Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Merhaba.ben 6 hafta 5 gunluk hamileyim.iki gundur qrip oldum.ateslendim.atesim dun 38.5e cikdi ve doktor tavsiyesiyle iyne oldum.dusdu.simdi.cok sukur ates yok.ama netde okudum.bu bebeye zararmis ve kalici sorun ola bilirmis.nolur yardim edin.boyle biwey yasayan varmi?bu ates zarar edermi?korkuyorum ama allaha duaediyorum.insallah hicbiwey olmaz.
Konuyu acdm ama cvb gelmedi bende buraya yazdm

Merhaba.ben 6 hafta 5 gunluk hamileyim.iki gundur qrip oldum.ateslendim.atesim dun 38.5e cikdi ve doktor tavsiyesiyle iyne oldum.dusdu.simdi.cok sukur ates yok.ama netde okudum.bu bebeye zararmis ve kalici sorun ola bilirmis.nolur yardim edin.boyle biwey yasayan varmi?bu ates zarar edermi?korkuyorum ama allaha duaediyorum.insallah hicbiwey olmaz.
Konuyu acdm ama cvb gelmedi bende buraya yazdm

Hamilelikte ateş dikkat edilmesi gereken bi durum ama sen tedavi olmuşsun zaten. İnşallah bebeğin etkilenmeyecektir.

yoğun geçen anksiyeteli bir günden herkese merhaba arkadaşlar..şu an sıkıntımı anlatmaya kelimelerim yetmez . gebelik sürecinde benim gibi sıkıntısı olan arkadaşlarla bir arada olmak ,hep birlikte aşabilmek için neler yapabilirizi sorgulamak belki bizi motive eder diye düşündüm.nasreddin hoca hikayesinde olduğu gibi bana ağaçtan düşeni getirin mantığı belki işimize yarar.benimle birlikte yola çıkan olur mu bilmiyorum ama şu an sıkıntım ayyukta ve aşmanın ilk yolu olarak belki becerebilirsem iki sayfada olsa kitap okayacağım amacım zihnimi dağıtmak ve işe yarasın yaramasın tüm denemelerimi belki şu an belki yarın birilerine faydam dokunur düşüncesiyle paylaşacağım

yoğun geçen anksiyeteli bir günden herkese merhaba arkadaşlar..şu an sıkıntımı anlatmaya kelimelerim yetmez . gebelik sürecinde benim gibi sıkıntısı olan arkadaşlarla bir arada olmak ,hep birlikte aşabilmek için neler yapabilirizi sorgulamak belki bizi motive eder diye düşündüm.nasreddin hoca hikayesinde olduğu gibi bana ağaçtan düşeni getirin mantığı belki işimize yarar.benimle birlikte yola çıkan olur mu bilmiyorum ama şu an sıkıntım ayyukta ve aşmanın ilk yolu olarak belki becerebilirsem iki sayfada olsa kitap okayacağım amacım zihnimi dağıtmak ve işe yarasın yaramasın tüm denemelerimi belki şu an belki yarın birilerine faydam dokunur düşüncesiyle paylaşacağım
Benim her anım her dakikam yoğun anksiyete içinde geçiyor nerdeyse aynı haftalardayız ne Tür Sıkıntılar yaşıyorsun

yürümek iyi gelebilir bana genelde iyi gelmiştir. ama şu anda hamilelikten dolayı yürüyemiyorum. eğer durumun iyiyse yürümeni tavsiye edebilirim.

Benim her anım her dakikam yoğun anksiyete içinde geçiyor nerdeyse aynı haftalardayız ne Tür Sıkıntılar yaşıyorsun
sabah kalkışım yabancılaşma duygusu ile yatana kadar devam :( ateş basmaları ve sürekli beynim kötü düşünce üretiyor silkelenip kendime geliyorum birşeyim yok diye ama en fazla 10 dk telkin verebiliyorum böyle böyle bu haftaya kadar gelebildim

Bende buara iyi değilim gündüz görseydim mesajını kek dertlesirdik buara burasi çok tenha millet nerde

Bende buara iyi değilim gündüz görseydim mesajını kek dertlesirdik buara burasi çok tenha millet nerde
Negüzrl kaç ayınız kalmış çoğu gitmiş azı kalmış böyle düşünün enimde var panik atağım ama dayanıyorum alt tarafı 9 ay nedirki sonunda bebeklerimize kavuşcqz

sabah kalkışım yabancılaşma duygusu ile yatana kadar devam :KK43: ateş basmaları ve sürekli beynim kötü düşünce üretiyor silkelenip kendime geliyorum birşeyim yok diye ama en fazla 10 dk telkin verebiliyorum böyle böyle bu haftaya kadar gelebildim

Merhaba geçmiş olsun. Yabancılaşmayı nasıl yaşıyosunuz? Ben 3 aydır şiddetli yaşıyorum

Kızlar iyi geceler.. Doğumdan sonra çok fazla vaktim olmadığı için epeyce bi zaman gelemedim. Sifremide unutmusum, sağolsun site yönetimindeki arkadaslar yardımcı oldular. Son mesajlara şöyle bir göz attım. Hamile arkadaşları görünce kendi hamileliğime döndüm. Allah sağlıcakla kucağınıza almak nasip etsin bebişlerinizi :)
Bende anksiyete ve panik atak hastasıyım. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Son 1 aydır aşırı derecede karamsar ve bitkinim. Bir de 2 senedir devamlı çarpıntıyla yaşar oldum. Çarpıntı geldi geliyo, kalbim düzensiz atıyo, sıkışıyo, ritim değiştiriyo gibi düşünceler yüzünden hayatım zehir oluyo. Geçen sene kardiyolojiye gittim, eko ve ekgde herhangi bir sorun çıkmadı. ondan üç ay sonra psikiyatriye gittim. Pa dedi dr ve direk xanax diye bi ilaç verdi ama çoğu arkadasım bagımlı kaldıgı için kullanmaya korktum. Çarpıntı yüzünden ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Bazen oturup ağlayasım geliyo. Öyle senaryolar yazıyorumki.. Eminim çok iyi anlıyosunuz:((

Kızlar iyi geceler.. Doğumdan sonra çok fazla vaktim olmadığı için epeyce bi zaman gelemedim. Sifremide unutmusum, sağolsun site yönetimindeki arkadaslar yardımcı oldular. Son mesajlara şöyle bir göz attım. Hamile arkadaşları görünce kendi hamileliğime döndüm. Allah sağlıcakla kucağınıza almak nasip etsin bebişlerinizi :)
Bende anksiyete ve panik atak hastasıyım. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Son 1 aydır aşırı derecede karamsar ve bitkinim. Bir de 2 senedir devamlı çarpıntıyla yaşar oldum. Çarpıntı geldi geliyo, kalbim düzensiz atıyo, sıkışıyo, ritim değiştiriyo gibi düşünceler yüzünden hayatım zehir oluyo. Geçen sene kardiyolojiye gittim, eko ve ekgde herhangi bir sorun çıkmadı. ondan üç ay sonra psikiyatriye gittim. Pa dedi dr ve direk xanax diye bi ilaç verdi ama çoğu arkadasım bagımlı kaldıgı için kullanmaya korktum. Çarpıntı yüzünden ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Bazen oturup ağlayasım geliyo. Öyle senaryolar yazıyorumki.. Eminim çok iyi anlıyosunuz:KK43:(
öncelikle çok geçmiş olsun .12 sene önce çok yoğun bir şekilde panik atak yaşadım ve tedavisi olan bir hastalık ,kendine bunu kabullendir .ilaç kullanabileceğin bir dönemdesin bizden şanslı kılıyor seni.farklı bir doktora görünmeni de öneririm sana çünkü xanax dan önce ekstra kullanman gereken ilaçlar olacak diye düşünüyorum .ben kriz anlarında xanax alırdım ki çok nadir kullandım diğer ilaçlar iyi geliyordu krizleri kontrol etmeme yardımcıydılar.artı şunu da belirtmek isterim bağımlı yapan ilaç diye bir olaya katılmıyorum ben belirtilen zaman dilimlerinde ve belirtilen düzeylerde kullandığın zaman bütün ilaçları rahatça bırakıyorsun nasıl ki kullanmaya başladığın ilk 10-15 gün etkiliyor aynı şekilde bırakırken de 10-15 gün etkiliyor

Back
X