Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Yani hamile iken eski halimize dönemeyebiliriz.sonra inşallah süper anneler oluruz.
İnş cnm vallaha tek düşündüğüm, eski halime dönmek.Alınganlığım dünden beri artmış, eşim kaygıların beni boğuyor dedi, moralim bozuldu.Ağlıyorum, ben ne zaman düzelecem diye.

Yazmismiydim hatırlamıyorum ama,tansiyon ilacı 3 e çıktı birde yanında coraspin 100.com verdi.gün içinde sıkıntılarım oldu.mide bulantısı,bayılma hissi korktum bi ara.dudaklarım ve yüzünün rengi bembeyaz olmuş.

Merhaba arkadaslar ne kadar yardimci olurum bilmem ama bence hamilelikte kesinlikle Allah yardim ediyo bi sekilde kendini dusunmekten vazgecip bebegini dusunmeye basliyosun en azindan benim icin boyle oldu 18+5 haftalik hamileyim bende ve hamile kalmadan oncesi ve ondan 2 yil oncesine kadar panik atak hastasydim ilac tedavisi gordum ama bebek dusundgm icinde 6 ay oncesinden birakmistim hic kafaniza takmayinn geciyo gidioo kendi kendine insallah herkesin boyle olurr herkese kolay gelsinn.. Gecmis olsnn..

Yazmismiydim hatırlamıyorum ama,tansiyon ilacı 3 e çıktı birde yanında coraspin 100.com verdi.gün içinde sıkıntılarım oldu.mide bulantısı,bayılma hissi korktum bi ara.dudaklarım ve yüzünün rengi bembeyaz olmuş.
Evet demiştin inşallah daha iyi olursun

Back
X