Vallaha cnm durumumuz aynı. İnşallah ilaç banada etki eder. Bazen korkuyorum bana etki etmezse.Şimdide gelecek korkusu başladım. Allahım yardım et vallaha çıldıracam korkulardan yaaaaaaaaaaaaaaaaaa.Ben selectra 50 mg kullaniyorum.gece de uyku icin remeron 15 mg. Tam 1 ay oldu ilaca başlayali.bende atak cok sık olmuyordu ama anksiyete 24 saat sürüyordu.birde benimki depresyonla birlesmisti.1 haftada 3 kilo vermistim.yataktan cikamiyodum o kadar kötüydum.simdi cok sükur iyiyim.
Evet ben de çıldırıcam .çok bunalıyorum.Vallaha cnm durumumuz aynı. İnşallah ilaç banada etki eder. Bazen korkuyorum bana etki etmezse.Şimdide gelecek korkusu başladım. Allahım yardım et vallaha çıldıracam korkulardan yaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Neden antidepresan kullanmak için doktora gitmiyorsun?Evet ben de çıldırıcam .çok bunalıyorum.
Şu an inan ne yapacağım bile bilmiyorum.iyi olmak için bile bisey yapacak gücüm yok.
Canim k anlamda sormadim yani bazi doktorlar sorumluluk almiyo eger destek oluyosa daha rahat ilac kullanir insan o yuzden sordumCanım bize bıraksa bu panikle ilaç mı kullanılır allah aşkına?
Benim doktorum hiç bişi olmaz, tüm sorumluluğu ben alıyorum dedi öyle kullandım.
Benim doktorum bana destek oldu, olmasaydı hayatta kullanamazdım.Canim k anlamda sormadim yani bazi doktorlar sorumluluk almiyo eger destek oluyosa daha rahat ilac kullanir insan o yuzden sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?