Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Bence tıbbi içeriğini bilmeden insanları yönlendirmek yanlış, psikolojik olarak anneyi emmek daha sağlıklıda olabilir. Dıktorum bana ilaç içsende emzir dedi. İnsanları korkutmak doğru değil. Şuan herkes her yazılandan etkileniyor
Evet ilaç içerken emzirın
Resmen bağır çağır onu dinledi herkes.beni muhakkak bulur.yanıbaşımda sakız çigneyen mi dersin deli oluyorum sakız sesine,sarımsak yiyip yiyip yanıma oturanlar mi dersin,elinde bozuk para yuvarlayan offfff
Aslında bunlar sinirlerin bozuk olması ile alakali ben de hastaligim tekrarladiginda hiç ses istemiyorum bütün sesler büyuyor kafamda

Bence tıbbi içeriğini bilmeden insanları yönlendirmek yanlış, psikolojik olarak anneyi emmek daha sağlıklıda olabilir. Dıktorum bana ilaç içsende emzir dedi. İnsanları korkutmak doğru değil. Şuan herkes her yazılandan etkileniyor
İlaç içerken emzirın de doktor dedi deyip içiniz rahatlamasin bebeği gozlemleyin annem yaşamış böyle bir durum hemen ilacı bırakmış

İi m cnm çok şükür panik fln gelirse dideralle destekliyorum yada başka bişeylerle hamilelik olmayınca kafama göre takilabiloyorum tabi.bendede takıntı var işte takıntı tutunca arkasından panik geliyo zaten bunlar kardesmis panik okb anksiyete fln
Ben de hamilelik olmadan evvel serbest iyi gelen ilacı iciyordum

Günaydın,sondadan hiç korkmayın arkadaşlar.Ben önceki doğumumdan biliyorum işin en basit kısmı,korkulacak hiçbirşey yok sonda takma işleminde.Zaten onlar alışmış sen ayaktayken bile tık diye takıveriyorlar.

Bu çocuk olayı baştan sona hem güzel hem zor işte. Şimdide çocuk öylemi böylemi nasıl şu bu derken takıntı oluyor arkadan panik atak :))))) yani çocuk doğunca takıntı basliyor:)) yada benim öyle oldu :)))

Bu çocuk olayı baştan sona hem güzel hem zor işte. Şimdide çocuk öylemi böylemi nasıl şu bu derken takıntı oluyor arkadan panik atak :))))) yani çocuk doğunca takıntı basliyor:)) yada benim öyle oldu :)))
Evet bende de oldu aynı şeyler ama hamilelikteki gibi olmuyor devam edegelen zaman.Belli bir süre sonra ilaç kullanabiliyorsun.

Günaydın kızlar,bugün izinliyim,sağlık ocağına gittim kan sonucu almaya,iyi bütün değerler maşallah.şimdi içime bir kasvet oturdu yine,ne zaman iyileşeceğim?hastaneden de cenaze cıkardılar tabutla ona şahit oldum kötü oldum.

Günaydın kızlar,bugün izinliyim,sağlık ocağına gittim kan sonucu almaya,iyi bütün değerler maşallah.şimdi içime bir kasvet oturdu yine,ne zaman iyileşeceğim?hastaneden de cenaze cıkardılar tabutla ona şahit oldum kötü oldum.
Ne güzel değerlerin iyi çıkmış.Sıkıntılarımız biraz böyle devam edebilir,gün oluyor iyi oluyoruz gün oluyor çok kötü hissediyoruz kendimizi.Yapacağımız her şey sınırlı şuan.
Ölen kişiye de ALLAH rahmet eylesin.

Diş kanar normal, özellikle son aylarda şakır şakır kanar :) senin yapacağın sürekli fırçalamak, dişipi kullanmak ve kalsiyum almak. Bu şekilde dişlerini koruma altına alman gerekiyor.
Hamilelik başlangıcından beri dişlerime bile bakmaz oldum.Akşamları fırçalamdan yatıyorum genelde.Benim de yakındır kanamalarım demek ki.

Sonda diyince nefesim kesiliyor
Günaydın,sondadan hiç korkmayın arkadaşlar.Ben önceki doğumumdan biliyorum işin en basit kısmı,korkulacak hiçbirşey yok sonda takma işleminde.Zaten onlar alışmış sen ayaktayken bile tık diye takıveriyorlar.

Kızlar aranızdan ayrılıyorum hepiniz hayirlisiyla kucağınıza sağlıklı bir şekilde almanızı diliyorum bugün kontrolume gittim bebeğim ölmüş yarın alacaklar dua edin bana çok zor bir durum

Back
X