Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Ben senin gibiyken 2 haftada kalp doktoruna gidiyordum :110: yeni yeni gitmiyorum.ama korkularim hep.var
Oyy.. doğrudur canım o panik anında hemen dr hastane düşünülüyor, gitmemeyi başarmak zor çünkü her atakta kendini ne kadar telkin etmiş olsan bile bu kez farklı, bu kez gerçekten bişeyler oluyor hissine bürünüyor insan. Zaten korkuların kafadan çıktığı bir an bile yokki ya. Bazen insanlara bakıyorum sohbet felan ederlerken o konuya adapteler. Bense sohbet muhabbet bile ederken o kaygılar korkular hep kafamda. Pes valla.. ben kalp dr.una gitmeyede korkuyorum şimdi, normalde olsa soluğu orda alırdım. Şu kör olası pırpır olayı varya titriyomu kasılıyomu noluyosa artık işte onu anlatırımda başka teşhis koyar, başka bişey çıkar kaygıları beni frenliyor. Sizden de aynı şeyleri duyunca rahatlıyorum sadece.

Kizlarr.. Sizden çok acil yardim destek bekliyorum yeni üye oldum. 6 ayin dolucak citoles 5 mg kullaniyorum 22 yasindayim. Panik atak ve yoğun anksiyete yasadim. Ve boyutları çok değişerek agir şeyler yasadim.en büyük hayalinde bir bebek sahibi olmak. Panik atak evlendikten 6 ay sonra cikti. İlacimi 6 ay kullanicam zannediyordum. Ama doktorum gecen randevumda 1 seneye tamamlamami söyledi. Çok üzgünüm eşim belli etmiyor ama oda sabretmemi söylüyor. 5 mg ilaç zaten çok yuksek değil ben hamile kalmak istiyorum arkadaşlar çok istiyorum coooookkk ;((((((((((

Büyük ihtimal hamile kalınca ilk 3ay keserler sonra yine başlatırlar burda Birçoğumuz ilaç kullaniyoken hamile kalıp kesenleriz bazilarimiz sonradan yine başladı bazilarimiz mücadele etmeye çalışıyor ilacsiz o yüzden sıkıntı etme Allahın izniyle konuş doktorunla hamile kalmak istediğini elbet bir yol izlenir çünkü bu ilaçlar ha deyince kesilmiyor bilgin olsun 5 6 yıldır hamile kaldıkca ilacı kesenlerdenim yoksa bırakmak biraz zorlu dönem yani bırakıyosun ama 2 3 yıl sürüyor

Omas Omas Ben yaşlanmış gibiyim aynı :) tansiyonum vaaa evladım düşüyor, şekerimde vaa o da düşüyo. Pimpirikli gibi ha düştü ha düşcek bişey alıyım yiyim derdindeyim :)) sen ne alemdesin asıl, umarım iyisindir

Doktorum aslında haziran ayinda birkaç aya keseriz demişti. Simdi 1 seneye tamamlayalim diyor. Hamile kalmak istediğimide biliyor. Nebiliyim yanlislikla hamile kalsam;) çok mu agir şeyler yasarim. Ondan korkuyorum ben. ;(((

y4zy4qmurum y4zy4qmurum bak hele hala bisey yeme derdindesin :halay::kk77:senin kan sekeri cok dusuyor demekki benimde bu aralar bas uyusma yasiyorum :işsiz::KK53:bende çok şükür bu halimize diyip gidiyorum bi agliyorum bi gülüyorum ailemi hatırlayınca sonra yine nefes darlığı kaygım başlıyor yemek yicem açım doğru düzgün korkudan yiyemiyorum sonra birden doğum korkusu geliyor sonra oğluma bakip diyorum Allahım bana bişey olmasın:anne: bende bilmiyorum nasılım arada bi ruh halim çöküyor birden bunalım geliyo ay bütün antidepresanlar bende toplansa bana çaremidir onuda bilmiyorum

Doktorum aslında haziran ayinda birkaç aya keseriz demişti. Simdi 1 seneye tamamlayalim diyor. Hamile kalmak istediğimide biliyor. Nebiliyim yanlislikla hamile kalsam:KK66: çok mu agir şeyler yasarim. Ondan korkuyorum ben. ;(((
Kal canım kal al kazayla kaldım ikinciye:skandal:zaten hamile kaldığımı anlayıncaya kadar geçmiş 1.5 ay sonrası Allah Kerim 34 haftalik oldum 35 e gidiyorum Allahın izniyle valla aksiyonlu geçiyor sonrası ne desem yalan olur:KK71::-)

Yaaaa çok tesekkur ederim. İnanki benimde aklimdan öyle geçiyor. Ama ilaç kullamdigimi bilenler saglikli mutlu huzurlu bir anne olmak istezmisin doktorunun dinle diyorlar. İçim gidiyor çok k. İnadina etrafimda çok hamile var inanilir gibi değil saka gibi bilmiyorum ;(

Oyy.. doğrudur canım o panik anında hemen dr hastane düşünülüyor, gitmemeyi başarmak zor çünkü her atakta kendini ne kadar telkin etmiş olsan bile bu kez farklı, bu kez gerçekten bişeyler oluyor hissine bürünüyor insan. Zaten korkuların kafadan çıktığı bir an bile yokki ya. Bazen insanlara bakıyorum sohbet felan ederlerken o konuya adapteler. Bense sohbet muhabbet bile ederken o kaygılar korkular hep kafamda. Pes valla.. ben kalp dr.una gitmeyede korkuyorum şimdi, normalde olsa soluğu orda alırdım. Şu kör olası pırpır olayı varya titriyomu kasılıyomu noluyosa artık işte onu anlatırımda başka teşhis koyar, başka bişey çıkar kaygıları beni frenliyor. Sizden de aynı şeyleri duyunca rahatlıyorum sadece.
O pirpir ve kasilma bendede oluyor tabi stresten ben ilaç kullandigim çok takmiyorum artik

Sanki psikolojisi sağlam olanların bebeği çok sağlıklı garantisi var aman hepsi fasa fiso ilkinde senin gibiydim kaldım hamile kestim ilacı Allah yardım etti oğlum 4 yasına giricek maşallah hiçte bi sıkıntı olmadı ki ilk gebelikte bildiğin neler yasadim anksiyete panik atak aklına ne gelirse yaşadım bu ikincidede yine yaşıyorum ama maşallah bebeğim kıpır kipir bizim sorunumuz kendimizle yoksa bebekler maşallah hiç takma yap gitsin canım millete baksan 10 yıl bekle bebek için bu hastalık bitiyor gibi gözüküyor yine hortluyor öyle lanet bişey yani

Benim kafada senin gibi normaldir çok aksiyonlu olmasi:21:ama bişey diyimmi şimdi diyorum sağ salim doğum yapayimda varsın aksiyonlu geçsin kız korku başlamış ya Allah korusun bişey olursa bana diye:KK57:
Hiiiç korma bana bişi olmadı sanada olmaz inşallah kuzum sağ Salim doğurun inşallahhh

Omas Omas Ben yaşlanmış gibiyim aynı :) tansiyonum vaaa evladım düşüyor, şekerimde vaa o da düşüyo. Pimpirikli gibi ha düştü ha düşcek bişey alıyım yiyim derdindeyim :)) sen ne alemdesin asıl, umarım iyisindir
Ahahaha o tansiyon düşmeleri bendede vaaaa ne yesem diye dolanıyorum bayılcam diye ödüm kopuyor şimdi birde okullar açılıyor büyük yavrular gidecek ben napcam diye düşünüyorum bayılırsam bebek ağlarsa aman Allah'ım yeni bişey buldum delircek :)

Size güveniyorum ozaman;))))) ya bende oluyor tabi abur cubur suni birşey yediğim zaman hemen göğsümde yada kalbimde bi patirti. O gidiyor ama korkusu uyurken bile benimle.

Bacaklarimda yeşil bi leke ciksin hemen diyorum eyvah soyleyim boyleyim hiçte boyle değildim bebek gelince dahada yoğunlaşır elbet ama kafada bitiyor dimi kizlar. Birde şey. Boyle olupta atlatan yenen yada güçlü taktikler uygulayanlar nasil basariyorsunuz bunu...

Back
X