fulsac ı ben uzun yıllardır kullanıyordum bana hiç bir yan etkisi olmadı kilo aldırmak dışında. istersen doktorunla görüş her ilaç herkese iyi gelmeyebiliyor. lustralın yan etkisini görmeyen bir çok insan var ama bünye meselesi canım doktorun söyle seni daha uygun bir ilaca yönlendrsin bence
Benim gibi olan varmı etrafınızda hamilelıgim boyunca bas dönmesinden yatiyorum yardım ben bebişimı dogurabilcekmıyim
Kıyamam sana. Bizde farklı sıkıntılar yasiyoruz arkadaşım. İnşallah hepimizin bebeği saglikla dogacak buna inan. Birde bas dönmelerin tansiyondan olabilir baktirdin mi? Hamilelikte tansiyon çok oynuyormus çünkü
.
baktırmammı canım baktırmadıgım şey kalmadı hepsi normal tamamen pşikojojıkmiş ılaç başladı doktorum
Niye kipirdanasi ckk guzel korkma zamani gelfgnde kipirdasin diye bskcaksn son aylarda rahatsz olcan biraz ama korktgn kadar degil ben gecen sene hu zamnlr hamileydm yaz hamileligi gecrdm allah yardim ediyo
Son aylarda nasıl rahatsıZlık verio nası bi his? Benimde yaZa gelio nefessiz kalırım die korkuyorum
mrb arkadaslar dün adet oldum ama cok mıdem bulanıor sureklı agzıma gelıor bıse yıyemıorum hıc acaba hamıleyımde adetmı gördum yoksa panık ataktanmı anlamadım bılgısı olan varmı?
Adetin geciktimi adet geckmesidemide bulantısı yapıor
Bebek buyudugu icin hareketlern kisitlaniyo ben cok nefes darligi yasamadm bende korkuydm ama olmadi hep dua ettm mukabeleye gittm ramazanda allh yardim ediyo
evet normalde 27 subatta olmam lazımdı 2 martta oldum uc gun atladı ama bekarken bole bıse yasamadım hıc bu seferkı cok agırdı resmen öldum bulantıdan tiksindim herseyden bazen uzerıne görme oluomus ama sanırım benımkı stres falan adetten oldu kafam karıstı
Hareketlerinden canın acıyomu?
Yok cnm acimiyo sadece beklemedihin bi anda tekme geliyo oda hosuna bile gidiyo korkma cnm hersey cok guzel oluck hamileligini zehir etme kendine benm gibi sora pisman olursn benm gibi
Yok cnm acimiyo sadece beklemedihin bi anda tekme geliyo oda hosuna bile gidiyo korkma cnm hersey cok guzel oluck hamileligini zehir etme kendine benm gibi sora pisman olursn benm gibi
Canım eski yazışmalarını okudum sende nefes alamamaktan çok korkuyomuşsun son aylarda çok nefes darlığı yaşadın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?