Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Ama takıntılar için lustral de iyidir hiç moralini bozma bence.Lustaralin dozu artınca diğer ilaca hiç ihtiyacın kalmayacak.

Başım ağrıyor sabahtan beri.bu iç sıkınt

Takıntılar,sabit düşünceler,az buçuk panik atak belirtileri de var tabi ama bu depresyon beni bitiriyor.eger boyle gidecekse öleyim ben
Hep öyle gitmiyor canım merak etme.İyi olduğun günler ya da saatler oluyor.Ama biz biraz daha farklıyız diğerlerine göre.Ama neden farklıyız artık şüphelenmeye başladım kendimden.

Hep öyle gitmiyor canım merak etme.İyi olduğun günler ya da saatler oluyor.Ama biz biraz daha farklıyız diğerlerine göre.Ama neden farklıyız artık şüphelenmeye başladım kendimden.
Iki sene once majör depresyon yasadim daha da beterdi.her seferinde gecmeyecek gibi geliyor.kendimi dağlara vurasım var icim sıgmıyor bedenime dayanamıyorum

Iki sene once majör depresyon yasadim daha da beterdi.her seferinde gecmeyecek gibi geliyor.kendimi dağlara vurasım var icim sıgmıyor bedenime dayanamıyorum
Evet canım inan hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz.İnşallah iyi olucağız.İyiyiz.İyiliği çağarmak gerekişrmiş faydası oluyor mu bilmem.

Başım ağrıyor sabahtan beri.bu iç sıkınt

Takıntılar,sabit düşünceler,az buçuk panik atak belirtileri de var tabi ama bu depresyon beni bitiriyor.eger boyle gidecekse öleyim ben
Bende de panik atak var arada geliyor gidiyor. İlaçlar ne zaman iyi edecek bizi bilmiyorum. İnşallah iyi olacaz kızlar

Ni niye iğrenç birisi olasın canım sende yapma böyle ilaçlarını düzenli alıyormusun
Alıyorum ilaçları, iki üç gündür biraz iyiydim bugün kötüyüm.günde 225 mg.efeksor verilen birini 25 mg. 0.5 mg.haplar kesmiyor işte.
8 ay içmedim şak diye kestim hapimi ha hamile kalcam ha kaldım diyerek.sonuç ortada iste sen kim hamilelik kim sen kim annelik kim

Alıyorum ilaçları, iki üç gündür biraz iyiydim bugün kötüyüm.günde 225 mg.efeksor verilen birini 25 mg. 0.5 mg.haplar kesmiyor işte.
8 ay içmedim şak diye kestim hapimi ha hamile kalcam ha kaldım diyerek.sonuç ortada iste sen kim hamilelik kim sen kim annelik kim
İnan bende bazen aynı şeyleri düşünüyorum bazı zamanlar böyle olur canım sıkma çok kendini papatya çayı falan iç rahatlatıcı şeyler yap kendini

Bende iyiydim 1 haftadır, dünden beri bir iç sıkıntıdır gidiyor.İlaç etki etsin artık ya, ağlamak geliyor içimden.Doktor 1 ay da %50 etki görürsün.2. Ay kendine gelirsin dedi ama artık ben tamamen iyi olmak istiyorum.

Back
X