Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

sizekötü geliyorsa boşanmak daha iyi sanki..bu illeti yoğun yaşarken hiç geçmeyecek gibi geliyor..yasadıklrınızın aynısını yaşadım..deli olduğumu düşünürdüm aynanın karşısında :)
Şimdi nasıl oldun peki? Eşim çocuğu senden alicam ileri derecede ruh hastasisin sen diyor alabilir mi velayeti kaybeder miyim acaba 1.5 yasinda kizim

Şimdi nasıl oldun peki? Eşim çocuğu senden alicam ileri derecede ruh hastasisin sen diyor alabilir mi velayeti kaybeder miyim acaba 1.5 yasinda kizim

teşhiniz anksiyete bozukluğu ise sanmıyorum..eşim avukat şehir dışında geldiğinde sorarım..bu arad iyiyim ben hamile kalmadan önce bıraktım ilacı ama gebeliğim sorunlu geçiyor o biraz yoruyo beni haricinde bir sıkıntık yok hamdolsun

anksiyete yaşayan kimse delirmedi sende delirmeyeceksin..sakin ol..çok zor ama geçiyor hepimiz biliyoruz bunu..aynı şeyleri yaşadım hemde nasıl..bak şimdi hiçbirşey yokk..geçecekk

Merhaba gznn çok geçmiş olsun aynı zamanda gözün aydın ksç haftalık hamilesin? İlaç kullanıyor musun?

Merhaba gznn çok geçmiş olsun aynı zamanda gözün aydın ksç haftalık hamilesin? İlaç kullanıyor musun?

merhaba 16 haftalık hamileyim ilaç kullanmıyorum prozac ı hamile kalınca bıraktım..ama sayfalard geri giderseniz bir sürü arkadasımız ilaçla hamilelik geçirdi..ve hepsinin kuzuları canavar gibi:)yani tekrar ederse düşünmeden ilaç kulanırım..sen kullanıyormusun?

Çok geçmiş olsun arkadasım ben de gecen sene ilk denememde başarısız oldum hatta daha kötü oldum iki ilaca çıktım. Sakın pes etme arkadasım doktor bana demişti ki bahardan sonra yine bsşlıycaz azaltmaya yazın daha iyi olursun daha rahat bırakırız dedi hakikaten de öyle oldu. Kış ayları tek başına sıkıntı zaten. Ağustosta da hamile kaldım zaten. Rabbim hayırlı zamanda sana da nasip etsin inş. Bi de ben hamile kaldığımda bırakmanın son aşamasındaydım. 5 mg paxil alıyodum dörde bölüyodum zaten. Doktor dediki ki ilaç etkilerse bebek tutunamaz düser zaten dedi. Çok şükür 4.5 aylık oldu bile. İnan rabbim kolaylığını veriyor.
Merhaba 4,5 aylık hamileliğiniz benim de endişelerimi azalttı. 5 aysır paxil 20 mg kullanıyordum 10 mg a düşürrdüğüm zaman sürpriz bir sekilde hamile olduğumu öğrendim ve hemen ilacı biraktırm bir hafta önce . Şu an 4 haftalık gebelik olduğunu söyledi doktorum ama paxil hakkında bir fikri yokmuş acaba ilk haftalarda kullanılmış olan Paxil (D grubuna girmekte kullanılırken hamile kalınamaz diyor içeriğinde) bebeğe daha doğrusu gebeliğe zara vermiş midir**

Merhaba 4,5 aylık hamileliğiniz benim de endişelerimi azalttı. 5 aysır paxil 20 mg kullanıyordum 10 mg a düşürrdüğüm zaman sürpriz bir sekilde hamile olduğumu öğrendim ve hemen ilacı biraktırm bir hafta önce . Şu an 4 haftalık gebelik olduğunu söyledi doktorum ama paxil hakkında bir fikri yokmuş acaba ilk haftalarda kullanılmış olan Paxil (D grubuna girmekte kullanılırken hamile kalınamaz diyor içeriğinde) bebeğe daha doğrusu gebeliğe zara vermiş midir**

Hayırlı uğurlu olsun öncelikle. Size aynen doktorumun söylediğini yazıcam. "Tabiki ilacı bıraktıktan sonra gebelik olsaydı daha iyi olurdu bırakalım ilacı artık. Sana kesinlikle birsey olmaz diyemem ama şimdiye kadar gebeliklerinin tümünü paxille devam ettirdiğim hastalarım oldu ve şimdiye kadar bebekte bir sıkıntı olmadı. Tabiki biz doktorlar olarak garanti veremeyiz. Şimdi birakıyosun eğer ilaç bebeğe zarar vermişse bebek zaten tutunamaz düşer. Kontrollerini düzenli ol, arada yapılacak testler olacak onları yaptır. Korkma hamilelik panik atağa olumlu etki yapar kötü olmazsın hatta dahs iyş olursun. Gerekirse ilerde ilaca da başlarız. Sürekli telefonlaşalım." aynen bunları söyledi. Bu aralar bazen sıkıntı yasıyorum korkuyorum ama doktorla konuşunca rahatlıyorrum. Rabbim hayırlısını versin arkadasım.

Bir de siz kısa süre kullanmışsınız ben 4 yıldır kesintisiz kullanıyordum. Tabiki ben garanti veremem ama burda çok var ilaç kullanan hatta daha ağrılarını kullanan var. Rabbim bebeklerimizi korusun.

merhaba 16 haftalık hamileyim ilaç kullanmıyorum prozac ı hamile kalınca bıraktım..ama sayfalard geri giderseniz bir sürü arkadasımız ilaçla hamilelik geçirdi..ve hepsinin kuzuları canavar gibi:)yani tekrar ederse düşünmeden ilaç kulanırım..sen kullanıyormusun?

Ben de kullanmıyorum arada sıkıntılarım oluyor ama doktor bunların normal oldugunu şimdilik ilaca gerek olmadığını söylüyor çok şükür.

Hayırlı uğurlu olsun öncelikle. Size aynen doktorumun söylediğini yazıcam. "Tabiki ilacı bıraktıktan sonra gebelik olsaydı daha iyi olurdu bırakalım ilacı artık. Sana kesinlikle birsey olmaz diyemem ama şimdiye kadar gebeliklerinin tümünü paxille devam ettirdiğim hastalarım oldu ve şimdiye kadar bebekte bir sıkıntı olmadı. Tabiki biz doktorlar olarak garanti veremeyiz. Şimdi birakıyosun eğer ilaç bebeğe zarar vermişse bebek zaten tutunamaz düşer. Kontrollerini düzenli ol, arada yapılacak testler olacak onları yaptır. Korkma hamilelik panik atağa olumlu etki yapar kötü olmazsın hatta dahs iyş olursun. Gerekirse ilerde ilaca da başlarız. Sürekli telefonlaşalım." aynen bunları söyledi. Bu aralar bazen sıkıntı yasıyorum korkuyorum ama doktorla konuşunca rahatlıyorrum. Rabbim hayırlısını versin arkadasım.

Cok tesekkur ederim acikklamaniz icin birz olsun rahatladim ancak doktorun Teşvikiye de bir tani mrrkezine gonderdi beni ilacla birlikte yarin merjezde olacagim kenfim ve benim dutumumda olan diger arkadaslar icin de bu konuda net bilgi alip sayfada sizinle paylasacagim allah tum isteynlere sağlıklı bebekler verir ins.

Cok tesekkur ederim acikklamaniz icin birz olsun rahatladim ancak doktorun Teşvikiye de bir tani mrrkezine gonderdi beni ilacla birlikte yarin merjezde olacagim kenfim ve benim dutumumda olan diger arkadaslar icin de bu konuda net bilgi alip sayfada sizinle paylasacagim allah tum isteynlere sağlıklı bebekler verir ins.
merhaba canım . bende 3 senedir aynı ilacı içiyordum hamile kaldığımı öğrendiğimde bıraktım. doktorum hiçbir sorun olmayacağını söyledi.şuan 26.haftamdayım Allaha çok şükür hiçbir sorun yok. hatta ben dayanamadım 1 ay önce tekrar ilaca başladım Cgrubu bir ilaca.

Merhaba
merhaba canım . bende 3 senedir aynı ilacı içiyordum hamile kaldığımı öğrendiğimde bıraktım. doktorum hiçbir sorun olmayacağını söyledi.şuan 26.haftamdayım Allaha çok şükür hiçbir sorun yok. hatta ben dayanamadım 1 ay önce tekrar ilaca başladım Cgrubu bir ilaca.

Merhaba

OTE="arunaaa, post: 38449977, member: 635879"]merhaba canım . bende 3 senedir aynı ilacı içiyordum hamile kaldığımı öğrendiğimde bıraktım. doktorum hiçbir sorun olmayacağını söyledi.şuan 26.haftamdayım Allaha çok şükür hiçbir sorun yok. hatta ben dayanamadım 1 ay önce tekrar ilaca başladım Cgrubu bir ilaca.[/QUOTE]
Mer

merhaba ne mutlu size ki sorunsuz 26. haftadasınız. Umarım ben de rahat sorunsuz bir gebelik gebelik geçiririm.Evet öğrendim ben de bugün bunun için Nişantaşında bir genetik merkezine gittik sadece ilaç danışmanlığı için 400 lira ödedik ama olsun mutlu ayrıldım sonuçta:)) gebeliğin ilk haftalarında kullanıla ilaç zara vermişse gebelik düşükle sonuçlanırmış o dönemi atlattığım için artık bir zarar veremezmiş ya hep ya hiç kuralı yani. Bundan sonraki aşamada ilaç kullanmayı düşünmüyorum kendi kendimi telkin rahat bir hamilelik gecirmeye calışcagım umarım başarırım. sende sağlıklı bir sekilde bebeğini kucağına alırsın inş.

Arkadasım kullandığın ilacın adı ne? Ben su An kullanmıyorum ama eger mecbur kalırsak ilerde yine paxil vercek doktor.

Merhaba

OTE="arunaaa, post: 38449977, member: 635879"]merhaba canım . bende 3 senedir aynı ilacı içiyordum hamile kaldığımı öğrendiğimde bıraktım. doktorum hiçbir sorun olmayacağını söyledi.şuan 26.haftamdayım Allaha çok şükür hiçbir sorun yok. hatta ben dayanamadım 1 ay önce tekrar ilaca başladım Cgrubu bir ilaca.
Mer

merhaba ne mutlu size ki sorunsuz 26. haftadasınız. Umarım ben de rahat sorunsuz bir gebelik gebelik geçiririm.Evet öğrendim ben de bugün bunun için Nişantaşında bir genetik merkezine gittik sadece ilaç danışmanlığı için 400 lira ödedik ama olsun mutlu ayrıldım sonuçta:)) gebeliğin ilk haftalarında kullanıla ilaç zara vermişse gebelik düşükle sonuçlanırmış o dönemi atlattığım için artık bir zarar veremezmiş ya hep ya hiç kuralı yani. Bundan sonraki aşamada ilaç kullanmayı düşünmüyorum kendi kendimi telkin rahat bir hamilelik gecirmeye calışcagım umarım başarırım. sende sağlıklı bir sekilde bebeğini kucağına alırsın inş.[/QUOTE]

Çok sevindim arkadasım bana da doktorum aynısını demişti sana yazmıştım. Genetik merkezinden de duymak mutlu etti beni. Umarım kullanmak zorunda kalmayız.

Selam arkadaslar bebisleriniz hayirli ugurlu olsun Allah sizlerede kokularini duymayi nasip etsin bende senelerdir bu illet hastalikla ugrasiyorum ilac kullandim terapi aldim yok olmuo biturlu gecmiyor bizim bide genetik herhalde Annem senelerdir panik atakli ve ilac kullaniyor bende hamileligimi okadar rahat gecirdim ki gercekten anlatmam imkansiz benim panik atak 9 ay resmen uyudu ahh dedim gecti ne mutlu o koca gobekle gezmedigim yer kalmadi 9 ay birfiil calistim diorum ya cok AMA cok iyiydim sonra ne mi oldu oglusumu kucagima aldim 2. Ayiydi yine basladi simdi oglum 4 aylik ve bazen gercekten cok zorlaniyorum dr gittim Ben londrada yasiyorum burda da ole ilac hemen vermiyorlar durumumu anlattimm kadin bana sen cok gencsin cokta guclu duruyorsun kafa a bisi takma dedi yolladi beni;(
Simdi size tavsiyem hamileliginizin tadini cikarin gercekten %90 panik atak uyuyor hicbiseyi takmayin Bol Bol uyuyun;)Buarada okadar atakli olmama ragmen zorlada olsa normal dogurdum;)

Back
X