Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin aylarda normal, 7. Ayda 6 kilo normal değilBende kilo verdim sayılır ama az ya çok değil uç kilo falan hem hamilelikten bulantıdan hemde yiyememekten
Canım ben tam etkiyi söylüyorum.İlacın etkisi, ilaçtan ilacada değişiyor.Ama 2 haftada etkisi başlıyor.Yavaş yavaş etkisi arrıyor.Benim bahsettiğim tamamen etki etmesi.Ya bir iki ay deyince gozum korkuyor ama ya geçsin gitsin bizden
Anladım canım herşeyi taktığımdan bi de bunu takmayım kafaya senin nasıl göbüş falan çıktımı rahatsız ediyormuCanım ben tam etkiyi söylüyorum.İlacın etkisi, ilaçtan ilacada değişiyor.Ama 2 haftada etkisi başlıyor.Yavaş yavaş etkisi arrıyor.Benim bahsettiğim tamamen etki etmesi.
Kilo almaktan da korkuyorum ben inşallah almam ya. Çevrende varmı başka arkadaşın panik atak olan benim hiç yok kimse de anlamıyor
Ay inşallah canım ben takıyorum her hamileye de soruyorum benimde daha yok normal gobüş var zaten çıkmasında ya şimdilik böyle iyi çıkarsa rahat edemem diye düşünüyorum. En önce sen doğuracan canımEvet göbeğim çıktı.26. Haftadayım, ilaç kullanıyorum çok kilo almadım, geçen hafta dr. A gittim bebek sağlıklı dedi.İlaç etkisinden midir nedir göbeğimde rahatsız etmiyor.Nefeste alabiliyorum :)
Sen ilaca başla rahatlarsın,
İnşallah canım hayal gelse de inşallah güzel günler bizi beklerAynen bende 20.haftaya girdim.gobek ilac etki ettiginde rahatsiz etmiyo.nefesini de aliyosun guzelce.sen simdi bi duzel o gobegi oksayip bebişini seveceksin de.
Şuan böyle düşünüyorsun normal. İlacı iç etki etsin, göbeği falan takmazsın merak etme. Sen daha önce panik atak geçirdin mi?Ay inşallah canım ben takıyorum her hamileye de soruyorum benimde daha yok normal gobüş var zaten çıkmasında ya şimdilik böyle iyi çıkarsa rahat edemem diye düşünüyorum. En önce sen doğuracan canım
Canım benim hep iyi olalım güzel şeyler yazalımHah işte şöyle.umutlu konuşalim.iyi düşünelim iyi olsun.
İnşallah inşallah. Geçirdim canım hemde defalarca neden sordun kiŞuan böyle düşünüyorsun normal. İlacı iç etki etsin, göbeği falan takmazsın merak etme. Sen daha önce panik atak geçirdin mi?
Merak ettim.İnşallah inşallah. Geçirdim canım hemde defalarca neden sordun ki
Sen nerdensinMerak ettim.
Sen nerdensin