Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Öyle evet ama yinede rahat değilim yarın kan sonuclarımı almya gttgmdeyine idrar tahlili isticem. Buseferde tansynmdan cok korkyrm telaş ediyrm cunkü cok riskliymis erken doğum ve daha bisürü sey. Daha bu haftada cıktı Allahımdan sabır diliyorum
Canım senin kaçıncı gebeliğin

11+6 hamileyim ve bugun belimin sol tarafina bir agri girdi ve bicak saplanmis gibi normal mi yoksa bi doktorra gideyim miiii????

canim korkma benimde en korktugum şeydi is yerinde olurdu ama Gebelikte rahmin büyümesine bağlı rahime giden kan miktarı artar ve bundan dolayı beyin gibi diğer organlara anlık olarak kan pompalanmasında bir güçlük oluşabilir, bu da baş dönmesi veya bayılma hissine neden olabilir. Ayrıca büyüyen rahmin annenin kan damarları üzerine bası yapması da göz kararması, baş dönmesi ve bayılma hissine sebep olabilir.hiç
korkkkkkkma.bana cok oldu bisey olmadi.
Canm bugn daha iyi anladım inan okadar boşuna kuruyoruz ki boşuna yoruyoruz kendmzi okadr pişmanmki bak bugn protein cktı brazda olsa ve inan kotu düsnmemek lazm o enerjiyi cagryz rsmen
valla bugünü bitirdım sonunda kızlar. başım ha döndü dönecek diyerek baya daraldım ama bitti şükür. bazen ufacık birsey tetikliyor. ben zaten hassasım sağlıkla ilgili konularda. berbat bir gündü gerçekten. kendimi çok yorgun hissediyorum kolumu kaldıracak halim yok sanki.

ben facebookumu açtım kızlar. grup nasıl kuruluyor bakıcam şimdi. ismi ne olsun

kızlar PAYM oldu grubun adı. sonra isterseniz değiştiririz. facebookta aratıp bula bilrsiniz

geçici olarak herkese açık yaptım. şimdi arat bakalım. ben eşimin faceinden arayınca çıkıyor. PAYM büyük harflerle

HIM tuzu kes ozaman tamam canini hiccc sıkma tamam benimde bugün daoktirda 14/8/çıktı canım heyacandan bence
benimde doktorda hep aynı. dün kontolüm vardı. ilk ölçümü soylemedi bile. muayene sonunda ölçelim bir daha dedi. muayene sonunda ölçtüğümüzde bile 13-8 di.

Back
X