Benim daha 12 haftalik belli değil cinsiyetikonyarhaftalık bel: 38716393 .!.:Benim kızım olcak :))
karnın büyüsü de rahatça dışarı çıkabilirsin merak etme. seni şu anda doğum stresi, belki bebeğine yetememe korkusu sarmıştır. o yüzden de bebeğe bağlanamadığını düşünüyorsun. rahat ol herşey güzel olacak hep öyle düşün. bebek evinizin güneşi olacak yuvanızı aydınlatacak.ne güzel iki tane çocuk sahibi olmuşsun atlatmıssın herşeyi. bende o günleri bir görsem. bana gelince ben o göbekle gezemem diye korkuyorum canım. şimdi bile çok agırlaştı hareketlerim. yatakta dönerken bile zorlanıyorum yavaş hareket etmezsem de kramp giriyor. işte beni zaten daha çok karnımın büyüyüp hiçbirsey yapamamak korkutuyor. inşallah dogduktan sonra senin gibi bağlanırım canım. şu anda hiç inanamıyorum ama herkes senin gibi söylüyor. benim bundan önce bir düşüğüm var 8. haftada olmasına ragmen ona bağlanmıştım hemen. şimdi neden böyle oldu diye düşünüyorum daha da sıkılıyorum.
Aynen canim. Ilk ben hissedicem sanirim. Bakalim hissedince insallah hersey yoluna girer. Bende merakla bekliyorim o gunleri
Bu düşüncelerin hislerin çk normal tüm vücudun hislerin hormonlarınla değişiyor ama zaman geçtikçe o sevgi oluşuyor hemde fazlasıyla
ay insalllah canim ya 20. Haftayada az kaldi. Bende hormonlarin yavasladigini duymustum. Bende bir yensem su korkulari .kiloma dikkat ediyorum baya hic kilo almadim henuz. Zaten kilo alirsam iyice bunalirim. Bir de kilonun agirligini kaldiramam. Bende tansiyon cikmisti ama sonra psikolojik olarak doktora gittigimizde hep yukseldigini farkettik. Benim rahatsizligimda babamin ameliyatiyla patlak vermisti. Ondan sonra hasteneye giremedim doktora gidemedim uzun sure. Hatta psikyatrye gittigimde odaya girip biraz durup terketmistim orayi. Simdi aynilari yavas yavas gene basliyor. Dogumda sakinlestirici bsey verebiliyorlar mu acaba. Yarin randevum var doktora sorcm bakalim insallah kullaniliyordur.Canımbu düşüncelerin hepsi bendede oldu. 8.ay a kadar ne bebek alışverişi yaptım nede anneme çevreme yaptırdım. Bebekle ilgili hiç bişey konuşmak istemiyordum. SAnki isteyerek değilde zorla hamile kalmışım onu hiç sevemiyormuşum gibi geliyordu. Bu duyguların hepsi şuan hormonlaeın yüZünden.. Tüm vucudun beynin hislerin değişiyor ve bebeğe hazırlanıyor ama biz rahatsızlığımız nedeniyle bu değişimi diğer kadınlar gibi kaldıramıyoruZ. Karnın kocaman olcak hareket edemiycen diye de birşey yokkilona dikkat edersen ve şimdiden hareketli olursan son dakkikaya kadar şimdi yaptığın berşeyi zorlanmadan yapabilşrsin. ( benimde en büyük koularımdan ri buydu ama dedim ya 36. Haftamda çeşmede denize gittim hemde sabahtan gece 1 lere kadar eşimle gezdik. Acaip bi enerji geliyo 20. Haftadan sonra hormonlarda yavaşlıo biraz daha rahatlıyıp alışıyorsun be herşey rayına oturuo merak etme şimdi nie böyleyim die kendimi sorgulamA.. Akışa bırakmaya çalışırsN düşündüğün gibi olmadığını göreceksin..
Canim cok sagol anlattiklarin icin hic de uzun degildi bu yazdiklarinin kac katini seve seve okurum. Hepiniz oyle moral oluyorsunuz ki. Ben de inşallah bir gun sizler gibi atlatip bak bana da boyle soylenmisti dogruymus diye yazablcm bir gun buralara . Umut oluyorsunuz bana da.karnın büyüsü de rahatça dışarı çıkabilirsin merak etme. seni şu anda doğum stresi, belki bebeğine yetememe korkusu sarmıştır. o yüzden de bebeğe bağlanamadığını düşünüyorsun. rahat ol herşey güzel olacak hep öyle düşün. bebek evinizin güneşi olacak yuvanızı aydınlatacak.
birkaç arkadaşım hamileyken bebeği aldırmak doktora gidip son anda vazgeçti onlar bile çocuklarına aşık. onu kucağına aldığında herşey değişecek.
ilk hamileliğimde emzirme fobisi oldu. . internetten bununla ilgili yazılar okuyup bu korkumu yenmeye çalıştım ama daha kötü oldu. "ben kesinlikle emzirmem" dedim. sonunda doğum yaptım gözümü açtığımda s"ütüm gelecek mi acaba" dedim.
dediğim gibi ne hamilelikte ne de sonra kendini eve hapsetme. sana destek olacak arkadaş ve yakınlarınla sık görüş. tam tersi olanlarla da mesafe koy. kimsenin moralini bozmasına izin verme.
ben çalıştığım için pek komşuluk ilişkim yoktu. izne ayrılınca komşularla sık görüşmeye başladım. birine kahvaltıya diğerine kahve içmeye gittim.
biraz uzun oldu ama benzer şeyler yaşadığım için yardımcı olmak istedim.
Aaa ne guzel canim. Insallah hep boyle hissetmeye devam edersin. Benimde yarin randevum var. Iyice buyumustr artik cok merak ediyorum. Ve daha net gorebilecegim icin acaba neler hissederim diye dusunuyorum. Insallah bende guzel haberler veririm.dün doktorda kontrollerimiz vardı doktor %60-70 erkek bebek dedi ve bana el salladı içim bi tuhaf oldu onu görünce dünden beridir iyi hissetmeye başladım kendimi
Benim 12. Haftada belli olmustu. Erkek cabuk belli oluyor sanirim.Kaçıncı haftada belli olurki cinsiyet
şu hastalık ne garip bsey ya. ne hallere sokuyor bizi ne hastalıklar ürettiriyor :)
Aaa ne guzel canim. Insallah hep boyle hissetmeye devam edersin. Benimde yarin randevum var. Iyice buyumustr artik cok merak ediyorum. Ve daha net gorebilecegim icin acaba neler hissederim diye dusunuyorum. Insallah bende guzel haberler veririm.
Bende cogunlukla hep erkek bebek haberi aliyorum hayirli olsun. Isim dusunmusmuydun hic onceden. Benimde erkek bu arada.[/QUOT
inşallah canım çok güzel duygular hissedersin güzel haberler vereceğine eminim seninkide hayırlı olsun bu arada ben kerem koyucam oğlumun ismini sen düşündünmü peki?
:))) ne guzel kendinle dalga gecebiliyosun bayildim :)) Allah hepimize dayanma gucu sifa versin canim.oooo kac kere ms kac kere kanser oldum kac kere kalp krizi kac kere felc gecirdim sayesindebu aralarda sol kolum uyuşuyo kalp krizi bir kc gün sürmez herhalde bakma güldüğüme..saçlarımda beyazlar cogaldı..tek gücüm Allah inancım..
sana el mi salladı gerçekten mi yaa. Allahım ne büyük bir mucize. karnında canlı birşey var. sadece sana ait. bak düşününce nasıl heyecanlandım. Allah Sağlıklı bir şekilde kucağına da aldırır inş. bakalım ben neler görecemdün doktorda kontrollerimiz vardı doktor %60-70 erkek bebek dedi ve bana el salladı içim bi tuhaf oldu onu görünce dünden beridir iyi hissetmeye başladım kendimi
@ISMAY biz once ruzgar dusunduk sonra vazgectik çağan dedik. Ama ilerleyen zaman ne gösterir bilmiyorum canim. Bu arada ilk baslarda keremi bizde dusunmustuk güzel isim.
sana el mi salladı gerçekten mi yaa. Allahım ne büyük bir mucize. karnında canlı birşey var. sadece sana ait. bak düşününce nasıl heyecanlandım. Allah Sağlıklı bir şekilde kucağına da aldırır inş. bakalım ben neler görecem
Canim hareketine gore belli olmaz ki cinsiyet. Doktorun hicbir sey soylemedimiBende bugün ikili tarama yaptırdım ultrason da benimki çok hareketliydi acaba ne olabilir cinsiyeti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?