Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Merhaba 4,5 aylık hamileliğiniz benim de endişelerimi azalttı. 5 aysır paxil 20 mg kullanıyordum 10 mg a düşürrdüğüm zaman sürpriz bir sekilde hamile olduğumu öğrendim ve hemen ilacı biraktırm bir hafta önce . Şu an 4 haftalık gebelik olduğunu söyledi doktorum ama paxil hakkında bir fikri yokmuş acaba ilk haftalarda kullanılmış olan Paxil (D grubuna girmekte kullanılırken hamile kalınamaz diyor içeriğinde) bebeğe daha doğrusu gebeliğe zara vermiş midir**

tekrar aynı şeyi söyleyeceğim düşük doz xanax kullanan lar bile oldu..ben bu forumda hiç problemli bebek duymadım..içiniz rahat olsun.bende hamile kalınca ilaç bırakanlardanım ve herşey yolunda..şimdide lohusayken tekrar ederse diye korkuyorum..nasip..vitamin ve omega takviyelerinizi kullanın bunlar dogum sonrası içinde koruyucu oluyormuş

tekrar aynı şeyi söyleyeceğim düşük doz xanax kullanan lar bile oldu..ben bu forumda hiç problemli bebek duymadım..içiniz rahat olsun.bende hamile kalınca ilaç bırakanlardanım ve herşey yolunda..şimdide lohusayken tekrar ederse diye korkuyorum..nasip..vitamin ve omega takviyelerinizi kullanın bunlar dogum sonrası içinde koruyucu oluyormuş

Ben uykuya dalmada sıkıntı yaşıyorum ya gece düşünceler yoğunlaşıyor. Acaba doktora sorsam sadece uykuya yardıncı bi ilaç verir mi ki acaba?

Ben uykuya dalmada sıkıntı yaşıyorum ya gece düşünceler yoğunlaşıyor. Acaba doktora sorsam sadece uykuya yardıncı bi ilaç verir mi ki acaba?[/QUO

uykuya yardımcı ilaçlar antidepresanlar değil sakinleştiriciler diye biliyorum..sen yinede zor yapılacak birşey olabilir..ben 2 ay kulaklıkla yagmur sesi dinleyerek uyudum:)kulak cınlaması yaptı anksiyete delirmekten korkuyordum öyle daha kolay uyuyordum..dene istersen

Ben kulaklıkla uyuyamam ki ama tv açıkken kısık sesle uyuyorum :)) beynim mesgul olunca düşünmüyorum.

Ben kulaklıkla uyuyamam ki ama tv açıkken kısık sesle uyuyorum :)) beynim mesgul olunca düşünmüyorum.

işte sana neyin iyi hissettirdiğini bul:)bende tv acık daha iyi uyurum gerçi bu ara uykuyla sorunum yok sürekli yatmak zorundayım o psikolojimi bozacak diye korkuyorum:)

işte sana neyin iyi hissettirdiğini bul:)bende tv acık daha iyi uyurum gerçi bu ara uykuyla sorunum yok sürekli yatmak zorundayım o psikolojimi bozacak diye korkuyorum:)

Neden sürekli yatıyosun sıkıntılı mı geçiyor hamilelik?

UOTE="gznn, post: 38484080, member: 437719"]tekrar aynı şeyi söyleyeceğim düşük doz xanax kullanan lar bile oldu..ben bu forumda hiç problemli bebek duymadım..içiniz rahat olsun.bende hamile kalınca ilaç bırakanlardanım ve herşey yolunda..şimdide lohusayken tekrar ederse diye korkuyorum..nasip..vitamin ve omega takviyelerinizi kullanın bunlar dogum sonrası içinde koruyucu oluyormuş[/QUOTE]
Cok tesekkur ederim mesajın icin evet ben ee bunları uzmandan duymak icin Nişantaşı nda ilac danışmanı na bile gittim sadece danışmanlık bile 400 liea:(( yinede mutluyum inşallah sağlıklı bebekler aliriz kucagimiza

UOTE="gznn, post: 38484080, member: 437719"]tekrar aynı şeyi söyleyeceğim düşük doz xanax kullanan lar bile oldu..ben bu forumda hiç problemli bebek duymadım..içiniz rahat olsun.bende hamile kalınca ilaç bırakanlardanım ve herşey yolunda..şimdide lohusayken tekrar ederse diye korkuyorum..nasip..vitamin ve omega takviyelerinizi kullanın bunlar dogum sonrası içinde koruyucu oluyormuş
Cok tesekkur ederim mesajın icin evet ben ee bunları uzmandan duymak icin Nişantaşı nda ilac danışmanı na bile gittim sadece danışmanlık bile 400 liea:KK43:( yinede mutluyum inşallah sağlıklı bebekler aliriz kucagimiza[/QUOTE]

hayatımda en fazla parayı psikiyatra harcadım sanıırım:)rahat ol..o fıtri süreç öyle ilerliyorki..bir bakmışsın kucagında:)

arkadalar birşey sormak istiyorum. hiç hocaya gitmeyi düşündünüz mü. şifayı orda bulurum diyen oldu mu. giden oldu mu

Kızlar beli ağrıyan var mı ben de sürekli diyebilirim? Bide vajinal akıntı var. Kanama sanıp devamlı wcye gidiyorum. Siz de böyle birsey var mı?? tedirginim hep..

Kızlar beli ağrıyan var mı ben de sürekli diyebilirim? Bide vajinal akıntı var. Kanama sanıp devamlı wcye gidiyorum. Siz de böyle birsey var mı?? tedirginim hep..

Akıntı bende de var sürekli de bel ağrısı o gün kendimi yorduysam oluyo. Bi doktoruna danış istersen bel ağrısını

benim de sürekli belim ağrıyor aynı şekilde sürekli wc ye gidip kontrol ediyorum ama araştırdım cok normalmış bu durum kendimizi yormamamız gerekiyor süreki uzanmalıyız.ç Bu arada senin kaç haftalık oldu hamileliğin?

Bendede çok bel ağrısı ve akıntı oluyor aynı zamanda mide bulantılarımda çok fazla çalışıyorum ama çok zorlanıyorum

Kizlar merhaba. Yaklasik 1 bucuk yil once tanistim panik atakla. Hipnoterapi gordum tamamen gecmedi. psiktr.da dideral verdi. Gunde yarim, yani 20mg Dideral kullandigim surece ataklarim tamamen gecti diyebilirim. Ancak otobanda yolculuk edememe, dideral disinda herhangi bir ilac kullanamama, evde tek kalamama, kapali kalabalik yerlerde cok uzun zaman gecirememe gibi korkular kaldi uzerimde. Ve kesinlikle en sevdigim sey olan kahve ve koladan artik bir yudum bile alamiyorum. Carpintim olup panik yapacagimi düşünüyorum. Ve bir de hamile kalma dusuncesi bile korkuturken 9 ay dayanabilmek mucize gibi geliyor. Oncelikle diderali bırakmam lazim ama cesaretim yok birakin hamile kalmayi korunmayi biraktigim an korkular baslicak icimde olusup buyuecek yabanci bisey kesin carpinti yapacak kesin aldirmam gerekir asla yapamicam dusunceleri simdiden beynimi kemiriyor yedigim ictigim ya da bunyeme girebilecek cogu dis etken beni korkutuyor artik. Napabilirim bu dusuncelerden nasil kurtulabilirim :KK43:

Kizlar merhaba. Yaklasik 1 bucuk yil once tanistim panik atakla. Hipnoterapi gordum tamamen gecmedi. psiktr.da dideral verdi. Gunde yarim, yani 20mg Dideral kullandigim surece ataklarim tamamen gecti diyebilirim. Ancak otobanda yolculuk edememe, dideral disinda herhangi bir ilac kullanamama, evde tek kalamama, kapali kalabalik yerlerde cok uzun zaman gecirememe gibi korkular kaldi uzerimde. Ve kesinlikle en sevdigim sey olan kahve ve koladan artik bir yudum bile alamiyorum. Carpintim olup panik yapacagimi düşünüyorum. Ve bir de hamile kalma dusuncesi bile korkuturken 9 ay dayanabilmek mucize gibi geliyor. Oncelikle diderali bırakmam lazim ama cesaretim yok birakin hamile kalmayi korunmayi biraktigim an korkular baslicak icimde olusup buyuecek yabanci bisey kesin carpinti yapacak kesin aldirmam gerekir asla yapamicam dusunceleri simdiden beynimi kemiriyor yedigim ictigim ya da bunyeme girebilecek cogu dis etken beni korkutuyor artik. Napabilirim bu dusuncelerden nasil kurtulabilirim :KK43:

Merhaba arkadaşım hamile kalınca böyle şeyler düşünmüyosun inan bana. Aynı düşünceler bende de vqrdı ama inan öyle korkular yaşamadım hamilelikte. Ama biraz kafa olarak hazır olman gerekiyo sanırım :) hiç korkma rabbim kolaylığını veriyor hem üç aydan sonra ilaç da kullanılabilir hatta gerekiyorsa tüm hamilelikte. Burda çok örnek var. Bşr de panik atak hamilelikte azalıyor doktorum öyle diyor. Ben hala ilaca başlamadım çok şükğr. Bu sıralar biraz sıkıntı yaşıyor u m ama çok şükğr atlatıyorym. Öncelikle ilacı azaltıp yavaş yavaş bırakma yoluna girmelisin. Doktorunla beraber tabi. Kolay gelsin haberlerini bekliyorum canım

benim de sürekli belim ağrıyor aynı şekilde sürekli wc ye gidip kontrol ediyorum ama araştırdım cok normalmış bu durum kendimizi yormamamız gerekiyor süreki uzanmalıyız.ç Bu arada senin kaç haftalık oldu hamileliğin?
4. Haftadayım. Kese henüz görülmedi ya senin canım?

Back
X