Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Bende yeni hamileyim paxil kullaniyorum birakmam gerekirmi cok canım skkın panik atagim gecti ama beynimde uyusma oluyor icmeyince bebege zarari varmidir sizin bebisler nasil
Muhakkak doktorunuzla görüşün, kademeli birakiliyor ya zaten belki ilac degistirir,
Ben gebelik hayalimi askiya almistim secita kullanıyordum. Bir yil tedavim surdu biraktim 7 ay sonra gebe kaldim, suan kaygilansigim oluyor ama atak gecirmedim

Muhakkak doktorunuzla görüşün, kademeli birakiliyor ya zaten belki ilac degistirir,
Ben gebelik hayalimi askiya almistim secita kullanıyordum. Bir yil tedavim surdu biraktim 7 ay sonra gebe kaldim, suan kaygilansigim oluyor ama atak gecirmedim
Benimde 1 yil oldu askiya aldik hep doktor kullan dedi durdu azaltamadik benimde 1 yildir bebek olmuyordu bu ilaclardan die dusunuyordum

Benimde 1 yil oldu askiya aldik hep doktor kullan dedi durdu azaltamadik benimde 1 yildir bebek olmuyordu bu ilaclardan die dusunuyordum
İlac kullanirken gebelik onermiyorlar tedavi bitince oneriyorlar, ben o yuzden denemedim hic ilac kullanirken, Gebelikte bebek gelisimi icim genelde önerilmiyor cunku ozellikle ilk uc ay, ama farkli durumlarda farkli kararlar aliyo olabilirler tabi, inşallah sizin icin dogru bir yon verir doktorunuz, rahat bir hamileleikle bebeginizi saglikla kucaginiza alirsimiz inşallah 🌸

Back
X