Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Ilk oniki haftada nasıldın?ben iki sene evvel majör depresyon gecirdim.8 aydir bebek calismalari ha oldu olmadi derken ilac icmedim.gebelik hormonlariyla beraber vurdu geldi yine depresyon.

Ben ilaç kullanıyorken hamile kaldım. Öğrenir öğrenmez hemen bıraktım.12 hafta mide bulantısı dışında sıkıntım olmadı.20. Haftamda çok kötü oldum.22 de ilaca başladım.1aydır kullanıyorum.

Ah
Ah canım ben de dışarı çıkınca oluyorum evde güvenli hissediyorum

Etkisini iyice hissetmeye başlarsın ilacın artık.

Kızlar bişey sorucam lütfen cevap verin. Karnım ağrıyor sağ tarafım arada belime vuruyor ağlatacak kadar sanki yumurtlama ağrısı gibi ama karında. Böyle bişey yaşayan varmı gitmeli miyim doktora
Şuan hemen gitme canım yarın da devam ederse kadın dogumcuya git benim de bu aksam çok ağrıyor korkuyorum ha bişey olduysa bebeğe diye

Kızlar bişey sorucam lütfen cevap verin. Karnım ağrıyor sağ tarafım arada belime vuruyor ağlatacak kadar sanki yumurtlama ağrısı gibi ama karında. Böyle bişey yaşayan varmı gitmeli miyim doktora
Benim de kese sağda ,gece kramp girmisti nefes alirken bile agriyordu,rahim ya da kese büyüyor diye galiba ama aglatacak kadarsa bir danış canım

Ah

Ah canım ben de dışarı çıkınca oluyorum evde güvenli hissediyorum
Kar yağarken camı açtım oyle uyudum annem de vardi yanimda kadin yazik.perdeleri acmak disaridan kopmamak istiyordum.kocaman pencereli guneş dolu bir ev hayalim.eve takintim var.mutfaktan bile nefret ediyorum.yemek yapamiyorum.hep acik hava istiyorum ben de

Ofbu benim bugün ki sıkıntım da sezeryan anı, masaya yatıcam sonda damar yolu cihaz falan filan nasıl olcak ya. Düşününce kalbim ağrıyor ((

Ço
Benim de kese sağda ,gece kramp girmisti nefes alirken bile agriyordu,rahim ya da kese büyüyor diye galiba ama aglatacak kadarsa bir danış canım
Çok rahatsız ediyor canın özel hastane var burda kadın doğumcuya gidemiyorum daha haftaya randevu

Yok cnm çok şükür ya karın ağrısı olur o geçer bu sefer gogusler çok acir hah bi de panikatak
Evet gögüs hassasiyeti bende de oldu yatamiyordum bile.mide bulantisi kusma depresyon buhran daha da kotuydum ben.bakirkoye bile yattim.birgun sonra taburcu ettiler.

Ço
Çok rahatsız ediyor canın özel hastane var burda kadın doğumcuya gidemiyorum daha haftaya randevu
Sigortan varsa birazini karsiliyor ama durumun yoksa devletin aciline mi gitsen?istanbulda misin?ben pimpirikliyim rahat edemiyorum boyle durumlarda

Cn
Evet gögüs hassasiyeti bende de oldu yatamiyordum bile.mide bulantisi kusma depresyon buhran daha da kotuydum ben.bakirkoye bile yattim.birgun sonra taburcu ettiler.
Cnm ya geçmiş olsun hayirlisiyla atlatirsin atlatiriz hepimiz tüm hastalar inşaallah gece çok oluyor bnm göğüslerim

Cn

Cnm ya geçmiş olsun hayirlisiyla atlatirsin atlatiriz hepimiz tüm hastalar inşaallah gece çok oluyor bnm göğüslerim
Sağol canım orası bambaşka ne hastalar gözlemledim bilsen..göğüslerim iyice büyüdü kocaman oldu benim.sızı mızı kalmadı.senin de gecer birkaç haftaya hatta güne

Sağol canım orası bambaşka ne hastalar gözlemledim bilsen..göğüslerim iyice büyüdü kocaman oldu benim.sızı mızı kalmadı.senin de gecer birkaç haftaya hatta güne
Çok şükür etmemiz gerekiyor onları görüp kendi hastaligimizi yenmemiz gerekiyor ama o da olmuyor iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…