Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Solian i canım doğum yaklaşınca bırak dedi bebegin hormonlarını değiştirir dedi. Lustral da 50mg yaptı ona devam çok şükür.
İnşallah canımAma takıntılar için lustral de iyidir hiç moralini bozma bence.Lustaralin dozu artınca diğer ilaca hiç ihtiyacın kalmayacak.
İnşallah. Canım, hemen hemen ayni şeyleri yaşıyoruz seninle sana iyi geldiyse bana da iyi gelir inşallah .Lustral soliandan daha etkili olur sana.
Geçmiş olsun canım senin depresyon mu sadeceOffff Allah'ım offffffff ne olur kurtar beni bu depresyondan yalvarırım
Takıntılar,sabit düşünceler,az buçuk panik atak belirtileri de var tabi ama bu depresyon beni bitiriyor.eger boyle gidecekse öleyim benGeçmiş olsun canım senin depresyon mu sadece
Hep öyle gitmiyor canım merak etme.İyi olduğun günler ya da saatler oluyor.Ama biz biraz daha farklıyız diğerlerine göre.Ama neden farklıyız artık şüphelenmeye başladım kendimden.Başım ağrıyor sabahtan beri.bu iç sıkınt
Takıntılar,sabit düşünceler,az buçuk panik atak belirtileri de var tabi ama bu depresyon beni bitiriyor.eger boyle gidecekse öleyim ben
Iki sene once majör depresyon yasadim daha da beterdi.her seferinde gecmeyecek gibi geliyor.kendimi dağlara vurasım var icim sıgmıyor bedenime dayanamıyorumHep öyle gitmiyor canım merak etme.İyi olduğun günler ya da saatler oluyor.Ama biz biraz daha farklıyız diğerlerine göre.Ama neden farklıyız artık şüphelenmeye başladım kendimden.
Evet canım inan hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz.İnşallah iyi olucağız.İyiyiz.İyiliği çağarmak gerekişrmiş faydası oluyor mu bilmem.Iki sene once majör depresyon yasadim daha da beterdi.her seferinde gecmeyecek gibi geliyor.kendimi dağlara vurasım var icim sıgmıyor bedenime dayanamıyorum
Bende de panik atak var arada geliyor gidiyor. İlaçlar ne zaman iyi edecek bizi bilmiyorum. İnşallah iyi olacaz kızlarBaşım ağrıyor sabahtan beri.bu iç sıkınt
Takıntılar,sabit düşünceler,az buçuk panik atak belirtileri de var tabi ama bu depresyon beni bitiriyor.eger boyle gidecekse öleyim ben
Işyerindeyim yemege giderim birazdan cay icin disari cikarim sonra.lanet olsun sigara iciyorum lanet birisiyim benİç sıkıntısı iğrenç bisey, yaslandiriyor be, bi huzur vermiyor,m.beauty çık biraz hava al canım.
niye iğrenç birisi olasın canım sende yapma böyle ilaçlarını düzenli alıyormusunIşyerindeyim yemege giderim birazdan cay icin disari cikarim sonra.lanet olsun sigara iciyorum lanet birisiyim ben
Sizden başka anlayan yok sağol canimEvet canım inan hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz.İnşallah iyi olucağız.İyiyiz.İyiliği çağarmak gerekişrmiş faydası oluyor mu bilmem.
Alıyorum ilaçları, iki üç gündür biraz iyiydim bugün kötüyüm.günde 225 mg.efeksor verilen birini 25 mg. 0.5 mg.haplar kesmiyor işte.Ni niye iğrenç birisi olasın canım sende yapma böyle ilaçlarını düzenli alıyormusun
İnan bende bazen aynı şeyleri düşünüyorum bazı zamanlar böyle olur canım sıkma çok kendini papatya çayı falan iç rahatlatıcı şeyler yap kendiniAlıyorum ilaçları, iki üç gündür biraz iyiydim bugün kötüyüm.günde 225 mg.efeksor verilen birini 25 mg. 0.5 mg.haplar kesmiyor işte.
8 ay içmedim şak diye kestim hapimi ha hamile kalcam ha kaldım diyerek.sonuç ortada iste sen kim hamilelik kim sen kim annelik kim