Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Hanimlar epey okudum ama gebeliğin başından itibaren hiç bırakmadan paxera ya da paxil kullanan göremedim Malesef ben istesemde doktor biraktirmiyor çünkü panik bozukluk tekrarlama riski yüksek gruptasin diyor.daha önce bırakmıştım gebelikte bebeğimi kaybettim hastalık cok cok şiddetli nuksetti.en baştan itibaren ilaç kullanıp sağlıklı doğum yapan var mı?

Hanimlar epey okudum ama gebeliğin başından itibaren hiç bırakmadan paxera ya da paxil kullanan göremedim Malesef ben istesemde doktor biraktirmiyor çünkü panik bozukluk tekrarlama riski yüksek gruptasin diyor.daha önce bırakmıştım gebelikte bebeğimi kaybettim hastalık cok cok şiddetli nuksetti.en baştan itibaren ilaç kullanıp sağlıklı doğum yapan var mı?
İsimlerini hatırlamıyorum ama bana burada denk geldi ilk 3 ayda kullanan sağlıklı doğmuş bebekleri siz yine de doktorunuza danışın hatta başka bir doktora da danışın

Canım ben kullanıyorum 8 haftalık gebeyim başından beri 10 mg kullanıyorum kullanmasam Rabbim bilir tabiki ama bende bebeğimi kaybederdim , Paxera olmadan sağlıklı düşünmek benim için çok zor . Çok araştırdım , bu platformda kullanan 2 3 kişi var ayriyeten happy mom diye bir forum var orada da kullananlar var

İnan her gün içim içimi yiyor içince zarar veriyorum diye düşünüyorum çok korkuyorum ama içmesem ben çok hasta oluyorum iyi olamıyorum ben iyi olamayınca karnımdaki bebeğim zaten iyi olamıyor hem kendimi hem bebeğimi hem eşimi hasta ediyorum kullanmazsam , Rabbime emanet diyip kullanıyorum olacak olan her türlü olacak çünkü önüne geçemeyeceğiz , bu da bir hastalık bunu kabullenmezsek bizim için çok zorlu bir süreç oluyor

Ben kullandim hala kullaniyorum. Ilk 3 ay 5 sonra 20 mg.. su an 33. Haftadayim allahtan bir keder olmazsa insallah saglikla kucagima alacagim ..dua edin

kızlarrr bende panik atak hastasıyım.ve 33 haftalık ikizlere hamileyim.hamileliğimin 5. ayından itibaren pasiflora kullanmaya başladım.antidepresanlar kadar etkili olmasada yinede idare ediyorum.ara ara krizler yokluyo beni.daha çok sıkıntı ve nefes almakta zorlanma şeklinde kendini gösteriyor.2-3 haftaya kadar sezeryan ameliyatla doğumum gerçekleşecek.doğum zamanım yaklaştıkça aşırı derecede heyecanlanıyorum.ameliyathane ortamına nasıl dayanacağım bilmiyorum.genel anesteziyi hemen yapmaları için dua edeceğim.rabbim cümlemizin yardımcısı olsun.hepimize hayırlı doğumlar diliyorum.
Benim kadar sezeryandan korkan bir insan yoktur hiç korkma canım sezeryan doğum yaptım hormonlardan oluşan bir kaygı yaşıyorsun . Ben boşuna korkuttum kendimi hiç korktuğum gibi olmadı

Canım ben kullanıyorum 8 haftalık gebeyim başından beri 10 mg kullanıyorum kullanmasam Rabbim bilir tabiki ama bende bebeğimi kaybederdim , Paxera olmadan sağlıklı düşünmek benim için çok zor . Çok araştırdım , bu platformda kullanan 2 3 kişi var ayriyeten happy mom diye bir forum var orada da kullananlar var
İnşallah sağlıkla kucağına alırsın amin

Back
X