dünden beri konuşuluyor ama anlamadıgım birsey var bu konu sürekli ben kötüyüm, fenayım cümleleriyle dolu değil ki. arkadaşlar ya siz sadece bir kısmını okudunuz bu sayfaların ya da ben yanlış okuyorum sayfaları. burda umut dolu cümleler oldugu kadar tabiki de tam akside olucak. insanlar dertlerini sıkıntılarını yazacak ki aynı sorunları yaşayanlar yardımcı olabilsin. ben de şimdi buraya sadece psikologa gidin ilaç kullanmayın terapi görün iyi olun yazsam geçsem bu kime yeter ki? ayrıca imkanı olan ve olamayan var. sizler umut dolu cümlelerle burada olsanız , umut dolu olamayanlara yardımcı olmak için. burda kiminin başı dönüyor kiminin çarpıntısı var kiminde yabancılaşma var kimi delircem sanıyor kimi kendime zarar vericem diyor kimi başka birsey diyor. bu hastalık tek bir şekilde yaşanmıyor ki herkeste tedavi yöntemi aynı olsun. ben arkadaşlar bunu yapın bu iyi gelecek diyemem tavsiyelerde bulunamam insanların sıkıntısını bilmeden. psikoloji çok hassas birsey çünkü terste tepebilir iyide gelebilir