• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Ne mutlu size daha da güzel günleriniz olsun. bana da dua eder misiniz

Bende gebelik öncesi kullanıyordum antidepresan ve uyuyabilmek ve iştah için uyku hapı. Aile hekimim hepsini aniden kestirdi ama sanırım aşamalı kesmem gerekliymiş. Şu an 3,5 aylığız ama ilaç kestikten sonrası korkunç geçti. Hala iştahım çok yok kilo da almadım. Bebeğimi beslemek için zorla vitaminli yiyecekler yiyorum ama ilaçsız sanırım zor atlatacağım. İlaç kullanmaya da korkuyorum bu defa da ilacın paniğini yaşayacağım biliyorum. Çıkmazda gibiyim. Allah hepimize kalıcı daimi şifalar versin evlatlarımıza sağlıkla kavuşalım.
Hiç korkma benım arkadaşım kullandı sapasaplam bebeği ben de başladım 3 ayından sonra
 
ben de 14 haftalık hamileyim bugün çok kötü oldum ve Lustral başladık öncesinde de kullanıyordum hamileliğimi öğrenince aniden kestik ama bu kadar dayanabildim doktorum psikiyatri çok seçenek var korkma dedi işe yaramazsa deneyeceğiz dedi

Peki emzirme döneminde kesilecek mi ilacınz
Hayır kesmiyoruz dedi içilebilir dedi benım psikiyatri ve kadın doğumcum beraber ilerliyoruz çok kolaylaştırıyorlar her işimi yoksa ataklarla başım dertte
 
Back
X