Teşekkür ederim canım inşallah sen de sağlıkla kucağına alırsın. Onlar gününde doğsun bizde panik falan kalmicak inşallahMrb canım, bebeğini sağlıcakla al kucağına inşallah. Karnında iyice ağırlaştığından nefesinin yetmemesi normal, bende şimdi bile var. Kalp zaten takıntı bende malesef. Ben ist.da olmadığımdan dr önerisi yapamıyorum. Bulunduğum şehirde aynı dertten muzdaribim.
Amin canım sağol inşallah. Bende önceden de vardı malesef. Bu ikinci hamileliğim. Senin ilk mi? Hamileyken mi başladı hastalığın?Teşekkür ederim canım inşallah sen de sağlıkla kucağına alırsın. Onlar gününde doğsun bizde panik falan kalmicak inşallah
Yok canım emmiyor artık ben çok üstüne düştüm ama emmedi yapacak bişey yok ilacımı değiştirdi dr ama iyimiyim bilemiyorum hala hissizim o migren ney ya üf ne çektim Allah'ım iyi olursun inşallah güzel geçer lohusalığın alıştınızmı birbirinize ah ne güzel kokar şimdi o mis gibi kokla annesi onu benim yerime...Allah razı olsun canım benim Allah evlatlarini bagislasin inşallah, çok gecmis olsun bebeğine bende migren ve kolik oğlumla uğraşıyorum sol gözüm cikicak yerinden suan yine kucagimdabu arada emzirmeye devam ediyomusun ilaç degistirdin
Benim ilk hamileliğim 10 yıldır falan panik atağım var ama hamilelikte daha çok arttı bir de ailede uzakta ben izindeyim eşim çalışıyo bütün gün kendini dinleyince daha da artıyorAmin canım sağol inşallah. Bende önceden de vardı malesef. Bu ikinci hamileliğim. Senin ilk mi? Hamileyken mi başladı hastalığın?
Merhaba emzirirken prozac kullanmıştım 20 mg. yok sağıp dökmedim normal emzirdim 6 aylık oldu memeyi bıraktı zaten şimdi ilaç değiştirdik sen Doğum yaptınmı ?Tekrar merhaba emzirirken nasıl kullandın cnm sen lustrali kaç mglık içtin ve ilk içtikten sonra sütünü sağıp döktünmü ,,, çok teşekkür ediyorum
Ağla canım ağlamak istediğinde ama Doğum için daha erken kaygılanma ben 9 ay boyunca nasıl doğurcam diye sızlandım ne oldu doğdu 6 aylık bile oldu darısı sizlere inşallahJa banada yardin edim bi korku basti panik basti agliom suan dogum korkusu inanamiom birsey olcakmis gibi hiz var sizdede oldumu neolur beni sakinlestirin
Şimdi zor canım ama en azından büyük oğlun gece uyuyorsa, bebişte daldığında yapabilirsin belki. Bir deee buzun varsa başparmakla işaret parmağının arasındaki yumuşak bölgeye koyup, dayanabilirsen o da hafifletebilir. O bölgeyi sıkıp rahatlayanlar da var ama ben genelde buz koyuyorum. İlaç alamayınca herşeyi deniyorum.Canım 1saat bile uyucak zaman olmuyo bebek 20 dk en fazla 40 dk da bir gözünü açıp agliyo ay kafayı yedim bu ağrıyla karabiber adını duyunca hapsurasim geldi psikolojikama dur başımı sarayın peygamber efendimizin sünneti Allah razı olsun hatirlattin uygulayayim
Benzer durumlardayız. Eşim yanımdayken bende daha iyi hissediyorum ama gündüzleri o gelene kadar kendimi dinlersem yandım demektir. Bir de oğlum iyi ki var şükürler olsun, onun varlığı bile büyük nimet. Allahım acılarını göstermesinBenim ilk hamileliğim 10 yıldır falan panik atağım var ama hamilelikte daha çok arttı bir de ailede uzakta ben izindeyim eşim çalışıyo bütün gün kendini dinleyince daha da artıyor
Amiinn inşallahŞimdi zor canım ama en azından büyük oğlun gece uyuyorsa, bebişte daldığında yapabilirsin belki. Bir deee buzun varsa başparmakla işaret parmağının arasındaki yumuşak bölgeye koyup, dayanabilirsen o da hafifletebilir. O bölgeyi sıkıp rahatlayanlar da var ama ben genelde buz koyuyorum. İlaç alamayınca herşeyi deniyorum.
Benzer durumlardayız. Eşim yanımdayken bende daha iyi hissediyorum ama gündüzleri o gelene kadar kendimi dinlersem yandım demektir. Bir de oğlum iyi ki var şükürler olsun, onun varlığı bile büyük nimet. Allahım acılarını göstermesin
Ahahah ablam Doğum yaparkende karşı taraftaki kadın eşini çağırıyormuş gel nasıl koyduysan öyle çıkar diye bunu hiç unutmam bende :)))Bayan sorunlu Kız Allah iyiliğini versin ya, aklıma ne geldi sen öyle diyince :)) ilk hamileliğimde kv evinde oturuyorduk. Kv.nin arkadaşı oturmaya geldi, samimi biridir. Korkuyo musun diye sormıcam, her girişin bir çıkışı vardır dedi
Olsun sıkma canını varsın buda emmesin napcaz sanki dünyadaki tüm bebekler anne sütüyle mi büyüyor, inşallah iyi olursun ya 1ay sonra etkisi başlar zaten yeni başladıysan normaldir, ben bebeğe alıştım el mahkum anam napcam Allahın izniyle önce Allaha sonra o bana ben ona bakınıp duruyoruzYok canım emmiyor artık ben çok üstüne düştüm ama emmedi yapacak bişey yok ilacımı değiştirdi dr ama iyimiyim bilemiyorum hala hissizim o migren ney ya üf ne çektim Allah'ım iyi olursun inşallah güzel geçer lohusalığın alıştınızmı birbirinize ah ne güzel kokar şimdi o mis gibi kokla annesi onu benim yerime...
Avrupa mi anadolu yakasımıKızlar nerede doğum yaptınız istanbulda doğum yapan varsa tavsiyede bulunun lütfen
Aynen artık üzmemeye çalışıyorum kendimi onun rızkı o kadarmış napalım rabbim inşallah eksikliğini göstermez İnan ki Çok başka evlat hayatımda pişman olmadığım tek şey evlatlarım iyi ki varlar cennet kokulu onların hepside ama çok seviniyorum gruptan böyle Doğum haberlerini alınca darısı diğer arkadaşlara inşallahOlsun sıkma canını varsın buda emmesin napcaz sanki dünyadaki tüm bebekler anne sütüyle mi büyüyor, inşallah iyi olursun ya 1ay sonra etkisi başlar zaten yeni başladıysan normaldir, ben bebeğe alıştım el mahkum anam napcam Allahın izniyle önce Allaha sonra o bana ben ona bakınıp duruyoruzama migren beni mahvetti üstüne hemen kaygılı düşünceler eşlik ediyor mide bulantisiyla ay vallahi evlat bu kadar tatlı olmasaydi cekilmezdi bu kadar uykusuzluk yorgunluk tamam koklarim Allah hepimizin evlatlarini bagislasin inşallah hepsi can can ya
Ben medlife da 18 gün önce doğum yaptım selda örnek hanimoglunu şiddetle tavsiye ederimAvrupa yakasındayım
Aynen öyle canım benim hiç üzme kendini, bu arada amin insallah Rabbim kim istiyosa da nasip etsin yaşam kaynakları evlatlarAynen artık üzmemeye çalışıyorum kendimi onun rızkı o kadarmış napalım rabbim inşallah eksikliğini göstermez İnan ki Çok başka evlat hayatımda pişman olmadığım tek şey evlatlarım iyi ki varlar cennet kokulu onların hepside ama çok seviniyorum gruptan böyle Doğum haberlerini alınca darısı diğer arkadaşlara inşallah
Normal doğum mu canım ben normal çok istiyorum. Bi arkadaşım daha tavsiye etmişti ama o sezeryan yaptı. Bir de eğer ani doğumsa fark ücreti versen de uygun değilse gelmiyomuş doktorları selda hanım da çok yoğun ulaşmakta sıkıntı yaşar mıyı ?Ben medlife da 18 gün önce doğum yaptım selda örnek hanimoglunu şiddetle tavsiye ederim
Ayy o neymiş öyle hastanede bi deeeAhahah ablam Doğum yaparkende karşı taraftaki kadın eşini çağırıyormuş gel nasıl koyduysan öyle çıkar diye bunu hiç unutmam bende :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?