Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Allah razı olsun ozgrmzn cymlemuze kolaylık versin Rabbim p.a li olmak çok zor ama ilaca bağlı kalmak dahada bir zor bu sureci atlatalim meleklerimizi kucagimiza alalım başka bisey istemem
Hemde nasıl zor lise başladı tam geçti diyorum ufak bişeyde yine oluyo ama ben ilacı birden bıraktım çok kötü oldum yapamıcam dedim çocuğu istemedim sevemem dedim ama sonra ıspanak kürü ne başladım dualarıma başladım rabbim yardım ediyo oyle böyle iki hafta geçti inşallah rahat ni hamilelik yaşarız normal insanlar gibi.

hepimize allahım sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.bende hamile kalmak istiyorum :))

Merhaba;13 haftalık hamileyim.Ben de hamileliğimi öğrendiğimde bıraktım lustralı.Ayrıca 40 yaşında ve 99 kiloyum.Yani amacım şikayet değil ama bir sürü sıkıntım var sanki.2.hamileliğe cesaret edemedim şu ana kadar ilk hamileliğimden bu yana 7 yıl geçti.İlaç içerken sanki cesaretli gibiydim.Şu an korku ve kaygılarım var nasıl geçireceğimi düşündükçe daha da sıkıntılanıyorum sanki.

Merhaba;13 haftalık hamileyim.Ben de hamileliğimi öğrendiğimde bıraktım lustralı.Ayrıca 40 yaşında ve 99 kiloyum.Yani amacım şikayet değil ama bir sürü sıkıntım var sanki.2.hamileliğe cesaret edemedim şu ana kadar ilk hamileliğimden bu yana 7 yıl geçti.İlaç içerken sanki cesaretli gibiydim.Şu an korku ve kaygılarım var nasıl geçireceğimi düşündükçe daha da sıkıntılanıyorum sanki.
Oluyor bunlar malesef. Sizin ilerlemiş gevelik doktorunuza danışıp ilaç kullanabilirsiniz. Bende ilaca bağlamışım hep kendimi şimdi bende de ne cesaret kaldı ne bişey

Şu an ne yapacağımı bilemez durumdayım.Doktora gideyim diyorum ama ona bile gidecek halim yok.Hüzünlüyüm bu ara dokunsalar ağlayacağım.Kamuda çalışıyorum.İzin almaya bile cesaretim yok.

Aalında
Şu an ne yapacağımı bilemez durumdayım.Doktora gideyim diyorum ama ona bile gidecek halim yok.Hüzünlüyüm bu ara dokunsalar ağlayacağım.Kamuda çalışıyorum.İzin almaya bile cesaretim yok.
Aslında ne güzel çalışıyorsunuz da ne ilacı kullanıyordunuz? Ne zaman bıraktınız?

Lustral kullanıyordum 50mg.Son zamanlarda yarıma düşürmüştüm.Tansiyon sorunum ve esansiyel tremorum için de dideral kullanıyordum. çok sıkıntılı zamanlarda da xanax alıyordum..Evet çalışıyorum ama işlerim yoğun ve stresli olduğu için heyecanlı bir yapım olduğundan çok kaygılı oluyorum.Ama gene de haklısınız çünkü evde kaldığım zamanlarda kendimi daha kötü hissediyorum.

Lustral kullanıyordum 50mg.Son zamanlarda yarıma düşürmüştüm.Tansiyon sorunum ve esansiyel tremorum için de dideral kullanıyordum. çok sıkıntılı zamanlarda da xanax alıyordum..Evet çalışıyorum ama işlerim yoğun ve stresli olduğu için heyecanlı bir yapım olduğundan çok kaygılı oluyorum.Ama gene de haklısınız çünkü evde kaldığım zamanlarda kendimi daha kötü hissediyorum.
Aynen insanlarla iletişim etkili olur. Benimde annemde var dolayısıyla bende de var. Şuan hala ilacı alıyor musunuz doktora falan danıştınız demi. Benim bildiğim 12 haftadan sonra alınıyor ilaç diye biliyorum çünkü. Hepimiz güçlü yüz aslında sadece çok ince düşünüyoruz herşeyi

5 haftadan beri almıyorum.Ben de şu an ne yapacağımı bilemez durumdayım.Evet doktoruma gitmem lazım.Ama yazdıklarıma hemen cevap yazmanız benim için ne kadar büyük bir mutluluk oldu bilemezsiniz.Çok teşekkür ederim.Allah sizi de mutlu etsin İnşallah.

5 haftadan beri almıyorum.Ben de şu an ne yapacağımı bilemez durumdayım.Evet doktoruma gitmem lazım.Ama yazdıklarıma hemen cevap yazmanız benim için ne kadar büyük bir mutluluk oldu bilemezsiniz.Çok teşekkür ederim.Allah sizi de mutlu etsin İnşallah.
Rica ederim ne demek. Allah'ım hepimizi mutlu etsin şifa versin. Çalışan bi bayansanız bence siz yapabilirsiniz. Bende 5.haftada bıraktım işte ayaklarım oluyo. Ispanak kürü deniyorum biraz daha iyi geliyor sanki. İnsan hep arayış içinde ne iyi gelir diye. O kadar iyi anlıyorum ki sizi

Ispanak kurunu ne için ve nasıl yapıyorsunuz.Ve ayaklarınızla ilgili olayı anlayamadım

Ataklar
Ispanak kurunu ne için ve nasıl yapıyorsunuz.Ve ayaklarınızla ilgili olayı anlayamadım
ataklarım oluyor yazacaktım klavyenin azizliği. Her gün taze yapıyorum sabah bi bardak akşam bi bardak içiyorum bana iyi geldi ççok şukur dualarımı okuyorum şifası Allah tan

Sabah 5 6 yaprak ıspanak 10 12 dal maydonoz kaynamış suya atılıp üç dk kaynatılır ılıyınca içilir akşamda aynısı 8 10 dal tereyle yapılıyor. İbrahim Saraçoğlu tarifi hamile bi bayana vermişti

Doğum tarihlerimizin arasında da yaklaşık 1.5 ay var.bir de 5 haftadan beri değil de 5.haftadan beri içmiyorum.yanlış yazmışım.bilmiyorum kilom fazla,burun tıkanıklığım var daha yazacaktım ama utandım

Tamam hamileler de bu tarz kürler yapabiliyormuş demekki.inşallah faydalı olur.kur ne için

Tamam hamileler de bu tarz kürler yapabiliyormuş demekki.inşallah faydalı olur.kur ne için
Yapabiliyormuş araştırdım panik atak için kür. Bende beşinci haftada öğrendim o zaman bıraktım ilacı sizin gibi. İnternetten detaylı bakın ama bence Bi doktora gidin rahatlayın

Tavsiyeleriniz ve cevaplarınız için teşekkür ederim.Evet haklisiniz doktora gitmem gerekiyor.siz su an ilaç kullanıyor musunuz

Back
X