şöyle vardım bu kanıya. hiç birşeyden zevk almıyorum mesela. bir de ne demek istedin tam anlamdım ben.
bende sabahları aynıyım. sanki atak geçircekmiş gibi olıuyorum. yataktan çıkasım gelmiyor kahvaltı yapasım gelmiyor. ögelene dogru açılıyorum. yazında ben bunları yaşamıstım. doktorum depresif anksiyete demişti. aynı zamanda amaçsızlık hiçbir şeyden zevk alamama da vardı. eger şiddeti artsaydı o zaman ilaca başlıycaktık. depresyon arunanında dediği gibi çok ağır birsey. senin ki farklı briseydir bencede. bende anlattıklarının çogunu yaşıyorum. insanlara rol yapmak kötü. hamilelikten önce eşime herseyi anlatırken şimdi hiçbirsey anlatmıyorum. aslında anlatamamakta bizi mahvediyor. A arunaaa içinden onları söylemek işe yarıyor mu. ben de çok duydum iyi geldiğini ama denemedim. birde eft yöntemi var kızlar. doktorum bana yapıyordu müthiş iyi geliyordu. internette de videoları var. deneyebilrsiniz. yazın kendi kendime yapmıstım iyi gelmişti bana.canım kıyamam ben sana.... aynı duyguları yaşıyoruz inan bana yalnız değilsin... uykuda o kadar mutluyum ki uyandığım an ilk aklıma gelen bu hastalık oluyor.iyimiyim ne düşünüyorum diye yokluyorum kendimi ve hemen midem bulanmaya başlıyor. ama yapacak bişey yok... kabul edip üstüne gitmedikçe geçmiyor.içinden hep iyiyim de .. bana meditsyonda bu öğretilmişti. iyiyim ve güvendeyim ... sürekli bunu söylüyorum içimden