Panik atak ve Gebelik lütfen cevap verin

Nisan-34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2018
304
127
53
34
İsyanımı tekrar paylaşmak istiyorum, panik atak ve anksiyetemiz varsa anne olmayalım mı şimdi biz , kronik kalp böbrek rahatsızlıkları gibi sürekli ilaç almak durumdaysak bu bizim suçumuz mu ? Zaten bütün korku kaygılar üzerimizde
Anne olmaya hakkımız yok mu ya :110: ilk 3 ay kullanmayalım , kullanalım, hiç kullanmayalım...
Doktorlar bile böyle bölünürken nasıl karar verelim ? Hayat zaten bize x2 zor yaşamayan bunu bilmez 😭
Peki ben ne yapayım şimdi ilaçsız şikayetim artıyor ilaçla olurda bebeğime ya zararım dokunursa diye düşünmekten çocuğum olmuyor... tükendim artık..

Anksiyetem var... Çok iyi anlıyorum seni. İlaca hiç başlamadım birakamam diye. Sırf bebek için. Şimdiden bebek bakımı konusunda başladı anksiyetem bu kez de. Ama kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum. İnşallah sağlıkla dogururum. İnşallah sen de sağlıkla hamile kalır ve dogurursun.

Anksiyetem var... Çok iyi anlıyorum seni. İlaca hiç başlamadım birakamam diye. Sırf bebek için. Şimdiden bebek bakımı konusunda başladı anksiyetem bu kez de. Ama kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum. İnşallah sağlıkla dogururum. İnşallah sen de sağlıkla hamile kalır ve dogurursun.
Amin çok teşekkür ederim sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini 🙏🏻 İlaçsız bunun üstesinden geldiğin için çok şanslısın, inşallah nasip olur banada :(

Şimdi bu anksiyete durumuna iyi gelcek bşy tarif edicem Cin suresinin ilk 4 ayetini 3 defa okuyun sonra baştan sona cin suresinin tamamını okuyun bir suya ya şafi hu diyerek her okuyuşunuzda üfleyin 41 gün o suyu çoğaltarak için ..Faydasını göreceksiniz İlaçla tüple mahvetmeyin bedeninizi ..Şifa Kuranı Azimüşşanda

Kendi kendinizin doktoru olun (ilaç Kuran zaten)
Bol bol okuyun ancak öyle şifa bulursunuz bu haplar sadece beyninizi uyuşturuyor başka bşy yapmıyor maalesef

Amin çok teşekkür ederim sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini 🙏🏻 İlaçsız bunun üstesinden geldiğin için çok şanslısın, inşallah nasip olur banada :KK43:
İnşallah. Geçen yıl çok zor zamanlar geçirdim ama direndim. Yapabilirsin eşin destek olsun yeter ki.

İsyanımı tekrar paylaşmak istiyorum, panik atak ve anksiyetemiz varsa anne olmayalım mı şimdi biz , kronik kalp böbrek rahatsızlıkları gibi sürekli ilaç almak durumdaysak bu bizim suçumuz mu ? Zaten bütün korku kaygılar üzerimizde
Anne olmaya hakkımız yok mu ya :110: ilk 3 ay kullanmayalım , kullanalım, hiç kullanmayalım...
Doktorlar bile böyle bölünürken nasıl karar verelim ? Hayat zaten bize x2 zor yaşamayan bunu bilmez 😭
Peki ben ne yapayım şimdi ilaçsız şikayetim artıyor ilaçla olurda bebeğime ya zararım dokunursa diye düşünmekten çocuğum olmuyor... tükendim artık..
Al bendende o kadar ben gebelik kategorisinde ilaca gectim kullanacagim rabbim korusun ins tup bebek yapilacak zaten

Rabbim herkese şifa versin inşallah 🤲🏻 Bende anksiyete, okb, panik atak ve bunların yanında depresyon ile savaşıyorum. Anne olmak istiyor muyum bilmiyorum bazen çok istiyorum hevesleniyorum ama sonra korkuyorum hem hamilelikte ilaç kullanmanın tehlikesi, ilacı bıraksam yeme, dışarı çıkmak ile ilgili sıkıntılarım başlıyor. Yemezsem çocuğun beslenmesini etkilerse diye korkuyorum. Hemde en büyük takıntım mide bulantısı 😓 Normalde Midem bulanacak istiğfar edecem rezil olacam millete diye çok kasıyorken hamilelikte bu ihtimal artacak. Doğum süreci vs vs Tabi bide bir çocuğun sorumluluğunu alabilir miyim yetiştirebilir miyim düşüncesi basıyor. Anlayacağınız sürekli düşüncelerle boğuşuyorum. Yazarken bile çarpıntım bastı 😔

Rabbim herkese şifa versin inşallah 🤲🏻 Bende anksiyete, okb, panik atak ve bunların yanında depresyon ile savaşıyorum. Anne olmak istiyor muyum bilmiyorum bazen çok istiyorum hevesleniyorum ama sonra korkuyorum hem hamilelikte ilaç kullanmanın tehlikesi, ilacı bıraksam yeme, dışarı çıkmak ile ilgili sıkıntılarım başlıyor. Yemezsem çocuğun beslenmesini etkilerse diye korkuyorum. Hemde en büyük takıntım mide bulantısı 😓 Normalde Midem bulanacak istiğfar edecem rezil olacam millete diye çok kasıyorken hamilelikte bu ihtimal artacak. Doğum süreci vs vs Tabi bide bir çocuğun sorumluluğunu alabilir miyim yetiştirebilir miyim düşüncesi basıyor. Anlayacağınız sürekli düşüncelerle boğuşuyorum. Yazarken bile çarpıntım bastı 😔
Ben de sizin hissettiklerinizin çoğunu hissediyorum karar veremiyoruz dimi ben bi de sigara içiyorum nasıl bırakcam falan

Ben de sizin hissettiklerinizin çoğunu hissediyorum karar veremiyoruz dimi ben bi de sigara içiyorum nasıl bırakcam falan

Birde sürekli çocuk var mi En ufak olayda hamile misin soruları gelmeye başladı 😔 Çocuğumla çok yaş farkı olmasın istiyorum ama cesaret de edemiyorum. İlacı bırak sonra diyorlar ama ilaç içtiğim halde zor yaşarken bırakınca onun stresinde ne olacak bilmiyorum. Bazen millete imreniyorum nasıl mutlular diye. Tamam herkesin sıkıntısı var ama en azından panik atak gibi kısıtlayan bir hastalığı yok rabbim şifa güç kuvvet irade versin inşallah başka bişey gelmiyor elden

Ne güzel size Allah bi çocuk vermiş benim hiç yok,ilaç kullanıyo muydunuz ilk çocuktan önce ,elalemi takmamak lazım aslında,çocuğunuzun bahtı açık olsun inşallah size de Allah'ım şifa versin:) kusura bakmayın ben de dertleşecek birilerini arıyorum da zamanınızı çaldım affedin

Değişken vücut ağrılarınız çekilmez mide gaz şikayetleriniz göğsünüze bi taş oturmuş gibi boğazınız yumru nefes alamama oluyomu :( ben bunları yaşamakdan bıktım çokkk

Değişken vücut ağrılarınız çekilmez mide gaz şikayetleriniz göğsünüze bi taş oturmuş gibi boğazınız yumru nefes alamama oluyomu :KK43: ben bunları yaşamakdan bıktım çokkk

Olmaz mi hiç 😔 Çarpıntısı ani iç sıkıntısı bazen oluyor ki nefes alırken bile içim sıkılıyor 😓

Back
X