Orada iyi hissetmistim kendimi zaten.Allah yardım etsin şifa versin herkeseÇok şükür etmemiz gerekiyor onları görüp kendi hastaligimizi yenmemiz gerekiyor ama o da olmuyor iste
Hangi ilacı kullanıyorsun kaç mg canim?Hayırlısıyla geçse, bide ilacı bıraktırırsa iyice korkak olurum.
Lustral 25 mg, solian 100mg sen ne kullanıyorsun canim?Hangi ilacı kullanıyorsun kaç mg canim?
Dogumdan hepimiz cok korkuyoruz bunu dusun biraz rahatla ayni sikinti bende de var o masaya yatmak offf gerisi korkunc ama 2. Oglumda da ayni hayalleri kurup korkuyodum ozaman panik atagim yoktu bile .. ama dogum nasil oldu ne oldu ne bitti anlamadan hopp bebek yanimda insallhh buda oyle olur hepimiz icinLustral 25 mg, solian 100mg sen ne kullanıyorsun canim?
Evet iki kez uygulamaya basladim ama umarim bisey olmaz gerci oilk 3 ay riskliymis ama yapcak bisey yok umut ediyoruz isteGünde iki kere yapılıyor diye biliyorum gunduz maydonoz laydı sanırım akşamda tere ıspanak
İnşallahDogumdan hepimiz cok korkuyoruz bunu dusun biraz rahatla ayni sikinti bende de var o masaya yatmak offf gerisi korkunc ama 2. Oglumda da ayni hayalleri kurup korkuyodum ozaman panik atagim yoktu bile .. ama dogum nasil oldu ne oldu ne bitti anlamadan hopp bebek yanimda insallhh buda oyle olur hepimiz icin
Doğum anımdan ben de çok korkuyorum,gözümde büyüyüyor.Sonrası için de korkularım var.Ofbu benim bugün ki sıkıntım da sezeryan anı, masaya yatıcam sonda damar yolu cihaz falan filan nasıl olcak ya. Düşününce kalbim ağrıyor((
Gaz sorunun varsa gaz ağrısı da olabilir.Şiddetli bir ağrı yanında kanama varsatehlikeli galiba ama sen de öyle bişey yok.Bence korkma inşallah sadece gaz ağrısıdır.Bende de müthiş gaz var hamileliğimin başından beri.Ama kafanda takıntı haline gelecekse bir randevu al git,için rahatlasın.Kızlar bişey sorucam lütfen cevap verin. Karnım ağrıyor sağ tarafım arada belime vuruyor ağlatacak kadar sanki yumurtlama ağrısı gibi ama karında. Böyle bişey yaşayan varmı gitmeli miyim doktora
Benim bir arkadaşım yakın zamanda sezeryan oldu, o da çok korkuyordu artık kabusu olmuştu. Vallaha sezeryandan sonra tek dediği o kadar korkulacak birşey değilmiş.İnşallah
olmaz sanmıyorum sen riskli zAmanı geçtin çoktan. İnşallah faydasını görürsünEvet iki kez uygulamaya basladim ama umarim bisey olmaz gerci oilk 3 ay riskliymis ama yapcak bisey yok umut ediyoruz iste
Arkadaşlar bir kürle çocuk düşseydi, insan nesli tükenirdi. Bu kadar basit değil bence, her yaptığına çocuk düşsün sorun olsun. İlk 3 ay riskli olabilir onu bilemeyecem ama 3. aydan sonra zaten olacağı varsa olur.Ol olmaz sanmıyorum sen riskli zAmanı geçtin çoktan. İnşallah faydasını görürsün
Senin lustralin muadili olan misolu kullaniyorum 25 mg.burda piştiyiz:)Lustral 25 mg, solian 100mg sen ne kullanıyorsun canim?
Senin lustralin muadili olan misolu kullaniyorum 25 mg.burda piştiyiz:)
Senin solian gibi şizofren hapı risperdal kullanıyorum :)
Geçen kan testinde karaciğer enzimlerim yuksek cıktı,yarin yine var test,bakalim ne durumda?bir ömür kullanacağız mı bu ilaçları biz?karaciger,böbrek vah yazik ya) yazık bize
Arkadaşın birinden alınmıştı galiba ama şuan kim olduğunu hatırlayamıyorum.Kızlar psikiyatri dr.u benden ve esimden ilaç kullanımı için imza aldı.sizden de alındı mı?
Saçma bir uygulama alsa ne olacak.Benden almadı, imzayla verilen ilacı nasıl için rahat kullanacakmışsın? Zaten hastalıkta ilaç kullansam mı kullanmasam mı diye ikilem yaşıyor insan. Birde imza attırırsa için rahat mı içecekmişsin?Kızlar psikiyatri dr.u benden ve esimden ilaç kullanımı için imza aldı.sizden de alındı mı?
Kendilerini koruyorlar.mesuliyet kabul etmiyorlar işte.birsey olursa mazallah baştan kabul etmiş oluyoruzSaçma bir uygulama alsa ne olacak.Benden almadı, imzayla verilen ilacı nasıl için rahat kullanacakmışsın? Zaten hastalıkta ilaç kullansam mı kullanmasam mı diye ikilem yaşıyor insan. Birde imza attırırsa için rahat mı içecekmişsin?
Kendilerini koruyorlar.mesuliyet kabul etmiyorlar işte.birsey olursa mazallah baştan kabul etmiş oluyoruz
Ben de aynı fikirdeyim.Sazdece hamilelik döneminde kullanılan ilaçlar değil normalde kullanılan bazı ilaçların da yan etkileri var.Sanki her ilacı imza karşılığında mı veriyorlar.Kanuni olarak hakkını arayacak olsan belki de o imzanın hiçbir geçerliliği de yoktur.Kullanmazsan olan sana olacak. 9 ay boyunca buna dayanabilecek misin? Doktor olarak otursun araştırsın birşey oluyor mu? olmuyor mu? Ona göre en düzgün tedaviyi versin. Sonrada imzaya zaten gerek kalmaz.
Ben de aynı fikirdeyim.Sazdece hamilelik döneminde kullanılan ilaçlar değil normalde kullanılan bazı ilaçların da yan etkileri var.Sanki her ilacı imza karşılığında mı veriyorlar.Kanuni olarak hakkını arayacak olsan belki de o imzanın hiçbir geçerliliği de yoktur.
Ne demek sen doktorsun ve verdiğin ilaç için imza alıyorsun.Prospektüsünde bile yazıyor bazı ilaçların doktorunuza danışmadan almayın.Danışmanlık imza için mi yani.Kanuni bir sorunla karşılaşsa bile doktor diyebilmeli;ben o an uygun gördüm verdim,kullanması gerekiyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?