Amin çok teşekkür ederim sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğiniAnksiyetem var... Çok iyi anlıyorum seni. İlaca hiç başlamadım birakamam diye. Sırf bebek için. Şimdiden bebek bakımı konusunda başladı anksiyetem bu kez de. Ama kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum. İnşallah sağlıkla dogururum. İnşallah sen de sağlıkla hamile kalır ve dogurursun.
İnşallah. Geçen yıl çok zor zamanlar geçirdim ama direndim. Yapabilirsin eşin destek olsun yeter ki.Amin çok teşekkür ederim sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğiniİlaçsız bunun üstesinden geldiğin için çok şanslısın, inşallah nasip olur banada
Al bendende o kadar ben gebelik kategorisinde ilaca gectim kullanacagim rabbim korusun ins tup bebek yapilacak zatenİsyanımı tekrar paylaşmak istiyorum, panik atak ve anksiyetemiz varsa anne olmayalım mı şimdi biz , kronik kalp böbrek rahatsızlıkları gibi sürekli ilaç almak durumdaysak bu bizim suçumuz mu ? Zaten bütün korku kaygılar üzerimizde
Anne olmaya hakkımız yok mu yailk 3 ay kullanmayalım , kullanalım, hiç kullanmayalım...
Doktorlar bile böyle bölünürken nasıl karar verelim ? Hayat zaten bize x2 zor yaşamayan bunu bilmez
Peki ben ne yapayım şimdi ilaçsız şikayetim artıyor ilaçla olurda bebeğime ya zararım dokunursa diye düşünmekten çocuğum olmuyor... tükendim artık..
Ben de sizin hissettiklerinizin çoğunu hissediyorum karar veremiyoruz dimi ben bi de sigara içiyorum nasıl bırakcam falanRabbim herkese şifa versin inşallahBende anksiyete, okb, panik atak ve bunların yanında depresyon ile savaşıyorum. Anne olmak istiyor muyum bilmiyorum bazen çok istiyorum hevesleniyorum ama sonra korkuyorum hem hamilelikte ilaç kullanmanın tehlikesi, ilacı bıraksam yeme, dışarı çıkmak ile ilgili sıkıntılarım başlıyor. Yemezsem çocuğun beslenmesini etkilerse diye korkuyorum. Hemde en büyük takıntım mide bulantısı Normalde Midem bulanacak istiğfar edecem rezil olacam millete diye çok kasıyorken hamilelikte bu ihtimal artacak. Doğum süreci vs vs Tabi bide bir çocuğun sorumluluğunu alabilir miyim yetiştirebilir miyim düşüncesi basıyor. Anlayacağınız sürekli düşüncelerle boğuşuyorum. Yazarken bile çarpıntım bastı
Ben de sizin hissettiklerinizin çoğunu hissediyorum karar veremiyoruz dimi ben bi de sigara içiyorum nasıl bırakcam falan
Değişken vücut ağrılarınız çekilmez mide gaz şikayetleriniz göğsünüze bi taş oturmuş gibi boğazınız yumru nefes alamama oluyomuRabbim herkese şifa versin inşallahBende anksiyete, okb, panik atak ve bunların yanında depresyon ile savaşıyorum. Anne olmak istiyor muyum bilmiyorum bazen çok istiyorum hevesleniyorum ama sonra korkuyorum hem hamilelikte ilaç kullanmanın tehlikesi, ilacı bıraksam yeme, dışarı çıkmak ile ilgili sıkıntılarım başlıyor. Yemezsem çocuğun beslenmesini etkilerse diye korkuyorum. Hemde en büyük takıntım mide bulantısı Normalde Midem bulanacak istiğfar edecem rezil olacam millete diye çok kasıyorken hamilelikte bu ihtimal artacak. Doğum süreci vs vs Tabi bide bir çocuğun sorumluluğunu alabilir miyim yetiştirebilir miyim düşüncesi basıyor. Anlayacağınız sürekli düşüncelerle boğuşuyorum. Yazarken bile çarpıntım bastı
Değişken vücut ağrılarınız çekilmez mide gaz şikayetleriniz göğsünüze bi taş oturmuş gibi boğazınız yumru nefes alamama oluyomuben bunları yaşamakdan bıktım çokkk
Allah şifa versin inşAllahhhhOlmaz mi hiçÇarpıntısı ani iç sıkıntısı bazen oluyor ki nefes alırken bile içim sıkılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?