Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Bacaklarimda yeşil bi leke ciksin hemen diyorum eyvah soyleyim boyleyim hiçte boyle değildim bebek gelince dahada yoğunlaşır elbet ama kafada bitiyor dimi kizlar. Birde şey. Boyle olupta atlatan yenen yada güçlü taktikler uygulayanlar nasil basariyorsunuz bunu...
Ben 15 yıldır atlatamadım giderek arttı atlatan varsa tebrikler...

Kasılmaların ne oldu hala devammı ?
Amin insallah sağ salim doguralim hepimiz valla kasilmalarim devam ediyo sancılı bakalım yarın doktora gidicem iki gündür sırt ağrısından ölüyorum nefesimi kesiyo carpinti yapıyo bana anlamadım neyden ya :110:

Amin insallah sağ salim doguralim hepimiz valla kasilmalarim devam ediyo sancılı bakalım yarın doktora gidicem iki gündür sırt ağrısından ölüyorum nefesimi kesiyo carpinti yapıyo bana anlamadım neyden ya :110:
Artık sonlara geldiniz canım olur sırt ağrısı hayırla kurtulun inşallah hepinizde

y4zy4qmurum y4zy4qmurum bak hele hala bisey yeme derdindesin :halay::kk77:senin kan sekeri cok dusuyor demekki benimde bu aralar bas uyusma yasiyorum :işsiz::KK53:bende çok şükür bu halimize diyip gidiyorum bi agliyorum bi gülüyorum ailemi hatırlayınca sonra yine nefes darlığı kaygım başlıyor yemek yicem açım doğru düzgün korkudan yiyemiyorum sonra birden doğum korkusu geliyor sonra oğluma bakip diyorum Allahım bana bişey olmasın:anne: bende bilmiyorum nasılım arada bi ruh halim çöküyor birden bunalım geliyo ay bütün antidepresanlar bende toplansa bana çaremidir onuda bilmiyorum
Kız nasıl yemiyim, iki lokma yiyip çıktığım halde tansiyonum şekerim yerlerde maşallah :D Allahtan şişkinlik bari geçti azcık. O baştaki uyuşma yüzünden bende mr.a girdim hamilelikten hemen önceki ayda. O kadar karıncalanma uyuşma seyirme vs oluyodu ki anlatamam ya. Şükür temiz çıktı, sende korkma kuzum. Panik işte kalpten olmasa kafadan, kafadan olmasa başka yerden hesabı bi yerden yokluyo
Benim kafada senin gibi normaldir çok aksiyonlu olmasi:21:ama bişey diyimmi şimdi diyorum sağ salim doğum yapayimda varsın aksiyonlu geçsin kız korku başlamış ya Allah korusun bişey olursa bana diye:KK57:
Benimde kafam normal bakın :eğlence::KK48: korku yeni başladıysa şükret, bende oğluma hamileyken başladı halende benimle o gıcık düşünce. Allah hepimizi sağ salim kurtarsın, şu mübarek ezanlar vakti dua ediyorum hepimize. Analı babalı sağlıklıca büyütelim inşallah, hayırlı evlat olduklarını görelim..
Hiiiç korma bana bişi olmadı sanada olmaz inşallah kuzum sağ Salim doğurun inşallahhh
Aminnnnn canım inşallah,
Ahahaha o tansiyon düşmeleri bendede vaaaa ne yesem diye dolanıyorum bayılcam diye ödüm kopuyor şimdi birde okullar açılıyor büyük yavrular gidecek ben napcam diye düşünüyorum bayılırsam bebek ağlarsa aman Allah'ım yeni bişey buldum delircek :)
Bizde paniğe sebep tükenmez, sebebin tükentiği gün paniğin geçtiği gündür :-) Allah hayırlısıyla yoluna koysun herşeyi inşallah. Şimdi zaman yaklaştıkça strese daha cok giriyoruz, sende de mesela cocuklar okula baslayınca zorlanıcaksın ama git gide rutinleşicek çünkü mecburiyet bu. Düşünceler yoruyor malesef

F FatmaDeniz22 merhaba canım, hoşgeldin demek istemediğim bir topik burası ama yakalayınca yakalıyor işte hastalık:) Hamilelik konusunda Allah hayırlısıyla gönlüne göre versin inşallah. İlaç kullanımını vs hiç kafana takma, en fazla ilk 3 ay kullanmazsın sonra yine gidişatına göre ihtiyaç duyarsan dr düzenleme yapar. Bu hastalığın üzerine gitmediğimiz sürece o bizim üzerimize geliyor. Ama hamilelik konusundaki hevesine isteğine çok sevindim gerçekten, ertelemek sadece hastalığına prim verir. İnşallah gönlünce olur herşey. Süreç zor oluyor illaki ama hamile kalmadan da bunları yaşıyoruz zaten. O yüzden en güzeli o mucize duyguyu tatmak:) bende yolun ilk yarısındayım henüz, göbüşüm çıktıkça atraksiyonlarım artıcak biliyorum, ilk gebeliğimden idmanlıyım:)) Ama Allah büyüktür, yardım eder biliyorum.

y4zy4qmurum y4zy4qmurum amin insallah ya Allah hepimizin yardimcisi olsun valla korkular zaten ne zaman bittiki benimde aynen panik ataktan oluyo o baş uyusmasi aslında biliyorum da hala kuruntular devam :KK49:

y4zy4qmurum y4zy4qmurum amin insallah ya Allah hepimizin yardimcisi olsun valla korkular zaten ne zaman bittiki benimde aynen panik ataktan oluyo o baş uyusmasi aslında biliyorum da hala kuruntular devam :KK49:
Amin canım. Sorunumuz da bu zaten / ciddi bişey olabilir / düşüncesinden sıyrılamıyoruz. En kötü senaryoları da düşününce vücudumuz daha çok savunmaya geçip daha fazla belirti üretiyor. Ama her defasında psikolojik olduğunu hatırlat kendine.

F FatmaDeniz22 merhaba canım, hoşgeldin demek istemediğim bir topik burası ama yakalayınca yakalıyor işte hastalık:) Hamilelik konusunda Allah hayırlısıyla gönlüne göre versin inşallah. İlaç kullanımını vs hiç kafana takma, en fazla ilk 3 ay kullanmazsın sonra yine gidişatına göre ihtiyaç duyarsan dr düzenleme yapar. Bu hastalığın üzerine gitmediğimiz sürece o bizim üzerimize geliyor. Ama hamilelik konusundaki hevesine isteğine çok sevindim gerçekten, ertelemek sadece hastalığına prim verir. İnşallah gönlünce olur herşey. Süreç zor oluyor illaki ama hamile kalmadan da bunları yaşıyoruz zaten. O yüzden en güzeli o mucize duyguyu tatmak:) bende yolun ilk yarısındayım henüz, göbüşüm çıktıkça atraksiyonlarım artıcak biliyorum, ilk gebeliğimden idmanlıyım:)) Ama Allah büyüktür, yardım eder biliyorum.
Evet tesekkur ederim sana cevabin ve desteğin için benimde şuanda göğsünde pit pit bi atma var ve yorgunum çok vitamin eksikliklerimde cabasi ama istiyorum doktorun tepki verir hatta bana kaygili gözlerle bakarsa diye korkuyorum çünkü bi msj uzagimda kendisi yonlendirmeleriyle . sen ne yaptin fatma derse diye korkuyorum ama inşaallah birşey olmaz ;(

Çok istekliyim yaz yağmuru beni herkes çocukları sevmemle tanir ve çocuklarda beni çok sever. Ruyalarima giriyor artik :)
Rabbim zaten ne zmn ayarladıysa o zmn olur inşallah hayırlısıyla bak ben 15 yıldır savaşıyorum merak etme hamileyken iki ay kadar kullandım Doğum yaptım ben 5 ay oldu şükürler olsun bu günüme Allah herkesin gönlünün muradını versin inşallah

Back
X