Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

bana doktor yaptirtigi icin etkisi oldu sanki hipnoz oldum kuş gibiydim.ama kendim yaptığımda nasil olur bilmiyorum.yinede her sabah yapicam.birseylere inanmam lazim en azindan denemem lazım.yoksa bu korku hafiflemiyor:( düşündüklerin asla olmicak dedi ama aklım bunu anlamiyor işte bak yine kalbim küt küt atiyor icim sıkılıyor:(

aynen düşündüklerin olmuycak olsa olurdu zaten şimdiye kadar. bsey dicem kalbin hamileliktende küt küt atıyor olabilir. neden hemen ataga yoruyosun ki. benimde arada oluyo çok hızlı atıyo. zaten hamilelikte olurmuşta. belki seninki de öyle birsey.

bilmiyorum kuzum yaaa şu beynimi bir türlü ikna edemedim bazi seylerin hamilelikten olduguna.çağıra çağıra geldi işte:( sanki birazdan bıkıcam böyle yasamaktan ve balkona cikip atlicam:(

bilmiyorum kuzum yaaa şu beynimi bir türlü ikna edemedim bazi seylerin hamilelikten olduguna.çağıra çağıra geldi işte:KK43: sanki birazdan bıkıcam böyle yasamaktan ve balkona cikip atlicam:KK43:
Seni cok cok iyi anliyorum. Dusunduklerinin aynisini bende dusundum zamaninda. Bu hastalikla yasamaktansa oleyim dedim. Ama sana anlattim bak geçiyor hepsi. Hem sen bugun buyuk bir adim attin. Terapi her turlu iyi gelicek sana. Ama zaman gecsin biraz. Doktorun kim arastirdinmi giderken iyi birimi. Birde canim bak devam ederse ilaca basla direnme bu kadar bir zarari yok.

bilmiyorum kuzum yaaa şu beynimi bir türlü ikna edemedim bazi seylerin hamilelikten olduguna.çağıra çağıra geldi işte:KK43: sanki birazdan bıkıcam böyle yasamaktan ve balkona cikip atlicam:KK43:
MRB cnm sanırım aynı yaştayız bende 33 yaşındayım bende seninle aynı düşünceleri paylaşıyorum tek fark ben hamile değilim ve hiçde cesaretim yok belki bi tane çocuğum olduğu için ama insanların sorusundan bıktım daha niye bekliyon niye doğurmuyon yanlızmı kalcak bu çocuk v.s daha fazla konuşup canını sıkmayım benim dr.umda şunu demişti yanlız değilsin senin gibi bisürü hamile olup bu sıkıntıyı yaşayan var çokta güzey doğuruyorlar bunu düşün bitek sen değilsin yani rabbim tez zamanda içine ferahlık versin inşirah suresini oku bolca Allaha emanet ol.

doktor dediki meditasyon dünya uzerinde kanıtlanmiş bir yöntem dedi ne olur inan ve uygula dedi.iyi gelecegine inandirdi beni... ben hayati seven biriyim ölmek kesinlikle istemem ki beynin neden yapiyor bunu:( sevgili eac81 senide anliyorum kuzum bende ilac kullanirken hamile kaldım o yüzden cesaret edebildim herhlde... Allah 1 evladini sana bagislasin.kesin hazir olmadan hamile kalma derim.kızlar bitecek degilmi bu gunler yapmam degilmi aklima gelen sacmaliklari

Kesinlikle yapmazsın buna emin ol yapacak olan kişilet bunu kimseyle paylaşmaz o farklı bi hastalık bizimkisi kaygı korku sadece senin yerinde olsam ilaç kullanırım tehlikeli dönemi atlatmışın çünkü bi sürü insan en baştan beri kullanıyo ve çocukları sağlıklı ben bu hastalığı yaklaşık 15 yıldır yaşıyorum ara ara geliyor ara ara geçiyo 4 aydırda ilaç kullanmıyorum

ilaç kullanmak icin gittim bugün.herseyi anlattim ama suan ilaca baslamaya gerek yok dedi. 1-2 hafta deneyelim dediik meditasyonu.bende ilaci biraktim 3 ay hicbirseyim yoktu son zamanda cikti ve artti.aslinda ilk panik atak olduğumda intihar korkusu yoktu.son ataklarda bu korku basladi.kendimi kaybedermiyim korkusu:( peki bunu yapanlar nasil yapiyor? haberlerde gördüklerimizde paanik atakmiydi acaba diyorum:( off ben hayatimda bunu dusunecek en son insandim yaaa ne oluyor bana:(

Ben geçen sene çocuğuma bişey yaparıö korkusu yaşadım lustral kullandım bana ii geliyo 3 aydan sonrada kullanılabiliyo bence artırma hastalığı ilacın neyse en düşük dozda başla rahatlarsan geri bırakırsın birde eşin bütün düşüncelerini biliyo demi ona de elimi bırakma yanımdan ayrılma de kendini güvende hissedersin zaten çalışıyormuşsun bende çalışırken bu hastalık hiç olmaz evde oturunca oluyo şuan çalışmıyorum kendini kasma sonuçta ilaç kullanma hakkın var çıkışın var ya hiç tedavisi olmayan bi hastalık olsaydı Allah korusun uğur koşarın kitaplarını öneririm sana ben terapiyede gittim ona tam anlamıyla yapabilirsen Allaha bırak kendini sen kim oluyosunda şeytan beni bu şekilde avcunun içine alıyosun diye kafa tutarcasına konuş vesveseyle daha öncede ataklar yaşadım bişe oldımu hayır şimdide olmıcak artık oyununa gelmicem de inş.geçecek la havle vela kuvvete illa billahil alüyyül azim çek iç rahatlığı için bu.

Sağol canım destek olmanız cok iyi geliyor insana... eşim biliyor evet ama o biraz daha rahat bu konuda yani yaşamayan kim olsursa olsun anne babamiz bile anlamiyor bence..öyle koyu öyle pis bir dusunce ki dedigin gibi zarar verme korkusu...ve insaan kendine hic yakistiramiyor bitince atak utaniyorum bu düşüncelerden...4.katta oturuyoruz suan aklimda evi satip giris katina tasinmak var:(

doktor dediki meditasyon dünya uzerinde kanıtlanmiş bir yöntem dedi ne olur inan ve uygula dedi.iyi gelecegine inandirdi beni... ben hayati seven biriyim ölmek kesinlikle istemem ki beynin neden yapiyor bunu:KK43: sevgili eac81 senide anliyorum kuzum bende ilac kullanirken hamile kaldım o yüzden cesaret edebildim herhlde... Allah 1 evladini sana bagislasin.kesin hazir olmadan hamile kalma derim.kızlar bitecek degilmi bu gunler yapmam degilmi aklima gelen sacmaliklari
günaydın canım. umarım bugün güne çok daha iyi başlamıssındır. akşam yazdıklarının hepsini okudum. pek böyle konuşmayı sevmem ama doktorun nasıl sana ilaca gerek yok dedi ki canım ne gerekçeyle yani. ben başka bir doktora gitmeni tavsiye ederim. çünkü gerçekten şu dönemde sen biraz ilaç takviyesiyle iyi olabilirsin gibi geldi bana. şu anda bebeğin senin tüm bu korkularını kaygılarını hissediyor. bunu yapma ona. daha şimdiden o da korku kaygı yüklenmesin canım benim ıyı düşün. ilk üç ay içinde olsan sana kesinlikle dayan derdim. ama geçmiş o dönem artık çok rahatlıkla kullanabilirsin. kendine zarar verme düşüncesi varsa ( ki eminim vermiyceksin ) şu anda sadece terapiyle sakinleşmen zor gibi. doktoruna anlattın mı bu düşüncelerini? yasadıgın şeyler zamanında benim yaşadıklarıma çok benzediği için senin bu halini çok iyi anlıyorum ve gerçekten kendim yaşıyormus gibi çok üzülüyorum. bu hissettiklerinin ne kadar zor oldugunun o kadar farkındayım ki. o yuzden ilac ve terapi aynı anda diyorum.ama terapiyide bırakma sakın. çünkü dogum sonrası ilaç kullanmaman daha ıyı o yuzden kendini topla biraz. eger belli bir miktar para ayırabilirim dersen kendi doktorumu kesinlikle tavsiye ederim sana.inci doganer karşıyaka tarafında. ama dediğim gibi bir iki gitmeyle bitmiycek bu iş. zaman içinde iyi olucaksın. kendine çok dikkat et canım ve gerçekten ıyı düşün karar ver. benim en çok korktugum şey benim gibi bir çocuk dünyaya getirmektir. bunu düşün. ve bebegin için elinden geleni yap saglıklı bir anne ol silkelen . bak yeni bir güne uyandın. bugün diger günlerden farklı ve at şu kafandakileri artık onlar geçmişte kaldı. sen bugün bambaşka bir insan ol ne dersin. bugün aklına aynı düşünceler geldiğinde git başka şeye yönel. yemek yap ev işi yap çık dışarı alışveriş yap yürü yemek yemek seni mutlu ediyorsa git en çok sevdiğin şeyi ye mutlu et kendini bugün.

Günaydın canımm... gerçi benim günüm pek aydin degil.gece hic uyumadim.surekli kalp carpintisi ile uyanip agladim.sabah esime hic uyumadim aksam cok kötüyüm dedim.o da sıkıldım ama artik bundan dedi.tam fiyaskooo :( sonra toparlamasi 1 saatini aldi.oyle bir dunyaki ateş düştüğü yeri yakıyormuş cok dogru..evet hep destektir bana hic birakmadi bugune kadar ama sabahki sıkıldım artik deyişi beni cok utandirdi.bu ona engellenebilir bir duygu gibi geliyor.elimde olduğunu düşünüyor.ama keşke ben istermiyim kendimede cocugumada bu aciyi yasatmak...ama biraz önce bisey yaptim.bir fincan cay alip balkona ciktim asagiya baktim.yoook mumkun degil yapamam zaten ben bunu niye korkuyorum diyerek üstüne gittim.cayi icip iceri girdim.belki boyle birkac kez yaparsam iyi gelir.boyle icim yaniyor umutsuz huzursuz bir halim var surekli.yarin tekrar doktor bakiyim diyorum hatta seninkine bakiyim direk...

Günaydın canımm... gerçi benim günüm pek aydin degil.gece hic uyumadim.surekli kalp carpintisi ile uyanip agladim.sabah esime hic uyumadim aksam cok kötüyüm dedim.o da sıkıldım ama artik bundan dedi.tam fiyaskooo :KK43: sonra toparlamasi 1 saatini aldi.oyle bir dunyaki ateş düştüğü yeri yakıyormuş cok dogru..evet hep destektir bana hic birakmadi bugune kadar ama sabahki sıkıldım artik deyişi beni cok utandirdi.bu ona engellenebilir bir duygu gibi geliyor.elimde olduğunu düşünüyor.ama keşke ben istermiyim kendimede cocugumada bu aciyi yasatmak...ama biraz önce bisey yaptim.bir fincan cay alip balkona ciktim asagiya baktim.yoook mumkun degil yapamam zaten ben bunu niye korkuyorum diyerek üstüne gittim.cayi icip iceri girdim.belki boyle birkac kez yaparsam iyi gelir.boyle icim yaniyor umutsuz huzursuz bir halim var surekli.yarin tekrar doktor bakiyim diyorum hatta seninkine bakiyim direk...
bazen benim eşimde soylüyordu o tarz şeyler. onlar içinde çok kolay degil ki. bazen patlıyorlar böyle. bu arada evet dediğinini yapabilrsin canım bir kaç gün çık balkona yavaş yavaş korkuların azalır. doktor araştır bakalım canım. benimki psikodrama yöntemiyle tedavi ediyor. bende baya işe yaradı. eger gidecek olursan doludur büyük ihtimalle aradıgında sekretere boş olunca beni ararmısınız dersen gelmeyenlerin yerine seni çağırır. ucrette ise inci hanımla konusarak indirim yaptırabilirsin. zaten paraya ihtiyacı olan bir kadın degil.

baktim internetten obsesiflik diyor tam anlattigi gibi...saldirganlik obsesifligi.birine veya kendine zarar verme korkusu... yarin ilk isim doktor bakmak olacak ve kesinlikle ilac almaya karar verdim.obsesifler korktuklari seyi asla yapmazlar hatta en zararsiz insanlardir yaziyor.ama biliyormusun canim bebegimi çok üzdüm:( inanilmaz agrim var ve akintim:( bana destek oldugun icin sana milyonlarca teşekkürler.Allah senden bin kere razi olsun.

baktim internetten obsesiflik diyor tam anlattigi gibi...saldirganlik obsesifligi.birine veya kendine zarar verme korkusu... yarin ilk isim doktor bakmak olacak ve kesinlikle ilac almaya karar verdim.obsesifler korktuklari seyi asla yapmazlar hatta en zararsiz insanlardir yaziyor.ama biliyormusun canim bebegimi çok üzdüm:KK43: inanilmaz agrim var ve akintim:KK43: bana destek oldugun icin sana milyonlarca teşekkürler.Allah senden bin kere razi olsun.
aynen canım kendine iyi bir doktor bul ve ilaca başla. bebeğine birşey olmamıştır korkma. bundan sonra telafi edersin herşeyi canını sıkma. ama bir an önce kendine gel canım. benide haberdar et umarım bir an önce herşey yoluna girer.

merhaba canım randevu aldım yarın saat 3 te .hemde aşı haftam gelmiş tetanoz aşısı olucam yarın sağlık ocağı aradı... sen oldunmu acıyan bişeymi bu aşıo_O

merhaba canım randevu aldım yarın saat 3 te .hemde aşı haftam gelmiş tetanoz aşısı olucam yarın sağlık ocağı aradı... sen oldunmu acıyan bişeymi bu aşıo_O
yok canım olmadım benim daha erken baya. ama çok acıyacagını sanmıyorum. hadi bakalım yarın iyi haberlerle gelirisn inşallah

hadi bakalım inşallah acımaz... ilkokulda olduğumuz aşılar gibidir:))) gerci panik ataktan çok canımı ne acıtabilirki :(

Back
X