Bende yaptirayim idrar testimi diycem yoksa idrarda proteine mi baktircam diycem
Normal idrar tahlili iste.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende yaptirayim idrar testimi diycem yoksa idrarda proteine mi baktircam diycem
Canım senin kaçıncı gebeliğinÖyle evet ama yinede rahat değilim yarın kan sonuclarımı almya gttgmdeyine idrar tahlili isticem. Buseferde tansynmdan cok korkyrm telaş ediyrm cunkü cok riskliymis erken doğum ve daha bisürü sey. Daha bu haftada cıktı Allahımdan sabır diliyorum
Tuzlu yiyodm canm 12 cıktı ama eczanede arkdsm ölçerken cok heycn yaptm 16 cıktıCanım tansiyonun kaç çıktı tuzlu yiyormuydun
İlk canmCanım senin kaçıncı gebeliğin
ben özelde taktırdım ama oldukça uygun fiyata. bazı özellerde çok pahalı. taktıracaksın sor canım bir kaç yere.Sen holteri hangi bölümde taktirdin tansiyon için özelde mi
canim korkma benimde en korktugum şeydi is yerinde olurdu ama Gebelikte rahmin büyümesine bağlı rahime giden kan miktarı artar ve bundan dolayı beyin gibi diğer organlara anlık olarak kan pompalanmasında bir güçlük oluşabilir, bu da baş dönmesi veya bayılma hissine neden olabilir. Ayrıca büyüyen rahmin annenin kan damarları üzerine bası yapması da göz kararması, baş dönmesi ve bayılma hissine sebep olabilir.hiç
korkkkkkkma.bana cok oldu bisey olmadi.
valla bugünü bitirdım sonunda kızlar. başım ha döndü dönecek diyerek baya daraldım ama bitti şükür. bazen ufacık birsey tetikliyor. ben zaten hassasım sağlıkla ilgili konularda. berbat bir gündü gerçekten. kendimi çok yorgun hissediyorum kolumu kaldıracak halim yok sanki.Canm bugn daha iyi anladım inan okadar boşuna kuruyoruz ki boşuna yoruyoruz kendmzi okadr pişmanmki bak bugn protein cktı brazda olsa ve inan kotu düsnmemek lazm o enerjiyi cagryz rsmen
büyük harflerle yaz canım bakalım çıkıcakmıBulamıyorm canmm
ya şaka gibi. önce facebooka eklememi istiyor. dur canım bulucam bekle.Canm ckmyor yazıyorm sen davet edebilmsn ceren çelik suluağaç diye
HIM tuzu kes ozaman tamam canini hiccc sıkma tamam benimde bugün daoktirda 14/8/çıktı canım heyacandan benceİlk canm
ceren gruba eklediğim sensin demi?Canm ckmyor yazıyorm sen davet edebilmsn ceren çelik suluağaç diye
benimde doktorda hep aynı. dün kontolüm vardı. ilk ölçümü soylemedi bile. muayene sonunda ölçelim bir daha dedi. muayene sonunda ölçtüğümüzde bile 13-8 di.HIM tuzu kes ozaman tamam canini hiccc sıkma tamam benimde bugün daoktirda 14/8/çıktı canım heyacandan bence
Bulamıyorm canmm
Senindemi 13 8/ tuzsuz yiyormusin canım doktor un ne dedibenimde doktorda hep aynı. dün kontolüm vardı. ilk ölçümü soylemedi bile. muayene sonunda ölçelim bir daha dedi. muayene sonunda ölçtüğümüzde bile 13-8 di.