Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Ben teşekkür ederim.burda birbirimize belki birazcık da olsa destek olarak hamileligimizi geçiririz.
Evet galiba hepimizde hemen hemen birbirine yakın korkularımız var.

Evet
Ben teşekkür ederim.burda birbirimize belki birazcık da olsa destek olarak hamileligimizi geçiririz.
Evet galiba hepimizde hemen hemen birbirine yakın korkularımız var.
Hemen hemen aynı korkuları taşıyoruz beraber arkadaş oluruz birbirimize artık önce doğuracaklar sonra doğuracaklara tecrübe ederler herhalde en son ben doğurucam

Aynen kaç kişi hamileyken evet ben anne gibi hissediyorum dedi ki?
Ben hiç hissetmiyorum ya anne falan olamam ilaçla ne cesaretliymişim diyorum. Kızlar passiflorada etki eder demi ya telkine iyi şeyler duymaya ihtiyacım var

Ben ikinci hamileligimi yaşıyorum ilkinde bu tarz sıkıntılarım yoktu diyebilirim sma gene de karnımdaki bebeğimi başka hamileler gibi sevebildigimi hatırlamıyorum.

Ben ikinci hamileligimi yaşıyorum ilkinde bu tarz sıkıntılarım yoktu diyebilirim sma gene de karnımdaki bebeğimi başka hamileler gibi sevebildigimi hatırlamıyorum.
Ama şuanda hissetmiyor musun anne olduğunu oğlun anne dedikçe yada kucağında olduğunu hatırladığında. Peki ikinci dw bunu ne tetikledi

Ya kizlar bu sol şakagumdaki agri ne ya gozumede vuruyo sinir etti beni stresten mi oluyo anlamiyorum ki bas agrisi sizde de varmi randevum 6 subatta kadin doguma uff ya

Canım benim de başımda sağ tarafında var ağrı eşimde oyle ağrılar normal yani. Streste olabilir. Ben çok takıyorum herşeyi kafaya zaten.

Canım benim de başımda sağ tarafında var ağrı eşimde oyle ağrılar normal yani. Streste olabilir. Ben çok takıyorum herşeyi kafaya zaten.
Valla panik atagi gectim bu agriyla ugrasiyorum ya disimde hassas acba omu yapiyk anlamiyorum ki agri kesicide almadim gecer diye

Oğlumu çok seviyorum tabi.devamını getirememiştim.o bebek doğduktan sonra onu öyle seviyorsunuz ki opmeye bile kıyamıyorsunuz.
Merak etmeyin eminim çok seveceğiz bebeklerimizi.

Oğlumu çok seviyorum tabi.devamını getirememiştim.o bebek doğduktan sonra onu öyle seviyorsunuz ki opmeye bile kıyamıyorsunuz.
Merak etmeyin eminim çok seveceğiz bebeklerimizi.
İnşallah kucağımıza aldığımız günleri de görürüz hayırlısıyla. Zor gelir gibi duruyor o zamanlar doğum vs nasıl olacak dertliyim

Arkadaşlar bu çektiğimiz nedir ya, boğaz ağrım başladı.

Günaydın.Boğaz ağrısı için ada çayı,tuz+karbonat karışımının gargarası en iyi yöntem galiba şu an için.Ağrın fazla olursa bildiğim kadarıyla parol günde 3 taneye kadar içilebiliyor.
Ama çok sıkıntı olursa artık antibiyotik veriyorlar.
Grip ise zaten tedavisi yokmuş.
Bugün nasılsınız arkadaşlar?

kızlarrrr.. aranızda hurma tüketen var mı..
bir kaç gündür sıklıkla hurma yiyorum ve ataklarımın azalmaya başladığını hissediyorum..
intermetten araştırdım dünya kadar faydası var..
özellikle kalbe iyi geliyormuş bir hadiste peygamber efendimizin kalp hastalığı için hurma önerdiğini okudum..
doğumuda kolaylaştırdığı yazıyor.. tüketirken dikkat edilmeli..
paylaşmak istedim günde bir iki tane tüketiyorum.. devam edeceğim şifasını Allahın izniyle vereceğini inanıyorum..

Teşekkürler aysime hem tatlı ihtiyacımı da gidermiş oluruz.Evet hurmanın çok faydalı olduğunu söylerler ama bu tarz sıkıntılara iyi geldiğini bilmiyordum.

Nasılsınız kızlar inşallah iyisinizdir. Biraz başım ağrıyor benim de

Korkuyorum panik atak geçiriyrum 2 gündür bebeğime bişi olur mu sizce? Birde bu korku eksikti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…