- 7 Mayıs 2012
- 7.268
- 8.329
- 398
Derin nefes al canım, istersen ağla rahatlarsın, sevdiğin bi şarkıyı ac dinle onla söyledreamy07 ağlama geliyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Derin nefes al canım, istersen ağla rahatlarsın, sevdiğin bi şarkıyı ac dinle onla söyledreamy07 ağlama geliyor
Sinirimden ağlıyorum, resmen.İnşallah 2. Ayında ilaç işe yarar.Derin nefes al canım, istersen ağla rahatlarsın, sevdiğin bi şarkıyı ac dinle onla söyle
100 de 100 eski halimize dinleyebiliriz belki.galiba önce bunu kabullenmemiz gerekiyor ,ama nasıl.burda tıkanıyor insan.Sinirimden ağlıyorum, resmen.İnşallah 2. Ayında ilaç işe yarar.
İnş cnm vallaha tek düşündüğüm, eski halime dönmek.Alınganlığım dünden beri artmış, eşim kaygıların beni boğuyor dedi, moralim bozuldu.Ağlıyorum, ben ne zaman düzelecem diye.Yani hamile iken eski halimize dönemeyebiliriz.sonra inşallah süper anneler oluruz.
İnş geçer, eskiden geçmişti.İlaçla zamanla...Of of geçse su gunler, ben inanıyorum geçicek kızlar sabredin.
Geçer değil mi ,dokuz ay boyle gitmez değil mi,bebege alısır mıyım,sever miyim onu?Of of geçse su gunler, ben inanıyorum geçicek kızlar sabredin.
Nasılsın iyi misin tansiyonun nasıl?İnşallah severiz,var tabi geçmiş doğum yapanlar yazmışlar.
İlacı alalı ne kadar oldu?Geçer değil mi ,dokuz ay boyle gitmez değil mi,bebege alısır mıyım,sever miyim onu?
Var mı topikte ornekleri?
Kipirdamaya, tekme atmaya başlayınca çok seversin, heyecanlanırsın :)Geçer değil mi ,dokuz ay boyle gitmez değil mi,bebege alısır mıyım,sever miyim onu?
Var mı topikte ornekleri?
Evet demiştin inşallah daha iyi olursunYazmismiydim hatırlamıyorum ama,tansiyon ilacı 3 e çıktı birde yanında coraspin 100.com verdi.gün içinde sıkıntılarım oldu.mide bulantısı,bayılma hissi korktum bi ara.dudaklarım ve yüzünün rengi bembeyaz olmuş.
Benim hala midem bulanıyor.Bende senin haftalarda çıkarıyordum.Kızlar çok kotu istifar ettim ya niye böyle oldu anlamadım
20 gün oldu olmadı.İlacı alalı ne kadar oldu?
Çıkmıyordu kam gündür gayette güzel yemiştim. Midemimi üşüttüm ya.hemen aklıma kötü şeyler geliyor. Bebeğe falan bişey oldu da mı acabaBenim hala midem bulanıyor.Bende senin haftalarda çıkarıyordum.