- 14 Mayıs 2015
- 2.979
- 5.072
- 108
Kızlar nasılsınız?forumu bulamamıştım yenidencan sağolsun. Böyle yaşamak çok zor çok şeyleri takıntı haline getirdim ya zamanı falan geçiremiyorum ben herşeyden uzaklaştım nereye kadar böyle gidecek bilmiyorum ilacı alırken ne kadar da iyiymişim. Bebeği bile düşünemiyorum annelik duygusu bile yok bende yapamıcakmıyım bilmiyorum ya of of
Aynen kaç kişi hamileyken evet ben anne gibi hissediyorum dedi ki?Ben teşekkür ederim.burda birbirimize belki birazcık da olsa destek olarak hamileligimizi geçiririz.
Evet galiba hepimizde hemen hemen birbirine yakın korkularımız var.
Hemen hemen aynı korkuları taşıyoruz beraber arkadaş oluruz birbirimize artık önce doğuracaklar sonra doğuracaklara tecrübe ederler herhalde en son ben doğurucamBen teşekkür ederim.burda birbirimize belki birazcık da olsa destek olarak hamileligimizi geçiririz.
Evet galiba hepimizde hemen hemen birbirine yakın korkularımız var.
Ben hiç hissetmiyorum ya anne falan olamam ilaçla ne cesaretliymişim diyorum. Kızlar passiflorada etki eder demi ya telkine iyi şeyler duymaya ihtiyacım varAynen kaç kişi hamileyken evet ben anne gibi hissediyorum dedi ki?
Aynen öyle ya hep ilaçla devam eder sandım ama işte etmedi.Bizde ilaçla hamile kaldık :) ilaçla elbette cesaretli oluyorsun.
Ama şuanda hissetmiyor musun anne olduğunu oğlun anne dedikçe yada kucağında olduğunu hatırladığında. Peki ikinci dw bunu ne tetiklediBen ikinci hamileligimi yaşıyorum ilkinde bu tarz sıkıntılarım yoktu diyebilirim sma gene de karnımdaki bebeğimi başka hamileler gibi sevebildigimi hatırlamıyorum.
Valla panik atagi gectim bu agriyla ugrasiyorum ya disimde hassas acba omu yapiyk anlamiyorum ki agri kesicide almadim gecer diyeCanım benim de başımda sağ tarafında var ağrı eşimde oyle ağrılar normal yani. Streste olabilir. Ben çok takıyorum herşeyi kafaya zaten.
Al bi ilaç rahatlatır canım. Parol falan. Bu arada bebişin cinsiyeti ne? Kaçıncı haftada belli olduValla panik atagi gectim bu agriyla ugrasiyorum ya disimde hassas acba omu yapiyk anlamiyorum ki agri kesicide almadim gecer diye
İnşallah kucağımıza aldığımız günleri de görürüz hayırlısıyla. Zor gelir gibi duruyor o zamanlar doğum vs nasıl olacak dertliyimOğlumu çok seviyorum tabi.devamını getirememiştim.o bebek doğduktan sonra onu öyle seviyorsunuz ki opmeye bile kıyamıyorsunuz.
Merak etmeyin eminim çok seveceğiz bebeklerimizi.
Arkadaşlar bu çektiğimiz nedir ya, boğaz ağrım başladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?