Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Ben el işi başladım, atkı düz örüyorum :) en azından 3 hafta önceye göre işime konsantre oluyorum ama tabi bu dediğim %100 değil, ilaç azcık fayda etti ama ben tamamen etsin istiyorummm.

Ne güzel.Ben de başlamak istiyorum ama malesef ona bile cesaret edemedim.

Teşekkürler aysime hem tatlı ihtiyacımı da gidermiş oluruz.Evet hurmanın çok faydalı olduğunu söylerler ama bu tarz sıkıntılara iyi geldiğini bilmiyordum.

dünde bugün çok şükür çok sakin geçiirdim.. hurmanın faydası mı yoksa başka bişey mi bilmiyorum ama devam edeceğim..
çok abartmadan deneyebilirsin.. doktoruna danışıp

Bende ne yapsam sıkıntılarım devam ediyor ufacık birşeye kötü oluyorum ne zaman geçecek bu durum düzelme inancım falan kalmadı artık benim. Dun eşime sinirlendim sinir krizi geçirdim. Gerçekten hiç bişey e tahammülüm yok. Kendimi ne evliliğe ne bebeğe ne buraya ait hissetmiyorum. Yaşamaktan bıktım her gün aynısı bıktım

Yaa bu hamilelere neden cüzzamli gibi davranıyorlar :) bir yere iş başvurusunda bulundum, IK ile görüştüm, en sonda hamileyim dedim nasıl kapatcağını bilemedi :) hehe

Ben ilaca başladım 2 hafta sonra cesaret geldi :)
:) benim geçen seneden kalma bebek süveterim vardı.O zamanlar sıkıldıkça böyle küçük parçalar orüp küçük çocuğu olanlara hediye ediyordum.Onu bari tamamlasam diyorum bi türlü elime alıp öremedim.Çürüyecek heralde dura dura.
Bende ne yapsam sıkıntılarım devam ediyor ufacık birşeye kötü oluyorum ne zaman geçecek bu durum düzelme inancım falan kalmadı artık benim. Dun eşime sinirlendim sinir krizi geçirdim. Gerçekten hiç bişey e tahammülüm yok. Kendimi ne evliliğe ne bebeğe ne buraya ait hissetmiyorum. Yaşamaktan bıktım her gün aynısı bıktım
Evet bende geçenlerde eşime sinirlenmiştim ama şimdi geçti.Biraz sabır gene de.Galiba onlarda bunalıyor bazen bizim durumumuzdan .Onlarda ümitsizliğe düşüyordur.Sinirlendiğin konuları açıkça söyle bari belki faydası olur daha dikkat eder.

Yaa bu hamilelere neden cüzzamli gibi davranıyorlar :) bir yere iş başvurusunda bulundum, IK ile görüştüm, en sonda hamileyim dedim nasıl kapatcağını bilemedi :) hehe
:) Bilmem ki.Hamilelik psikolojisinde olan biriryle onlarda uğraşmak istemiyor galiba.:(

:) benim geçen seneden kalma bebek süveterim vardı.O zamanlar sıkıldıkça böyle küçük parçalar orüp küçük çocuğu olanlara hediye ediyordum.Onu bari tamamlasam diyorum bi türlü elime alıp öremedim.Çürüyecek heralde dura dura.

Evet bende geçenlerde eşime sinirlenmiştim ama şimdi geçti.Biraz sabır gene de.Galiba onlarda bunalıyor bazen bizim durumumuzdan .Onlarda ümitsizliğe düşüyordur.Sinirlendiğin konuları açıkça söyle bari belki faydası olur daha dikkat eder.
Geçiyor geçmesine de ben bi iki günü ataksız geçiriyim rahatlıyım diye bakıyorum olmadık tartışma oluyor alınganlık hat safhada zaten. Gerçekten dayanılmıyor ya

Geçiyor geçmesine de ben bi iki günü ataksız geçiriyim rahatlıyım diye bakıyorum olmadık tartışma oluyor alınganlık hat safhada zaten. Gerçekten dayanılmıyor ya
Sadece rahatsızlığınız değil kızlar, hormonlarda bunu yapıyor, bende sabah gelirken eşim birşey dedi alındım ağladım :) çocuk gibi...

Canın sıkılırsa kapıyı çarpar çıkarsın.:)
Hazırlığım yok değil :) doktorumdan kağıt aldım tarih yazdırmadım :) dr dedi bu kağıtla git istediğin zaman istediğin kadar rapor al. Hamilelere töleransımız sonsuzdur dedi. Bende aldım kağıdı ona güvenerek geçen kavga ettik patronla o söyledi ben söyledim :)

Psikiyatri doktorun mu yaptı.Helalolsun ona.Herkes böyle düşünse keşke.
Benim işyerimdeki personel de senin patronundan geri kalmazlar merak etme.Şu an sanki pusuya yatmış bekliyorlar gibi hissediyorum.Valla hepsi benden uzak Allah'a yakın olsunlar.

Psikiyatri doktorun mu yaptı.Helalolsun ona.Herkes böyle düşünse keşke.
Benim işyerimdeki personel de senin patronundan geri kalmazlar merak etme.Şu an sanki pusuya yatmış bekliyorlar gibi hissediyorum.Valla hepsi benden uzak Allah'a yakın olsunlar.
Yok cnm kadın doğum doktoru yaptı. Elimde rapor alabileceğim belge var kafamı attırdıgı an çıkar doguma kadar rapor alırım.

Back
X