Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

karnın büyüsü de rahatça dışarı çıkabilirsin merak etme. seni şu anda doğum stresi, belki bebeğine yetememe korkusu sarmıştır. o yüzden de bebeğe bağlanamadığını düşünüyorsun. rahat ol herşey güzel olacak hep öyle düşün. bebek evinizin güneşi olacak yuvanızı aydınlatacak.
birkaç arkadaşım hamileyken bebeği aldırmak doktora gidip son anda vazgeçti onlar bile çocuklarına aşık. onu kucağına aldığında herşey değişecek.
ilk hamileliğimde emzirme fobisi oldu. . internetten bununla ilgili yazılar okuyup bu korkumu yenmeye çalıştım ama daha kötü oldu. "ben kesinlikle emzirmem" dedim. sonunda doğum yaptım gözümü açtığımda s"ütüm gelecek mi acaba" dedim.

dediğim gibi ne hamilelikte ne de sonra kendini eve hapsetme. sana destek olacak arkadaş ve yakınlarınla sık görüş. tam tersi olanlarla da mesafe koy. kimsenin moralini bozmasına izin verme.
ben çalıştığım için pek komşuluk ilişkim yoktu. izne ayrılınca komşularla sık görüşmeye başladım. birine kahvaltıya diğerine kahve içmeye gittim.

biraz uzun oldu ama benzer şeyler yaşadığım için yardımcı olmak istedim.

Aynen canim. Ilk ben hissedicem sanirim. Bakalim hissedince insallah hersey yoluna girer. Bende merakla bekliyorim o gunleri

dün doktorda kontrollerimiz vardı doktor %60-70 erkek bebek dedi ve bana el salladı içim bi tuhaf oldu onu görünce dünden beridir iyi hissetmeye başladım kendimi

ay insalllah canim ya 20. Haftayada az kaldi. Bende hormonlarin yavasladigini duymustum. Bende bir yensem su korkulari .kiloma dikkat ediyorum baya hic kilo almadim henuz. Zaten kilo alirsam iyice bunalirim. Bir de kilonun agirligini kaldiramam. Bende tansiyon cikmisti ama sonra psikolojik olarak doktora gittigimizde hep yukseldigini farkettik. Benim rahatsizligimda babamin ameliyatiyla patlak vermisti. Ondan sonra hasteneye giremedim doktora gidemedim uzun sure. Hatta psikyatrye gittigimde odaya girip biraz durup terketmistim orayi. Simdi aynilari yavas yavas gene basliyor. Dogumda sakinlestirici bsey verebiliyorlar mu acaba. Yarin randevum var doktora sorcm bakalim insallah kullaniliyordur.
Canim cok sagol anlattiklarin icin hic de uzun degildi bu yazdiklarinin kac katini seve seve okurum. Hepiniz oyle moral oluyorsunuz ki. Ben de inşallah bir gun sizler gibi atlatip bak bana da boyle soylenmisti dogruymus diye yazablcm bir gun buralara . Umut oluyorsunuz bana da.

dün doktorda kontrollerimiz vardı doktor %60-70 erkek bebek dedi ve bana el salladı içim bi tuhaf oldu onu görünce dünden beridir iyi hissetmeye başladım kendimi
Aaa ne guzel canim. Insallah hep boyle hissetmeye devam edersin. Benimde yarin randevum var. Iyice buyumustr artik cok merak ediyorum. Ve daha net gorebilecegim icin acaba neler hissederim diye dusunuyorum. Insallah bende guzel haberler veririm.
Bende cogunlukla hep erkek bebek haberi aliyorum hayirli olsun. Isim dusunmusmuydun hic onceden. Benimde erkek bu arada.

şu hastalık ne garip bsey ya. ne hallere sokuyor bizi ne hastalıklar ürettiriyor :)

oooo kac kere ms kac kere kanser oldum kac kere kalp krizi kac kere felc gecirdim sayesinde bu aralarda sol kolum uyuşuyo kalp krizi bir kc gün sürmez herhalde bakma güldüğüme..saçlarımda beyazlar cogaldı..tek gücüm Allah inancım..

I ISMAY biz once ruzgar dusunduk sonra vazgectik çağan dedik. Ama ilerleyen zaman ne gösterir bilmiyorum canim. Bu arada ilk baslarda keremi bizde dusunmustuk güzel isim.

:))) ne guzel kendinle dalga gecebiliyosun bayildim :)) Allah hepimize dayanma gucu sifa versin canim.

Arkadaşlar bugün sabah uyandım tabii yine bir iç sıkıntısıyla. nasıl oldu anlamadım ama kendimi 10 dan beri çok iyi hissetmeye başladım. şuan elhamdülillah çok iyi hissediyorum. bebeğim için de heyecanlandım. onu hissetmek istiyorum mesela. biliyorum bu geçici olacak benim için. ne zaman olur bilmem ama yine gelecek soldan soldan. şuanda ne de çok özlemişim meğer böyle düşüncesiz düşüncesiz birşeyler yapmayı. bitecek de olsa bu duyguları da tekrardan yaşayabilmek çok çok güzel..
benim de 10. haftam bitecek. daha ne bir cinsiyet ne bir kıpırdanma yok tabii. doktor randevumda 2 hafta sonra falan. bazen hamile old a bile inanasım gelmiyor. hiç bir belirti yok. mide bulantısı yok. aşerme yok. siz de var mı arkadaşlar. ne zaman başlar bu belirtiler.

sana el mi salladı gerçekten mi yaa. Allahım ne büyük bir mucize. karnında canlı birşey var. sadece sana ait. bak düşününce nasıl heyecanlandım. Allah Sağlıklı bir şekilde kucağına da aldırır inş. bakalım ben neler görecem

Merhaba ben 36 haftalik hamileyim uzun ugraslar sonucunda hamile kaldim doktorum normal dogum yapabilecegimi herseyin normal oldugunu soyluyor. Ama ben normal dogumdan korkar oldum birsey olur kaygisiyla aksi gibi sezeryan da beni tedirgin ediyor aklim cok karisik tam olarak panik atak oldugum soylenemez ara ara carpintilarim oluyor bazen bunaldigimi hissediyorum asansore yalniz binmem yanimda biri olsa da tercih etmemeye calisirim igneden serumdan herseyden korkuyorum az bir sure kaldi karar da vermem gerekiyor napicam bilmiyorum benimle ayni durumu yasayan oldu mu hic ?

@ISMAY biz once ruzgar dusunduk sonra vazgectik çağan dedik. Ama ilerleyen zaman ne gösterir bilmiyorum canim. Bu arada ilk baslarda keremi bizde dusunmustuk güzel isim.

Canım sizin isimlerde çok güzel inşallah sağlıklı bi şekilde doğarlar isimleri ile yaşarlar bizlerede şifa olurlar

evet canım çok güzel bir duygu sende görünce çok mutlu olucaksin inşallah hepimizinki sağlıklı bi şekilde dünyaya gelir.

Bende bugün ikili tarama yaptırdım ultrason da benimki çok hareketliydi acaba ne olabilir cinsiyeti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…