Ben ankaradayim ünlü bir dr à gitmistim o zman doğum İçin Kadın dogumcular şimdiki düşüncem pek ilaç sorumluluğu almak istemiyorlar ama sonrasında yine çok ii bir psikologla konuştuğumda yüksek tansiyon hastası 42 yaşında bir danisaninin 100 sabah erken 100 aksam olmak üzere 200 mg l ile başlayan ilacı içerek doğum yaptigini ve hiçbir sorun yaşamadığını aynı şekilde birçok kisinin ilaç kullanarak doğum yaptigini ve bişey olmadigini söyledi. Bende bosunami bunaldim o kadar dedim.ysni Size demek istedigim şu ki aman ben ilaçta icemiycem mahvoldum diye panik olmayın çok gerekirse hafif dozlarda veririlerde rahat olun yanlız psikologunuz yoksa hemen edinin ozellikle bu hamilelik konusunda da uzman biri olursa hele çok Arafat edersiniz.Sizi çok çok ii anlıyorum zaten panik atağı sadece yasayan anlar.Ama tuh vah demenin kimseye faydası olmuyor.dedigim gibi hamilelik bir şekilde Allahin izniyle geçer ama iste insan çok yipraniyor sorun bu.Esim demissiniz sadece o zman onu bunaltin baba olmak kolay degil:))