Benimki hormonlardan değil ilacı bırakmam ve kendimi dinlemem mesela ayırt et demişti psikologumBilmiyorum olabilir.hormonlarımız değişiyor tabi.
Ama öyle zaman oluyor ki durumumun sadece hormonlardan kaynaklanmadığını hissediyorum.
Mutlaka. Ama elimizden gelen sadece ilaç içmek dua etmek. Hem yoluda yarıladın nasılsaEvet benim sorunumun büyük çoğunluğu anksiyetem zaten.hamilelik öncesi de çarpıntılarım ve titremem oluyordu zaten su anki durumum sadece hamilelik psikolojisi değil.ama tabi hormonlarda rahatsizliklarimi tetikliyor.
Geçen hafta ben öyleydim ece cem.İnşallah benimki kadar uzun sürmez.passiflorayi ek olarak içsem sorun olur miki acaba.Kızlar ben yine panik oldum, ilaçta 23. Günüm vallaha artık sinirimden hüngür hüngür ağlıyorum.
Canım geçmiş olsun. Bikaç dk lık bişey ama olumsuz etkileniyor insan. Bebeğe niley olmaz Allah'ın izniyle merak etme. İlaç da içsen olabiliyor mi canım önemli olan o an kafanı dağıtmakBen panik atak olunca nefes alamıyorum, direk korkudan kasılmalar oluyor bu defa çocuğa bişi mi olacak diye ödüm kopuyor.
Panik atağın bebeğe bir zararı olmadığı söyleniyor.Ben panik atak olunca nefes alamıyorum, direk korkudan kasılmalar oluyor bu defa çocuğa bişi mi olacak diye ödüm kopuyor.
Kim dedi ki ? Dr. mu?Panik atağın bebeğe bir zararı olmadığı söyleniyor.
Yok doktora sormadım ben o konuyu ama.İntrnette o kadar konu okudum ki.Soru sorulan siteler var.O sitelerden biriydi hatırladığım kadarı ile .Bebeğe hiç bir zararı yok yazmışlardı cevap olarak.Kim dedi ki ? Dr. mu?
Ben el işi başladım, atkı düz örüyorum :) en azından 3 hafta önceye göre işime konsantre oluyorum ama tabi bu dediğim %100 değil, ilaç azcık fayda etti ama ben tamamen etsin istiyorummm.Günaydın ,nasılsınız arkadaşlar bugün.Acaba diyorum bazen evde işte neler yaptık ufak da olsa bunları yazsak bunlarla ilgilensek bize faydası olur mu?
Ben daha hiç bebek kıyafeti ile ilgili bir siteye bile bakmadım.Ne yapabiliriz acaba kafamızı dağıtabilmek için.
Kitap okuyamıyorum,el işi yapamıyorum.Dün akşam eve gidince kurumuş çamaşırlar vardı,onları katladım.Bir iki bulaşık koydum makinaya.Eve işi yapamıyorum,işte de zorlanıyorum,konsantre olamıyorum.iş yapmaktan bile insanın içi sıkılır mı?
Gunaydinlar.ece ilk gunlere gore iyiyiz ama bu sefer de iyilesmenin biraz daha elle tutulur olmasini istiyoruz dimi.ilaclar keske daha cabuk etki etse.zaten hamileyiz diye sıkıntiliyiz bi de hastaligin stresi ustune eklenince daha tahammulsuz oluyoruz.Ben el işi başladım, atkı düz örüyorum :) en azından 3 hafta önceye göre işime konsantre oluyorum ama tabi bu dediğim %100 değil, ilaç azcık fayda etti ama ben tamamen etsin istiyorummm.
Gunaydinlar.ece ilk gunlere gore iyiyiz ama bu sefer de iyilesmenin biraz daha elle tutulur olmasini istiyoruz dimi.ilaclar keske daha cabuk etki etse.zaten hamileyiz diye sıkıntiliyiz bi de hastaligin stresi ustune eklenince daha tahammulsuz oluyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?