Panik Atak sorunu olanlar....

sorma ya sen mi ben mi gün olmuyorki ertesi gün başka bişiy çıkmasın .p.atak ,,fıtık tiroid var birde bende gerçi o sıkıntı yaratmıyor ama şimdi de mantar riski ile karşı karşıyayım allah beterinden saklasın ama bişey geldimi sürekli arka arkaya geliyor bu doğru.benim hep öle olmuştur mesela.diş var sırada yirmilik. gerçi bunlar önemsiz sorunlar ama yinede can sıkıcı, kafayı meşgul eden şeyler neyse bunada şükür diyorum ama üzülmektende kendimi alamıyorum çok daha başka hastalıklar çıkmadan bebek yapsam iyi olcak sanırım.bu gidişle çok yaşamam kırkımı görmem sanırım
sana gelince egzersizler bi halta yaramıyor biliyorum ama en azından ilerlemesini önler ha birde ben ortopedik yastık kullanıyorum alıştım artık hep onunlayımama faydası oluyormu tartışılır, dediğim gibi en azından hastalık ilerlemez..çok genciz ve bu kadar hastalık...:44: Allah sonumuzu hayır etsin.Allah senide çocuklarına bağışlasın güç kuvvet versin.. insan üzülmeden düşünmeden edemiyor..neden ben bu yaşta die?ama takdir işte.neyse günümüzde herkes hasta zaten bakıyorumda hep pskolojik.o yüzden artk kendi adıma kadrimi kıymetimi bilmeye karar verdim.strese girmemeye,uykumu almaya,mümkün olduğunca dinlenmeye ve vakit ayırıyorum ayrıcabeyin boş kalmamalı bişelerle uğraşmak güzel aslında yorulsakda, zihin yorulmuyor en azından beden yoruluyor.tabi onuda abartmamak lazım..sende sağlığına ağırlık ver tüm hastalıklarına baktır ihmal etme.iş işten geçmeden .en büyk zenginlik sağlıkmış onu anladım.boyun içinde bitkisel çareler falan araştır nebiliyim.belki araştırıyosundur..unutma sen çocuklarına lazımsın..onlar da sana mecbur..

haklısın zaten bebeklerim için ayaktaım.

bu arada ben kızıma diş buğdayı partisi vermeyi düşünüyorum ne zamandır annem kafamı yiyip duruyordu ama karar verdim.memlekete gitmeden yapacağım ve komşuları çağıracağım inşallaaah :):):):)

Melitacığım geçmiş olsun baya bir ağrın vardır senin herşeyide panikataka bağlamamak lazım belkide midende doğum sonrası reflü vardır bendede hamilelik sonrası birkaç yıl mide ağrısı olmuştu sonuçte sende ikiz bebek doğurdun beden baya yorulmuştur doğumdan sonrada dinlenemedin tabi
izmir tatilinde bebeklerin bakımında yardımcı olanlar olursa sende biraz dinelen iyi gelicektir
Denizciğim sen nasılsın neler yapıyorsun ?
kızlar ya bende bu sıra çok uyuyorum hep yorgunum normalde az uyurum bu halimde bir tuhaf
bu sıra saç dökülmem vardı yüzümdede bir kaçtane geçmeyen sivilcem vardı onlarla ilgili sabah akşam haplar alıyorum biride b vitamini kompleksi acaba onlardan mı nedir uykucu kemikleri ağrıyan yaşlı teyzelere döndüm

diş buğdayımı o da ne?sanırım eski bir gelenek dişi çıktı sanırım bebişlerin:)ne güzel:)

saol canım ben iyi saylırım.canım kaç gündür yoksun sanırım uyuyordun yeni uyandın he he bende diyorum bu hatun nerde uykucu senişaka bi tarafa mevsim geçişlerinden olabilir bence D vitamiin al güneş yok ama olduğunda hemen görün en az 15 dk.bak bu lafımı unutma allah korusun depresyon habercisi olabilir bu halin.uyku ona işarettir genelde...d vitamini alman şart.ayrıca vitaminlerinide ihmal etme..saç dökülmeside aynı şekilde..benimde başım belada bu saçlarla bıktım oradan burdan dökülen saç toplamaktan saçma gelebilir ama bence buda panikten sonuçta endşe hastalığı olduğu için saçlarda nasibini alıyor bana göre ben ona bağlıyorum.vitamin kullanmama rağmen benimde geçmiiyor sürekli şampuan değişriyom olmuyor olmuyor..

Haklısın canım saç dökülmeside bile paniataklarımızdan mevsim geçisinde sonbaharda benim acayip saçım dökülür ama bu sene dökülmem coştu ben dökülüyor aman ALLAHım yandım bittim derken strese gitiyorum saçımın dökülmeyeceği varsada dökülüyor bir kısır döngü bu
Denizciğim kız açsak ya bir geyik topiği ne güzel oradan özgürce dertleşiriz rahat rahat iki lafın belini kırarız nede olsa kader arkadaşıyız , bak aklıma ne geldi topicin adınıda panik ataklı geyik muhabbetçilerimi koysak ne dersin

Son düzenleme:

geçmiş olsun ilacın yan etkisidir belki.boynum çok ağrıyor .boyunluk taktım yine.kurtulmak istiyorum bu ağrılardan çareler arıyorum.bakalım yeni bir yöntem buldum faydasını görürsem sizler dahil herkese tavsiye edeceğim.

zaten doğumdan sonra stresten reflü oldum.mahvoldum kv yüzünden mideme vurdu ağrılar yanmalar.birde panik atak geçirdim kv yüzünden birde jilet gibi sütüm kesildi.bir dah da ne seslerini duymak istedim ne yüzlerini görmek istedim.görüşmüyorum şimdi çok ama çok iyiyim.

artık benim için d.ö ve d.s var doğumdan sonra hiç kimseyi takmadım benim için dönüm noktası oldu sağlığımdan ve bebeklerimden başka kimse yok dünyamda.

annem var gelen misafirler bile ilgilenirler akrabalarım var orada çok.her gün birinde klasam ooohhh sabahlara kadar bağlama çalar türküler söyleriz sohbetler ederiz.çok güzel geçer günlerimiz.evlendikten sonra çok yalnız kaldım.bir tek eşim vardı ama o da sürekli nöbette ve görevde hamdolsun şimdi bebeklerim var dünyama renk katttılar.

bak incimnaz iki yıl olcak neredeyse senle tanışalı doğur artık ya.neyi bekliyrosun?ben gebeliğimde ve hayatımda ilaç kullanmadım doğumdan sonra iki-üç ay kullandım bıraktım.reflü imiş sebebi çünkü.sende yapabilirsin.

hem gebelikte bile ilaç kullananlar var.neden olmasın ??????

diş buğdayımı o da ne?sanırım eski bir gelenek dişi çıktı sanırım bebişlerin:)ne güzel:)

bebeklerin dişleri çıktığında buğdayı haşlarlar içine birkaç birşey daha katarlar bi parti gibi birşey hazırlanır .arkadaş akraba gelir.eski türk geleneklerinden biri.seninde çocuğun olsun öğrenirsin bu işleri

kızıın taaaa 4 aylıkken çıkmıştı oğlumun daha çıkmadı ama annem izmirden gelirken buğday getirmiş yaparız diye bende sallıyordum ama izmir e gitmeden komşu arkadaş toplayıp kutlayalım diyorum.aslında burada maksat toplaşıp sohbet etmek arayı soğutmamak :):):)

Son düzenleme:

incimnaz resimdeki sen misin ??????

güzel başlık ama içeriği de güzel olsun birde herkese hitap etsin hani işe yarar güzel birşey olsun.geyikten fazlası olsun bence fıtığı da unutmayın :):):):):)

birde o iki lafın kafasını da kırsak olmaz mıııııı :104:

incimnaz resimdeki sen misin ??????
canım ben değilim eşim resimimi koymama izin vermiyor bu resimi nette saç modellerine bakarken buldum ama kız bana acayip benziyor inanılmaz derecede bende kendi resimimi koyamıyorum bari bunu koyayım dedim
bide 2 senedir doğur demişsin canım kocayı ikna edemedimki adam çocuk istemiyor

canım iyi olmazmı panikataklıklar olarak ortak dertleri yaşıyoruz birbirimizi en iyi biz anlarız , hem dertleşiriz,hem birbirimize destek oluruz, hemde panikatakla ilgili şeyler paylaşırızı tabi en önemlisi fıtıklardan bahsederiz off ya bendede var o pislik hastalıktan geceleri sabahlara kadar ellerim uyuşuyor bıktım vallahi
canım açalımmı geyik topiği ne dersin istersen sen aç

yok canım ben biraz daha ağır takılıyorum aslında açmak isterim ama şu anda çözmem gerken birkaç konum var.birde bana hitap eden başlıklar zaten mevcut ama sen yada denizim açarsanız takılırız ama herkesi çekecek herkese hitap edecek bir başlık olsun ki biz takılırken bize yarenlik edecek üyelerde katılsın.gündemden,hastalıklardan ,meslekten ,çocuklardan ,eğitimden kocalardan , vs vs herşeyden paylaşım olmalı.yani başlığa ziyarete gelen aklındaki soru işaretlerini de cvplayıp öyle çıkmalı anlatabildim mi ?

zaten bir sürü geyik başlığı var.adı farklı ,ilgi çekici , ve paylaşımcı bir başlık olsun anlatabildim mi? aslında bende açmak isterim ama üzerinde baya bi çalışmam gerek.çünkü kalıcı ve her üyeye hitap eden birşey olsun isterim.

canım bende senin gibi düşünüyorum denizde düşünsün açarız kimse gelmzese bile arada biz girer dertleşiriz

evet canım ya sen en son lafını ettin geyik topiği die hatta bende onay verdim eski mesajlara bak istersen:44: ondan sonra ortadan kayboldun gene kaybolma bu lafın üzerine geyik kelimesi uğursuz galibagene kaybolma sonra onun yerine "panik ataklı kaderdaşlar" gibi bir başlık koyalım baridediğin gibi.bu gidişle alakasız muhabbetler yüznden bir ceza daha almayalımda araya paniği sıkıştırıyozda konu biraz dağılmıyo idare ediyoz geneaçalım bir an evvel rahatça yazışırız bizden başkası olurmu bilmem ama olsun biz bize yeteriz

evet canım cahil benaslında cahillik değilde bazı yörelerde daha çok önem verilir böle şeylere sendeki böle bir durum sanırım ama güzel bişey gelenekleri devam ettirmek tabi anneme sorsam bilir kesin ama biz yeni nesil böle işteiincimnazın zaten çocuğu var ya ayol on yaşında ikinciyi yapcaksa bilemem tabi ben daha biri yapamadım o ayrı

kızlar burdaki başlığın adı zaten paniktaklı sorunlular yine aynı iismle olmasın mesela şöle bişiy olabilir "kaderine isyan edenler" yada "kaderdaşların ortak sorunları gibi"yada yanına "geyik"de ekleyelim malum biizm ne konuşşacağımız belli olmuyor panik,fıtık,saç dökülmesi,kocaları razı edip çocuk yapma gibiüçü birada gibiyiz yaa aaa dur "üçü biarada" da olabilir aklıma geldi şimdi nasıl ama

melitta canım sana bişiy deyimmi dediğin gibi senin takıldığın çok konu başlığı var bana gelince ben bir kere açmayı denedim gerekli gereksiz lüzumsuz insanlarıda hesap etmek gerekir bir kere dilim yandı yanlış anlaşıldım başlık açan çok eleştiri alıyor hemde haksız yere ağzı olan konuşuyor konuşcak tabi ama konu sapıyor alaksız yerlere gidiyor.hele geyik adı altında ise çok fazla konuyu kapsar biraz karışabilir muhabbetler.... zaten incimnazın dediği üçümüze hitap eden bişiy olması ben öle anladım öle herkes doluşursa her kafadan bir ses çıkıyor öle başlıklar çok zaten... herkesin herşeye maydonoz olduğu.. bu da bize özel olsun bence üçü biradada olalım.hem üçümüzün ortak noktası çok; hem çocuk yapma,hem panikataklı olma,hemde fıtıklı haksızmıyım bu kadar tesadüf bence bu başlığı hakediyor ama karar sizin tabi genede seninde heryere ayrı ayrı yetişmen zor olabilir ayrıca.. siz blirsiniz yinede benim fikrim bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…