Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Bende 2.ayın sonunda atak ve anksiyetenin tamamen bittiğini duydum.umarim oyledir.bu günümüzede şukür.doktora gittigim ilk gunu hatirliyorum da ne kadar caresiz guçsüz haldeydim.simdiyse bebegimle arada konusuyor olumlu seyler dusunmeye başliyorim.demekki bi iyilesme var.

Nurok34 sen ne kullaniyosun bana atak gelmiyoda yani tabiki kalbim carpiyo ama umursamiyorum geciyo ama aksam olunca 6 ile 10 arasi olumsuz dusunceler sariyo beni ozaman diyorum bendemi ilac kullansam sonra geciyo diyorum ki yok ya baksana iyiyim bosuna ilac almiyayim :) beynim resmen dansoz gibi kiviriyo :)) suanda tek dusuncem karnim buyunce nefes alamamak .kizlar ilac almadan once sizdede olmek korkusu varmiydi

Ben selectra 50 mg kullaniyorum.gece de uyku icin remeron 15 mg. Tam 1 ay oldu ilaca başlayali.bende atak cok sık olmuyordu ama anksiyete 24 saat sürüyordu.birde benimki depresyonla birlesmisti.1 haftada 3 kilo vermistim.yataktan cikamiyodum o kadar kötüydum.simdi cok sükur iyiyim.

Vallaha cnm durumumuz aynı. İnşallah ilaç banada etki eder. Bazen korkuyorum bana etki etmezse.Şimdide gelecek korkusu başladım. Allahım yardım et vallaha çıldıracam korkulardan yaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Vallaha cnm durumumuz aynı. İnşallah ilaç banada etki eder. Bazen korkuyorum bana etki etmezse.Şimdide gelecek korkusu başladım. Allahım yardım et vallaha çıldıracam korkulardan yaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Evet ben de çıldırıcam .çok bunalıyorum.
Şu an inan ne yapacağım bile bilmiyorum.iyi olmak için bile bisey yapacak gücüm yok.

Bilmiyorum belki cesaretim yok .belki de insanlardan uzaklastigim için doktorla bile karsilasasim yok.
İnan bilmiyorum.2 gündür ağlamakla daha doğrusu kendime eziyet etmekle geçiyor vaktim.kahrediyorum kendi kendime.
Tavşan dağa küsmüş ama...

Bak 5. ayda hiç bişi olmaz. Zaten etki süreside uzun sürüyor. Ben bile bugün 18. günüm daha tam etkisini göremedim.
Dün bende ağladım. Şimdi aşırı bir kaygı yaşıyorum. Yani gün geçtikçe kötü olursun, geri dönüşüde zaman alıyor.Ne kadar erken müdahale o kadar erken tedaviden yarar görürsün.

yarın adet gunum sımdı sarı akıntım geldı yarın adet olcaksam bu sıvının gelmesı normalmı hamılelık belırtısımıdır

Git cnm eziyet etme, zaten hemen etki etmiyor 3-4 haftada öyle geçiyor. Ancak zaten kendine geliyorsun.
Selectra 50mg veriyor doktorlar. Milyon tane kişi kullanıyor. Çok riskli bişi olsa elbet doktorlarda vermez, kim o riski göze alır ki? En azından yatağa düşme.Bak bende bile hala etki etmiş değil, başlaki zaman kısalsın.

Kizlar hipnoterapi denedinizmi oda viraz iyi geliyo ben aliyorum 10 gun sonra 6. Seansa gidicem insaĺlah.. kizlar doktorlar size ne soyluyo yani ilac konusunda sizemi birakiyo yoksa onlarin destegiylemi kullniyosunuz ..

Canım bize bıraksa bu panikle ilaç mı kullanılır allah aşkına?
Benim doktorum hiç bişi olmaz, tüm sorumluluğu ben alıyorum dedi öyle kullandım.

Hipnoterapi den biraz bahseder misin?nasil birsey?ne gibi faydalarini goruyosun?

Hamile kalmadan once cipralex kullaniyodum 10 mg aksamdan bir tane .. lustral da kullaniliyomus hamileleikte selectra kullnmadim hic he bide tedavinin en basinda 1 ay zanax yarim kullndim uf ya oz amanlar ne kadarda iyi olmustum

Hipnoterpide ilk panik atak gecirdigim gune gidiyosun yani hayalonde ve ayni panigi doktorun yaninda yasiyosjn sonra doktor yabas yavas o panik durumunu normallestiriyo soyledikleriyle yani durumu kontrol altina almayi ogretiyo vicudu ve beyni sakinlestiriyo gercekten ise yatiro ben suanda kalbim caarptigimda panik yapmiyorum doktorun soyledikleri aklima geli ve geciyo kendiliginden .. ama kizlar bben ilk yerapiye gittigimde aglaya aglaya gitmistim okadar kotu durumdaydim ki anlatamam simdi gulucuk falan koyuyorum konusmalarin yanina ki oyle hissedeyim diye yani beynimi yonlerdirmeye calisiyorum anlicaniz

Canım bize bıraksa bu panikle ilaç mı kullanılır allah aşkına?
Benim doktorum hiç bişi olmaz, tüm sorumluluğu ben alıyorum dedi öyle kullandım.
Canim k anlamda sormadim yani bazi doktorlar sorumluluk almiyo eger destek oluyosa daha rahat ilac kullanir insan o yuzden sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…