Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Kızlar ben bir arkadaşımla görüştüm, ilaca başlmadan önce 7. Ayında panik ataktan 6 kilo vermiş.İlaca başladım, 1-2 ayda ancak kendime geldim dedi.Belki sizlere referans olur.

Bende kilo verdim sayılır ama az ya çok değil uç kilo falan hem hamilelikten bulantıdan hemde yiyememekten

Ya bir iki ay deyince gozum korkuyor ama ya geçsin gitsin bizden
Canım ben tam etkiyi söylüyorum.İlacın etkisi, ilaçtan ilacada değişiyor.Ama 2 haftada etkisi başlıyor.Yavaş yavaş etkisi arrıyor.Benim bahsettiğim tamamen etki etmesi.

Kilo almaktan da korkuyorum ben inşallah almam ya. Çevrende varmı başka arkadaşın panik atak olan benim hiç yok kimse de anlamıyor

Canım ben tam etkiyi söylüyorum.İlacın etkisi, ilaçtan ilacada değişiyor.Ama 2 haftada etkisi başlıyor.Yavaş yavaş etkisi arrıyor.Benim bahsettiğim tamamen etki etmesi.
Anladım canım herşeyi taktığımdan bi de bunu takmayım kafaya senin nasıl göbüş falan çıktımı rahatsız ediyormu

Evet göbeğim çıktı.26. Haftadayım, ilaç kullanıyorum çok kilo almadım, geçen hafta dr. A gittim bebek sağlıklı dedi.İlaç etkisinden midir nedir göbeğimde rahatsız etmiyor.Nefeste alabiliyorum :)
Sen ilaca başla rahatlarsın,

Aynen bende 20.haftaya girdim.gobek ilac etki ettiginde rahatsiz etmiyo.nefesini de aliyosun guzelce.sen simdi bi duzel o gobegi oksayip bebişini seveceksin de.

Evet göbeğim çıktı.26. Haftadayım, ilaç kullanıyorum çok kilo almadım, geçen hafta dr. A gittim bebek sağlıklı dedi.İlaç etkisinden midir nedir göbeğimde rahatsız etmiyor.Nefeste alabiliyorum :)
Sen ilaca başla rahatlarsın,
Ay inşallah canım ben takıyorum her hamileye de soruyorum benimde daha yok normal gobüş var zaten çıkmasında ya şimdilik böyle iyi çıkarsa rahat edemem diye düşünüyorum. En önce sen doğuracan canım

İ
Aynen bende 20.haftaya girdim.gobek ilac etki ettiginde rahatsiz etmiyo.nefesini de aliyosun guzelce.sen simdi bi duzel o gobegi oksayip bebişini seveceksin de.
İnşallah canım hayal gelse de inşallah güzel günler bizi bekler

Ay inşallah canım ben takıyorum her hamileye de soruyorum benimde daha yok normal gobüş var zaten çıkmasında ya şimdilik böyle iyi çıkarsa rahat edemem diye düşünüyorum. En önce sen doğuracan canım
Şuan böyle düşünüyorsun normal. İlacı iç etki etsin, göbeği falan takmazsın merak etme. Sen daha önce panik atak geçirdin mi?

Back
X