yada editörlere msj at.

birde başlıklarda olumlu olumsuz bütün düşüncelerini yazanlar olucaktır.sıkıntını izah et.baktın hakarete varan cümleler kuruluyor butona bas.

önlem alınırsa hem düzeyli sohbetler konuşmalar olur ,hemde kimsenin kalbi kırılmamış olur.bütün üyelerde seviyeli bir şekilde paylaşımlarda bulunur.

ya sorma canım ya siteyi daha yeni keşfediyorum bilmiyordum zaten bilsem de öle bi tahrik var ki derman aramaya geldik sözde millet laf sokuyor ben kimseye sataşmam durup dururken niyetim bu mu ki..sen de gördün şahit oldun yoğun tahrik vardı ayrıca üstü kapalı hakaret, haddini bilmezlerle dolu burası ya ben cevap verip haddini bildirince de suçlu ben oldum bilsem en baştan butona basardım saol uyardığın için herkesi kendimiz gibi sanıyoruz..neyse geçti gitti.

ya sorma canım ya siteyi daha yeni keşfediyorum bilmiyordum zaten bilsem de öle bi tahrik var ki derman aramaya geldik sözde millet laf sokuyor ben kimseye sataşmam durup dururken niyetim bu mu ki..sen de gördün şahit oldun yoğun tahrik vardı ayrıca üstü kapalı hakaret, haddini bilmezlerle dolu burası ya ben cevap verip haddini bildirince de suçlu ben oldum bilsem en baştan butona basardım saol uyardığın için herkesi kendimiz gibi sanıyoruz..neyse geçti gitti.

canım benim eşim cool olsun istiyorum derken yani bakımlı pürpak falan işteyani öle entel dantel demek istemedim.kıskanırım evet ama inan bana eşimi hiç kıskanmıyorum kıskanç olmama rağmen gözüm kapalı Amerikaya yollarım yani güvenim tam.umarım sarsmaz çünkü benden başkasına bakmaz kocişim en çokda bu huyunu severim dış gözü değildir.tipik başakzaten başak burcu erkekleri çok sadıklarmış çok zor evlenir evlenincede eşinden başkasına bakmazmış aynı benim kocişo yüzden şanslıyım sanırım canım senin yaştı 10 yaşında oğlum var dediğine göre? benim herif de sağlığına çok düşkün ot çöp herşey yaptırır bana ama gel gelelim sigara içer fosur fosur, bıraktıramadım o da ayrı dertbu konudada hem fikiriz..dediğin gibi iyi yönlerini görmeye çalışmak en doğrusu bzim da hatamız var yokmu sanki eşimi seviyorum zaten ama sevince problemler çözülmüyor göz ardı edilmiyorki keşke senin gibi yapıcı olabilsem biraz daha görmezden gelebilsem sanırım buda enin on yıllık evli olmandan kaynaklanıyor ben daha 1 yıl 3 ay çocuğa gelince hem istiyorum hem korkuyorum şu lamet hastalıktan dolayı kendimi bi türlü hazır hissedemiyorum.daha yapacak şeylerim var deyip erteliyorum.nasıl olsa olucak rabbim verirse..ama ben kendimi işte tam zamanı dicek zamanı bekliyorum.umarım yanlış yapmıyorumdur

cvp verme sonra tarışmalar hakaretler olur.olay uzar sende ceza alırsın.öyle olduğu zaman hemen butona bas.başka başlıklarda da görürsen kavga ,tartışma butona bas.saygı çerçevesinde paylaşım yapmak için kayıtsız kalmamak lazım.sonuçta birçok paylaşımda bulunuyoruz ,sorularıma cvp arıyoruz ,dertleşiyoruz.neden daha güzel olmasın ki ?

boşver sen neler yapıyorsun?benim bebekler keloğlan ı pek bi seviyorlar çıktığı anda pür dikkat izliyorlar bende hazırlıklara başladım.allah izin verirse memlekete gideceğim.ay sonunda.bugünde bi yere davetliyiz.bebeklerimi gezdireceğim.gerçi burada da hava kapalı gibi.

kız gidicem gidicem bi gidemedin bende senin gibi bişeyi yapana kadar kırk kere sölerim mesela saçımı boyucam 2 aydır boyıcamneyse bebişlere ek gıda olayını gördüm bi yerde erken başlamışsın sanki cnaım ilk 6 ay anne sütü sadece diye biliyorum ama sen bilrsin tabi belki daha iyidir hava bozuk buradada yağmurlu yağdı yağacak valla bırka bebişleri bende bayılıyorum keloğlana dicme gülcen hani şu animasyonlusu var ya o mu bilmem ama çok gerçekçi ve seslendirmeler harika arada bakarım

bu ay sonu gideceğim.biletler kesildi.valizler hazır bu ay sonu yolcuyum.zaten gitmeden önce başlığa uğrarım :) bizimkiler de çok seviyor :):) bir de pepeee fidayda oynuyormuş ya görünce şaşırdım

Hoşgeldin Denizciğim ALLAH kurtarsın diyecekken sen cezanı tamamlamışsın bile bende farkettim ceza aldığını konuna şöyle bir göz atayım dedim aman olanlar olmuş melitanın dediği gibi kimseyle polemige girme direk şikayet et adminler gerekeni yapıyorlar zaten
bu arada ben 11 senelik evliyim 32 yaşımı geride bıraktım sizlere göre kartım artık ne yapalım ama bendeki ruhta daha 18 yaşında
eşin açısından şanslısın başak erkeği tam evlenilecek koca adayı benim amcamda başaktır , abimde başak süper ilgili eşler
benim eşimden önceki sevgilimde başaktı acayip anlaşırdım çok hoş biriydi
babamda kova burcu annem çok çekti halende çekiyor , annemin en büyük korkusu kova burcu biriyle evlenmemdi korktuğu başına geldi düşün evleneceğiz dediğimde annem aman kızım kova burcuymuş boşver demişti bende çok gülmüştüm vallahi evlenince anneme hak verdim adam eş değil bildiğim ev arkadaşı aşk , romantizm ,başka özel şeylerden bir haber kafasına göre özgür takılan bir tip ,ama ALLAHı var bize çok iyi bakar elinde ne varsa paylaşır ne yapalın idare ediyoruz
zaten ALLAH iki iyiliği bir arada vermezmiş bunada şükür evine bakmayan çapkın bir kocadan iyidir diyorum kaderime razı oluyorum
canım bebek yapmaya gelince eğer yaşın daha gençsen biraz daha gez toz evliliğinin gençliğinin tadına var
ben genç anne oldum gençliğimi tam yaşayamadım kendimi halen genç zannediyorum
panikataka gelincede , anne olunca herşeyi unutursun bizler başardıysak sen hayli hayli başarırsın ayrıca eşinde başak burcu ya senden daha çok o bakar
bu arada denizciğim kız biz üçümüz için geyik topiğimi açsak ne dersiniz

Saol canım , sorma fazla siteyi bilmediğim için ünlem vss butonundan bihaberdim yeni öğrendim.ama bilseydim bile nasıl davranırdım bilemiyorum çünkü karşımdaki insan inatla beni tahrik etme yoluna gitti hemde tanımadığım halde.mesela ben salak kelimesini hiç kullanmadım ama kullanmışım gibi gösterdi ve herşeyi yanlış anladığı gibi forumdaki diğer şahıslarada öyleymiş gibi hissetirdi beni çileden çıkardı konuyu ben açtığım halde haklıyken haksız durumuna düştüm.sinirlendim haliyle sözde derman aramaya geldik sır paylaştık gel görki burada türlü türlü insan var.bunu düşünemedim.neyse ben haddini bildirince de ceza aldım haliyle neyse tatsız konu bundan sonra muhatap olmam normaldede olmazdım kolay kolayda gaza gelmem ama çok kötü biri gibi gösterince alttan alamadım savundum kendimi neyse canım sen bakmışsındır zaten.kim haklı kim haksız anlamışsındır..burada sana sölemiştim gene aynı şeyi sölüosunyine tekrarlıyorum dalgamı geçiyosun ya 32 yaş ne allah aşkına hayat yeni başlıyor bende 27 yim ne yani benim şimdi sana abla yada teyze dememmi gerekir pardon senin anlatımınla durumu abartıp nine falan demem gerekbende seni kırklı yaşlarda falan sanmıştım ilahiiinsan hissettiği yaştadır demekki sen yaşlı hissediyonşaka bi tarafa dedğin gibi genç anne olunca sanırım böle hissetmen doğal.sanki aradan çok uzun yıllar geçmiş gibi hissedebilir insan senin durumunda sanırım bunun altını çizmek istiyorsun. anladım seni.
Gelelim başak meselesine evet canım başak burcun simgesindede görüldüğü gibi başını boynunu bükmüş erkeği simgeler ki eşimde böledir.yani anlayışlı,sabırlı,sessiz,sakin ,çoğu şeye karşı çıkmayan uyumlu ,mantıklı ince eleyen sık dokuyan tam burcunun özelliklerini taşır eşim.ama bazen aşırı anlayışı ve rahatlığı yüzünden ve herşeye mantığıyla yaklaşması bizi birbirmize sokaryani herşeyede mantık ile yaklaşılmazki bzen duygusal olmak da gerek duygular nie var allah nie vermiş demi arada kalbimizin sesini dinlemiceksek niye bir kalbimiz vardeğilmi ama haksızmıyım?canım ev arkadaşı romantizim bilmemne bu her burçtan erkekte aynı ..kovası koçu yok.evlendinmi bikere hiçbirinde o romantizm,gözü karalılık,bağlılık kalmıyor.adeta salıyor kendini erkekler, elde etme güveni ile rahatlaşıyor.ve o sevdiğimiz bildiğimiz erkek değişmiyor aslında sadece özüne dönüyoryani aslında bizim değiştiğini düşündüğümüz erkekler aslında değişmiyor sadece özüne dönüyor!ozamanlar bize oynuyorlardı sadece olay bu.ve gerçek yüzleri evlenince ortaya çıkıyor çünkü onlarda biliyorki böle sıradan antiromantik ve duygusuz bir erkeği hiçbirkadın sevmez yada yaklaşmazdı onun için köprüyü geçene kadar..dayı diyorlar bizebilme anlatabildimmi.?dedğin gibi bunlar sorun değil ya eşim dayakçı,sarhoş kumarbaz yada dış gözlü bir erkek olsaydı allah korusun:nazardik:hergün ağlayıp sızlayıp pencerelerden kocamızın yolunu gözleseydik evlerden uzak beterin beteri var deyip şükretmek lazım bazen bunları düşünemiyoruz fevri ve hissi davranıyoruz o an.ama gerçek bu.heleki sen on yıllık evliisn bence çok iyi durumdasın biçok kişiye göre en azındna evine bağlı evne bakıyor üzmüyor.sanırım aradan on yıl geçince bazı şeylerin s ıradanlaşıp tutkunun azalması heyecanın kaybolması normal bişey.kimse buna engel olamıyor evliliğin kaderi bu.
çocuk meselesine gelince tatlım inan bana ben çok istiyorum seviyorum bebekleri yolda bebek görsem, annesini durdurur severim annesini değil ama bebeğio yüzden biraz korkuyorum da bu kadar sevmek duygusal olmak doğrumu die ?ilerde kendi bebeğim olursa sevmeye sevdirmeye bile kıyamam die.fazla duygusalım gördüğün gibi.çok ince düşünüorum ve sonuçanikatak neyse bari arada şu kelimeye kullanalımda başlıkla uyumlu olsun zira çok saçmasapan alakasız konulara girdik panikatak başlığı altındabence dediğin gibi geyik die ayrı bir topik açmak sanırım en doğrusuama üç kişilik nasıl olcak onu bilmiyorum fazla bilgim yok:44:bu arada gez toz erken diyosun birbuçuk yıl oldu bana göre evet erken ama yavaş yavaş da alıştırıyorum eşimi sürekli bebekleri gösteriyorum sokakda bak ne sevimli biizmde olsun , hatta kız bebek istememe rağmen sırf o galeyana gelsin, gaza gelsin die bak bizim oğluşumuzda buna benzesin falan diorum damar yapıyorum bazende çocuk mağazalarına sokuyorum ölesine yada bak tekme atıyor falan die espri yapıyorum gülüyorbaşlıyor evet oğlumuz die eskiden çocuğumuz bile demezdi pek sevmez çocuk da sanırım gelişme var gezip tozuyoruz malum gezilmiyor çocuk olunca diolar bende çok severim gezmeyi acayip düşkünümdür özgürlüğüme, babam çok çekti bendeneve sokamazdı adamcağız başıma bişey gelcek dieo yüzden bi taraftanda ürkmüyo değilim çocuk elimi kolumu bağlar dieeşimde uamrım bakar bebek olunca rahatına düşkün biraz ağlarsa kaçarım dio evden napcem benbu arada biz baktıysak sen hayli hayli bakarsın korkma demişsin benim ne farkım varki canım sizden ben çokmu güçlü görünüyorum ordan?umarım öleyimdir.herneyse millette sıkıştırıp duruyo bebek yokmu falan o an sizene sizmi bakcanız dyesim geliyo aa demiyorum tabiöle işte..ha birdee şu hipnoz meselesi noldu canım hani sorcam diyodun arkadaşa?topiğide aç en yakın zamanda haberdar et emi çok yazdık kusra bakma denk gelemiyoruz pek öptüm

iyidir canım senden nbr evet sen yoktun incimnazda ayrı bir topik açalım falan dedi ama sen yoktun

çocuklardan vakit bulabilirsem giriyorum.birde özellikle girdiğim iki başlık var oraya takılıyorum.ikiz başlığı ve şubat anneleri başlığı.burada da bakıyorumkimse yok onlıne takipe bakıyorum bazen.

olabilir aslında :):):)

Son düzenleme:
evet sanırım bu topikte sadece biz kalmışız ondan gözden kaçıyor sanırım sen daha çok annellik üzerine çalışıyosun ee lazım tabi şu aralar

evet sanırım bu topikte sadece biz kalmışız ondan gözden kaçıyor sanırım sen daha çok annellik üzerine çalışıyosun ee lazım tabi şu aralar

sanırım evet :):):) sorma denizim çok hareketliler bir de oğlum çok hırçın yahu birde 9 aylık olcaklar.sürekli addaaa kapı açık görsün bi koşu emekliyor kapıya birazdan gezmeye götürücem.yemeklerim hazır mutfak toparlandı ev toparlandı ooh çok şükür.bebeklerimi gezdiricem :):):):)

sen nasılsın bugün inşallah iyisindir.incimnaz görünmüyor

saol canım iyiyim bende incimnaz görünmüyor bu aralar nerdeyse:44: oğluşlara gelince maşalah diyelim emekliyorlar ha ne güzel en güzel zamanları hemde iki tane çok şeker görünüyor olmalılar

saol canım iyiyim bende incimnaz görünmüyor bu aralar nerdeyse:44: oğluşlara gelince maşalah diyelim emekliyorlar ha ne güzel en güzel zamanları hemde iki tane çok şeker görünüyor olmalılar

benim bir kızım bir oğlum var :):) kızım tutunup kalkıyor ama oğlum daha tutunup kalkamıyor ama ikisi de emekliyorlar.çok tatlılar maşallah.rabbim herkese nasip etsin.biraz önce ayıptır söylemesi pasta yiyelim dedik oğlum ortalığı yıktı mamaaaaaaa mamaaaaaaaa maaaaaaaaaaaaaaaaa diyee :)

bizde pastaları kaldrdık ortadan :) mama hazırladım yesin diye :):)

çok güzel bir duygu sana da tavsiye ederim gerçekten.

saol canım amin.öle olduğuna eminim seni bu denli konuşkan ve sevgi dolu yaptığına göre..:)bu arada pastalara dikkat yerler perdeler batmasın malum avuçluyorlardır

saol canım amin.öle olduğuna eminim seni bu denli konuşkan ve sevgi dolu yaptığına göre..:)bu arada pastalara dikkat yerler perdeler batmasın malum avuçluyorlardır

dikkatli davranıyorum denizim ancak yüzüne gözüne bulaştırırlar yerlerken bile duaklarını oynatıp ağız çevrlerine bulaştırıyorlar birde burunlarını kaşırken dağıtıyorlar yüzlerine.siliyorum artık ama pek komik oluyorlar.uyuyorlardı demin ama kızım uyandı.uyandığı gibi çığlıklar atıp dikkat eçkmeye çalışıyor.birazdan bıcı bıcı yapıcak bebeklerim.

çok güzel bir duygu anne olmak.anne deyip sarılacakları günü iple çekiyorum.mini minik kollarıyla .

bugün kızıma mama verdim yemedi bende niye yemiyosun dedim.ağızlarını büzdü ,elini yumuk yapıp yanağına koydu ,gözleri doldu .doğru düzgün kızmadım sadece niye yemiyosun dedim.yavrum öyle ağlama moduna girince dayanamadım sarıldım.iç çekti srılırken ağlicaktı belli.

ağlamalarına dayanamam kuzularımın.herh alleri ayrı güzel.şimdi de oğlumun ağzından emziği çekti. pek bi cadı bu kız maşallah.

ne güzel bir seferde hem kız hem oğlan annesi olmuşsun herkese nasip olmaz.hayırla büyüt işalah bak benide gaza getirdin şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…