Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilaç kullandın yani değilmi canımm ilaçla düzelmişmiydi şikayetlerinSlm kızlar ben de hamileliğimde burda paylaşımda bulundum dertleştiğim arkadaşlar oldu doğum yaptım ve bebeğim 2aylık oldu bile inanın doğumdan sonra hayatınız değişiyor hele ilk bebeğinizse .hamileliğimde okada zorlandımki yeri geldi ilaçsız duramadım ama geçiyor doğumdan sonra bebekle uğraşmaktan insan kendi derdini unutuyor hepinize hayırlı doğumlar sağlıklı günler dilerim ..
İlaç biraz rahatlattı çok tereddüt lerim vardı ilaç konusunda ama Dr unuza güvenin hamilelik zaten başlı başına stres kaynağı ama geçiyor çok zor bılıyorum ama sabredin bebişlerınızı görünce onlardan başka bişey düşünemez hale geliyorsunuzilaç kullandın yani değilmi canımm ilaçla düzelmişmiydi şikayetlerin
sıkıntıların tam olarak neydi? gerçi hatırlatmak istemem ama bugün doktora gidicem ilaç içmek istiyroum bakalım ne diyecekİlaç biraz rahatlattı çok tereddüt lerim vardı ilaç konusunda ama Dr unuza güvenin hamilelik zaten başlı başına stres kaynağı ama geçiyor çok zor bılıyorum ama sabredin bebişlerınızı görünce onlardan başka bişey düşünemez hale geliyorsunuz
hayırlısı olsun inşaAllah hakkınızda bebişin ve senin:)) doktordan sonra haberlerini bekliyoruz....sıkıntıların tam olarak neydi? gerçi hatırlatmak istemem ama bugün doktora gidicem ilaç içmek istiyroum bakalım ne diyecek
iyi olmana sevindim canım...çok şükür rabbim bizede nasib etsin inşaAllahhh...İlaç biraz rahatlattı çok tereddüt lerim vardı ilaç konusunda ama Dr unuza güvenin hamilelik zaten başlı başına stres kaynağı ama geçiyor çok zor bılıyorum ama sabredin bebişlerınızı görünce onlardan başka bişey düşünemez hale geliyorsunuz
Canım bende anksiyete bozukluğu vardı daha doğrusu hamileliğimde tavan yaptı çok zor günler geçirdim çok sabrettim ilaç içmemek için ama dayanamadım içim daralıyordu inanılmaz korkularım vardı. Uyuyamıyordum psk gittim atarax verdi uyku ilacı aslında ama anksiyeteme iyi geldi diyebilirim . 23 haftalık hamileydim ilaca başladığımda.şimdi de zorlandığım anlar oluyor ama çok şükür o zamanlara göre çok daha iyiyim.bebişleriniz gelince herşey gecicek ona odaklanınsıkıntıların tam olarak neydi? gerçi hatırlatmak istemem ama bugün doktora gidicem ilaç içmek istiyroum bakalım ne diyecek
Seni hatırlıyorum canım nekadarlık oldun sen az kalmıştır senindeiyi olmana sevindim canım...çok şükür rabbim bizede nasib etsin inşaAllahhh...
anladim canim bende atarax icsem keske ama prozac dedi... umarim zarari yoktur bunların...Canım bende anksiyete bozukluğu vardı daha doğrusu hamileliğimde tavan yaptı çok zor günler geçirdim çok sabrettim ilaç içmemek için ama dayanamadım içim daralıyordu inanılmaz korkularım vardı. Uyuyamıyordum psk gittim atarax verdi uyku ilacı aslında ama anksiyeteme iyi geldi diyebilirim . 23 haftalık hamileydim ilaca başladığımda.şimdi de zorlandığım anlar oluyor ama çok şükür o zamanlara göre çok daha iyiyim.bebişleriniz gelince herşey gecicek ona odaklanın
Zararı varsa ataraxda aynı canım banada uyku problemım olmasaydı lustral başlayacaktı .bende çok düşündüm ilaç kullandığım için vicdan azabı çektim ama mecbur kalınca kullanmak gerekli takma kafana kaçıncı haftandasınanladim canim bende atarax icsem keske ama prozac dedi... umarim zarari yoktur bunların...![]()
Canım ben 20.haftamdayım.son 35 gündür şikayetlerim var.dayanirim başederim sandikca dahada beter oldumZararı varsa ataraxda aynı canım banada uyku problemım olmasaydı lustral başlayacaktı .bende çok düşündüm ilaç kullandığım için vicdan azabı çektim ama mecbur kalınca kullanmak gerekli takma kafana kaçıncı haftandasın
canımmmm bi kaç gündürr bulantılarım yine vardı kendimde değildim bide boğazım enfeksiyon kapmış çok kötü oldum şimdi biraz iyiyim yazdıklarınızı okuyorum bu aradahayırlısı olsun inşaAllah hakkınızda bebişin ve senin:)) doktordan sonra haberlerini bekliyoruz....
karlarprensesi sen nerelerdesin sesin çıkmıyoo?
geçmiş olsun canım. bende grip oldum normalde hiç hastalanmayan ben hamilelikte hastalandım şansa bak. sen ne yaptın ikili taramayı yaptırdın mı.canımmmm bi kaç gündürr bulantılarım yine vardı kendimde değildim bide boğazım enfeksiyon kapmış çok kötü oldum şimdi biraz iyiyim yazdıklarınızı okuyorum bu arada![]()
canım onlar çogu ilaçta yazıyor. ama çok çok nadir görülen şeyler. rahatlıkla iç sen birsey olmaz.Canım ben 20.haftamdayım.son 35 gündür şikayetlerim var.dayanirim başederim sandikca dahada beter oldumpanik atağın yanına birde böyle yasamaktan bıkar veya kendimi kaybedip kendime zarar verirmiyim korkusu eklendi.balkona cikamaz oldum sonunda
doktor prozac verdi ama bu ilaclarin icinde cok korkunç şeyler yaziyor.intihar istegini arttirir vb... bu ne yaaaa
Allahim ben napicam aklım almiyor bu durumu hadi niyetlendim icicem ilaci icinde yazana bak!!!!